Очаква ни радикален сблъсък между премиера и президента на изборите

Защо издръжката на НСО е колкото тази на Софийския университет?
18 юни 2020 18:30,
157

След като бе разпространен аудиозапис, за който се твърди, че се чува Бойко Борисов, се появиха и снимки от резиденция "Секвоя" - от спалнята на премиера. Предстоят проверки на прокуратурата. Борисов събра представителите на ГЕРБ в централата, като заяви, че атаките са в контекста на предстоящите избори.
Още по темата

Обвинени бяха хазартният бос Васил Божков, президентът Румен Радев, Цветан Цветанов и опозицията. Социологът Цветозар Томов определи атаките срещу властта като "знак за увеличаващото се политическо напрежение в страната".

"Главният въпрос, на който обществото трябва да получи отговор, е доколко тези изнесени компромати отговарят на истината. Остава да се надяваме, че прокуратурата ще си свърши работата", каза той за Bulgaria ON AIR.

Социологът отбеляза, че радикален сблъсък между президента Радев и правителството ще има на парламентарните избори.

"По един или друг начин позицията на президента ще се възпроизведе от повече опозиционни политически формации. От изхода на този сблъсък ще зависят и шансовете на Радев да спечели втори мандат на следващите президентски избори", коментира Томов в "България сутрин".

Борисов се оплака от президента: Следи ме с дрон!

По думите му би било "еднакво срамно за страната да се окаже, че премиерът би могъл да е шантажиран по такъв начин, както и че премиерът е извършил част от нещата, които се приписват".

Томов е на мнение, че започналата война може да е предвестник на политическа криза и предсрочни избори, но може и да продължи до следващите редовни парламентарни избори.

"Тази компроматна война няма да доведе до някакво тотално разместване на политическите пластове в страната", обясни той.

Според социолога Националната служба за охрана (НСО) не би трябвало да разполага с толкова големи ресурси.

"Издръжката на Националната служба за охрана е почти равна, ако и не по-висока, на издръжката на Софийския университет. Това не е нормална ситуация за една демократична страна", каза Томов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом имат снимки за Баце имат и за Радев, дали нямат да лъснат голи снимки на Радев отнякъде със любовниците си.
43
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да има никакъв радикален сбъсък, тъй като Радев и БСП не са никакви фактори в политическия живот в България. А ентусиазма им да саботират дуржавата скоро ще бъде рязко охладен.
42
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все по-друго е да си американска *** - по-хубаво вони...
41
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв държавник е мадъфакърът радев. Той е една руска ***, която се занимава с воайорство и шуробаджанащина.
40
5
 
18
 
! Отговори
Психотест преди 3 години
Бойко не би минал психотеста преди боя.Ще дъде съмнителни резултати на въпроса за сексуалните предпочитания.
39
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този си е разпасал пояса от власт вече през годините! Време е да го обуздаем ! А че Радев ще спечелипак няма съмнение!-:)
38
11
 
10
 
! Отговори
ЧИЧО ДРЪНДИ преди 3 години
Истински държавник и войн vs дърта СИК-аджийска мутрахахахах, победителя е ясен. Къде мога да заложа и да изкарам някой сигурен лев? ? ?
37
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе *** шофьор да е класи над ББ. То се видя колко жалко човече е радев. Освен това е от комунистите.
36
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
международен съд за главния ***, щото нашия каскет и подопечните му са много заети да громят битовата престъпност по незнайни селца и махали, та нямат време да обърнат внимание на огромния скандал със записа и снимките, които явно са истински, иначе Лойко нямаше да се поти толкова да се обяснява и да свиква пресконференции и да напада Радев и Цв Цв. И това е само върха на айзберга - цялата ОПГ краде и е крала и е привидно партия, иначе е шайка окупатори, фалшификатори и крадци лъжливи
35
1
 
4
 
! Отговори
КЪФ Е ТОЯ?! преди 3 години
Тва левон хърПРЪЦумян ли е?
34
7
 
16
 
! Отговори
- преди 3 години
"Сблъсък" има когато са равностойни противниците!Няма вужда да легитимирате недоразумението щато го "сбъсквате" с достоен и класи над него Президент!Такъв "сблъсък" е просто еротична фантазия на търсещи индулгенция герберунгели.Хайде холан -няма нужда!
33
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко отново е влязъл в ролята на горкото сираче!Просто отврат!
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня ден се събрали да затварят Мините и още няколко други май усещат че им свърши царството и трябва да вземат парите от комисионните до последно да оберат народа
31
5
 
3
 
! Отговори
Bace_seri.mp4 преди 3 години
Очаквайте! ! !
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са парите ?????
29
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко ще го нокаутира за 20 секунди
28
12
 
7
 
! Отговори
Време е преди 3 години
да пуснат записисите на дронаджията за Грипените...
27
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главния прокурор също подхвърляше записи, значи това трябва да е нещо нормално и законно. Нали не допускате, че мастит юрист и безкрайно почтен човек като Гешев ще вземе да извършва престъпления?
26
17
 
10
 
! Отговори
апо преди 3 години
Този червен тутманик да не ни говори глупости , а по-добре да представи поредния спад в одобрението към другаря Радефф ( което към измерванията от края на месец май е 32% и незнайно защо толкова прилежно се крие от обществото ) , както и катастрофата в доверието към болшевиките от БСП. Незная дали ББ е пътник , но РР е човека с неясното политическо бъдеще.
25
17
 
8
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Според комунистическите социолози щяло да има сблъсък на изборите между президента и министър-председателя ! Иска им се , но България не е ринг на който се води бой !!! Дори и с дрон в ръка, президентът е обречен на разследване от прокуратурата за опит за държавен преврат ,в колаборация с руските служби ! Той ще най-големият дъжавен предател в историата ни !!!