Доган пред ДПС: Бъдете крачка пред другите, но не и враг

И това ще мине, но нищо няма да е същото, каза още той за COVID-19
Обновена: 12 дек 2020 14:57 | 12 дек 2020 14:10,
76
Доган пред ДПС: Бъдете крачка пред другите, но не и враг
Снимка: БГНЕС

Не забравяйте - за да сте равни на другите политически сили, трябва да сте една крачка, но не повече пред тях. Ако изпреварването на другите е непоносимо за тях, ще се превърнем в образ на врага за всички.

С тези думи се обърна почетният председател на ДПС Ахмед Доган към делегатите на Х-национална конференция на партията за избор на ново ръководство днес.

"Живеем в трудни времена и виждаме колко сме уязвими. И това ще мине, но нищо от досегашния ни живот няма да има същата форма и осмисленост. КОВИД-19 промени реалности, смени политически субекти, показа дефицитите на държавите и институциите. Удари икономики и с лека ръка издигна здравната сигурност в основен приоритет. Този приоритет беше загърбван и отлаган във времето. Тези промени ще са съизмерими с изменението на климата или финансовата криза в планетарен мащаб. В този момент обединени усилия и заедност са най-често изговаряните призиви. Всеки разбира смисъла, но само когато е надвиснала обща опасност. Пожелавам ви да преговорим уроците за единство и заедност", каза Доган.

"Задачата на задачите е да предотвратим хуманитарана катастрофа. Всички усилия трябва да са в борбата с коронавируса. Всеки да направи това за другите, което желае да получи за него. Намирането на оптималния баланс в съотношението какви сме и как искаме да се легитимираме е изкуството в правене на политика", каза още Доган.

"Респектиран съм от цялата организация. Не, че не съм очаквал подобно нещо, но в тези условия да направите подобна организация наистина заслужава много голяма оценка. Понякога така съм се сърдил на съдбата, че ме направи политик, но като гледам как се появявате, утвърждавате, развивате, трябва да се извиня на съдбата, защото получавам огромно вътрешно удовлетворение, като ви гледам, че сте модел за другите. Благодяра ви, че ви има. Убеден съм, че ви предстои много интересно бъдеще. Поздравявам всички и във връзка с престоящите празници, за съжаление те няма да бъдат чествани така, както ни се полага. И най-вече да бъдете живи и здрави, благодаря ви че ви има", заяви още почетният председател на движението.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

   

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
НОРД НАЗАРЕТ преди 3 години
Червения "Южнии ветер" на ТУРЦИЯ щом е опрял да го спасяват ЕВРЕЙСКО СИНИЯ Ахмед Доган и ЕВРЕЙСКО СИНЬО Косово на Червена Албания отпиши гиАхмед Доган май беше роден на датата на превземането на Константинопол от Османлията 29 число ама НОРДИКА Байдън разчита на стената на ТРЪМП да спре Римо-КАТОЛИЦИТЕ на ПапатаЮгът е боклукчиска кофа за клошари и просяциХахоисляма да бе заложил на ескимоските ЧУКЧИ на Путин открили Америка преди Викинги и Колумб по щяха да сполучатА те римолузъритеХА
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под либералната идеология се крият банда крадци!Пеефски,Данчо Ментата,Христо Бисеров.....
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво прай Пеефски ефенди?!Хортувате ли си!
40
2
 
10
 
! Отговори
интересно бъдеще преди 3 години
Хм, за какво "интересно бъдеще" говори Доганя? Не знам защо, но не ми звучи много забавно.
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Доган разделя порциите и казва на кой колко,има и други такива олигарси,не е само той.
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГЕРБ БЕ СЪЗДАДЕНИ Русия бе излъгана,че ще бъде част от римския клуб и част от тези няколко държави с офшорките,но руснаците получиха един дебел сурав и курав и не бяха приети и над 90% от бизнеса в Русия не е руски,а на офшорките,даже 90% от медиите им не са руски.Виждате,че дори източна Германия(ГДР) беше опустошена,разрушена,ограбена.Най-арогантното е,че целия запад и евроатлантиците си пазаруват с Русия,а не дават на нас да търгуваме с Русия и си изкарваме пари и хляба
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган е вече панда !?
36
0
 
5
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Луи дьо Финес
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето проклятието на България.Лъжеца Доган отново излъга.5 г игра уж ролята на анти Турция и днес отново с Ердоган.Ние си говорим за Македония и за кирилицата и прочие измислени теми,а си мълчим ,че тоя татарин управлява Бг чрез мутрите от Герб.
34
1
 
7
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Тоя що не наднича между храстите ,както надничаше през лятото?
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДоган не краде,даже политиците не крадат толкова,а олигарсите крадат,те пък са подставени лица и подставени олигарси,които също не крадат кой знае колко за себе си,а крадените пари отиват в офшорки,които офшорки пък са собственост на няколко водещи страни в света,които се броят на пръстите на едната ръка,най-много на двете ръце максимум. И няма никакви ДС-та или БКП-та,както ви лъжат,всичко е слуги на офшорките.
32
1
 
4
 
! Отговори
Холокост в БГ преди 3 години
Като се наричате ДПС поне малко се заитересувайте и проверете,че в Перник има лагер за нечовешки изтезания на хора!
31
6
 
5
 
! Отговори
Християнка преди 3 години
Ахмед Доган e тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадява чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.
30
7
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-27,открадна,но не сме виждали снимки,на пълни чекмеджета,а видяхме ,на кого са пълни.
29
2
 
9
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Препариран сокол ли си е сложил на кафата,татарина от Дръндар,Суворово,Варна!
28
2
 
11
 
! Отговори
Друг Турчин преди 3 години
Хахаха, прическа яка.. Много сте зле, честно ви казвам ДПС. Вие сте все още в политиката не затова че сте добри, а заради това че другите партии са много по зле от вас.
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самият дя...вол с рога!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледнал се Илия пак в тия!
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25Мдааа, не е като другите партии. Коренно различна е.
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Догане колко открадна от народа!Признай си!