За 88-а вечер: Протестиращи се събират в триъгълника на властта

Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано за коли
Обновена: 4 окт 2020 21:26 | 4 окт 2020 21:04, Анисия Иванова
265
За 88-а вечер: Протестиращи се събират в триъгълника на властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За поредна 88-а вечер протестиращи се събират в триъгълника на властта. Засега протестът е малък, но продължават да идват хора. Обстановката е спокойна.

Исканията остават непроменени - оставки на правителството и главния прокурор, предсрочен вот с машинно, дистанционно и електронно гласуване.

Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано за автомобили.

Протестът започна със скандирания "Оставка" и началото му беше озвучено от песента "Черната овца" на Ахат, съобщи БТА. Организаторите припомниха, че утре в 16.30 часа местно време пред централния вход на Европейския парламент в Брюксел група българи, сред които проф. Велислав Минеков, ще дадат подробности за състоянието на върховенството на закона и корупцията в България.

Те призовават всички българи, които живеят в Белгия, Германия и Нидерландия, да подкрепят усилията на евродепутатите да бъдат информирани преди началото на заседанието на ЕП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: политикапротестСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестъри , моля ви направете поне един гол протест та да видим голата истина .
187
1
 
7
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Искам да кажа,че не съм толкова ***.Осъзнавам,че протеста е кауза пердута.Но 50 лева са си пари.Знаете ли ,колко кофи трябва да пренеса за тях по строежите.А тук е лесно минеш през площада ,кряскаш ,хвърлиш някое яйце и готово.Надника идва.Освен това бира и кебабчета на корем.
186
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човешката глупост е безгранична! А тия вече копаят дъното.
185
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече тези протести ме навеждат на мисълта,че са организирани от Борисов.Не ми се вярва организаторите да са толкова глупави,че да си въобразяват,че с бесилки,ковчези,вуду магии и всичките други простотии,могат да привличат симпатизанти. Другия вариант е да смятат ,че народа е толкова глупав за да се хване на гола кука за шарани.
184
1
 
6
 
! Отговори
До 210 преди 3 години
210Анонименпреди 39 минути 1 2Костов подписа предприсъединителните договори за ЕС и НАТО и така създаде Пеевски и Борисов, ако не беше той, нямаше да има еврофондове и нямаше да има откъде да крадът.########За Пеевски и Борисов разбрахме от къде крадат.А сега ме светни от къде краде другарката ,лидер на БСП.
183
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже вече не е интересно да обсъждаш "протестите". Долно е все едно да риташ умрял кон:)))))))))))))))). То не че са били живи де, ама що пара взехте поне трябваше да сте и свършили нещо:))))))))))). Ама то прости лапачи без мозък. Такива у нас с лопата да ги ринеш. Ниско интелектуални с голямо его и малка пат-та:))))))))))))))- що е то??
182
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Костов подписа предприсъединителните договори за ЕС и НАТО и така създаде Пеевски и Борисов, ако не беше той, нямаше да има еврофондове и нямаше да има откъде да крадът.
181
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
protestanti s burki :-)
180
3
 
14
 
! Отговори
77 преди 3 години
Протестърите и дума не казват за паметниците на "освободителите от 1944 г. " или свършиха яйцата и доматите???
179
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждам 100 интелектуалци - малко, но качествени
178
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ех, защо не са замеряли с яйца някой доцент или асистент?
177
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ми звучи, ела те на триъгълника че сме малко ПРИЗИВ
176
2
 
9
 
! Отговори
НЕ БОЙКО, преди 3 години
а Пентагона ще разтури мераците на отрепките от крепостния комунизъм у нас и не само в България, а много скоро и в целият свят ще изчезнат диктаторските режими на феодалните тирани, на първо място в Русия, Китай и Иран, защото битката при Армагедон тепърва предстои...
175
4
 
20
 
! Отговори
Елена преди 3 години
Няма как човек да не главсува за ГЕРБ като види ''отровното трио''- слуги на мафията, с лидер най-гнусните сайтове за кафява журналистика в България, не мерси ! Залагам на нормалността !
174
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам протестиращите да празнуват заедно 8 март , да им прожектират тримата *** на Доньо Донев , да извикат да ги забавлява Веско Маринов ,защото той е цветарка и се нагажда към всякакви партии , да си набавят дрогичка , пиячка , домати и сурови яйца , като неизменен за тях аксесоар и да изкарат един незабравим 280 ти протест , митинг , въстание , революция , както им харесва . може пък да се съберат 10 милиона . Циркът е пълен !!!
173
2
 
19
 
! Отговори
Христина В. преди 3 години
Тези жълти книжки не разбраха ли, че оставка НЯМА да има !!!! Къде са здравните служби, защо не гио прибират ?????????????????????
172
2
 
18
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Нека бъдем сериозни, това е най-жалкия, малоброен и малоу.мен протест в цялата история на клета майка България ! Няма как човек да не гласува за ГЕРБ след като гледа как силно дрог.ирани хвърлят риба по обществени сгради !
171
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 209Грешиш, но без да иска бетонира Боко. Тва, че крушовската *** прави глупост след глупост само помага, а тва, че Фигуранта не знае къде се намира ... оставям без коментар.
170
3
 
20
 
! Отговори
истина преди 3 години
другарю Радев, много са ти нарядко превратаджиите, и яйцата им са М. Стягай се за среща с каскета. Той няма да падне, но ти ще му паднеш.
169
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече си мисля ,че Черепа работи за Борисов.Тези протести,толкова отвратиха нормалните хора в България, че март месец дори и противниците на Борисов, ще гласуват за него.И частичните избори по места са живото доказателство за това.Навсякъде ГЕРБ печели със смазващо мнозинство.