Данаил Кирилов за оставката си: Решението е изцяло мое!

Аз съм си я написал саморъчно, уточни той
28 авг 2020 18:42, Анисия Иванова
35
Данаил Кирилов за оставката си: Решението е изцяло мое!
Снимка: БГНЕС

Правосъдният министър Данаил Кирилов, който преди дни подаде оставка, заяви, че решението за оставката е изцяло негово. Пред bTV той беше категоричен, че никой не е искал от него да се оттегля.

Днес Кирилов посети централата на ГЕРБ.

Още по темата


По повод списъка с 250 души, наричащи го Барни Ръбъл, който обяви, че притежава, правосъдният министър в оставка уточни, че имал предвид блокирани потребители на „Фейсбук“.

„Ако имам възможност, ще обясня изчерпателно за какъв списък иде реч. Това не е някакъв списък, който е различен от автоматичния формат на блокираните потребители във „Фейсбук“, но няма да коментирам“, каза Кирилов.

"Изцяло мое е решението. Аз съм си написал саморъчно, собственоръчно съм си написал оставката“, отговори той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм си я написал саморъчно, уточни тойПредставяте ли си: "САМОРЪЧНО"!*** той можел и да пише!
27
2
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Кирилов се пребоядиса от БСП в ГЕРБ, малеей, много е зле, говори като че има нещо с главата. Верно ли има висше образование? Няма такъв срамен проект за Конституция, непрофесионален, лъхащ на безпомощност. МАХАЙТЕ СЕ от кръстовищата! Плашите децата! Клошари! Ние не сме от вас!
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Цецо е наличен, дано само не изпратен при Алото на Ването да пият пивото на Мишето, та Цецко е лицето от което може да лъхне "Клипа на промяната" с "Евро и дъ Уин"Цецо и 7-ап ще ти простим и асансьора няма да го пълмим с акалии, ти само дай клипчетата с ПКПрутките, и кой де ги килограмите с парите зема, оставя и пренася.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
nalichie na tolko ulichni socialisticheski kovarni teroristi, manipulatori, simulanti, banditi, pirati, partizani, hashove, iztrebiteli, iznasilvachi, otroviteli, chetnici, metejnici, anarhisti, socialisti s jenski haremi, kradci, obirdjii, izmamnici, moshenici...v tova chislo i bg pravistite...ogromno kolichestvo zlato, zlatni sakrovica...kak ne ste se samoiztrebili oste, goliamo chudo...
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде бе гербави-защитете Даката!За Пухчо от Хаскьой скачахте,за Теменужка ,а за Даката-чокан!Вярно,не успя да целуне ръката на вожда правилно,ама искаше-всички видяхме.И е умен...почти колкото Лъчо Мозъка и ***-то.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
колкото и да е Збърнат и преРебилиран, тоя човек демнострира мъжество пред ръба на пропастта.Никой друг от ГЕРБ не се разбунтува срещу конската-стуция, така както Данаил.Оставка на Министъра на Правосъдието е дигане на ръце от мръсното, гадно и подлото.Данаиле от днес ти в нашето село си с възстановено име Данаил Кирилов.Евала хъш.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуриран натиск...
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставката я дава понеже му излезна нов ангажимент. Трябва да пише новата конституция.И понеже е честен политик, както и останалите от ГЕРБ си даде оставката за да се съсредоточи върху по-важното дело. Новата конституция.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този, освен в поредицата за младия магьосник Хари Потър е играл и общински съветник от БСП и министър при Симо Две
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барни,защооооо????
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Волдемор пита за теб, Дани. Вика де е ония Питър Петигрю, по прякор Опаш(справка гугъл)
17
8
 
6
 
! Отговори
Последствията и те преди 3 години
***, какво искате. Да върнете на власт червените бандити от терористичната партия и техните турски другари. Бива мързел, бива неграмотност, бива простотия, абе младите и образованите кръшкачи да си бяхте останали там, от където ви изгониха.
16
1
 
12
 
! Отговори
Уилмааааа преди 3 години
Сега ще продължи ли да пише във фейсбук или забраната от Фред Флинтстоун още важи?
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя..все на платени службици е бил,все на гъба на народа
14
2
 
6
 
! Отговори
пери преди 3 години
Не, бе, той не е виновен. Просто не става за тая работа, дето партиотите толкова го харесват за нея, че чак били против да си подавал оставката. Сякаш за тях я е приготвил. Далавери Симеонов за какъв точно се помисли не разбрах. От вчера е заквичал, че иска Барни да остане министър, против бил. Къв си ти, бе?А ББ мълчи и не яприема тая оставка. Тая версия ли не харесва, не знам. Голям цирк.
13
2
 
9
 
! Отговори
Некой преди 3 години
Решението за оставаката е толкова твое, колкото зачеването ти!
12
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълзящия фашизъм на Радеф помита честните хора,за да дойдат маргиналите и мафията!
11
6
 
12
 
! Отговори
Олеле преди 3 години
Срам Срам за Родината е това Барни. Като излязъл от комикс на Батман.
10
3
 
8
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Браво Барни, браво Ръбъл. Ти като истински хитрец усети накъде духа вятъра. Време е да се прибираш в родната ти партия БСП.
9
9
 
4
 
! Отговори
Професор преди 3 години
Герб не е лидерска партия. Вярно че основателят на партията е Генерал Борисов но това е демократична партия в която всеки сам решава за себе си. Явно е почувствал че няма да изпълни ангажиментите си или да понесе отговорност защото да управляващ държава е една голяма отговорност и огромен товар и бреме. По добре да бъркаш бетон по строежите вместо да бъдеш във властта.