Нинова не казала застава ли зад Радев заради договорка с Борисов

За Елена Йончева президентът бил заплаха за статуквото
Обновена: 5 фев 2021 11:07 | 5 фев 2021 09:57, Камелия Цветанова
207
Нинова не казала застава ли зад Радев заради договорка с Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Когато лидерът на БСП не изрази своята подкрепа за най-последователната опозиция срещу статуквото, срещу това авторитарно управление, значи има нещо изключително смущаващо – изводът, който си правим всички ние е, че има договорка с господин Борисов, защото г-н Радев представлява директна заплаха за това управление, за този авторитарен режим“, коментира евродепутатът Елена Йончева пред bTV.

Още по темата

По думите ѝ липсата на подкрепа към президента от страна на лидера на БСП – Корнелия Нинова, ще отслаби резултатите на левицата на изборите през април.

„Смятам, че тази неподкрепа за г-н Радев е в резултат на такава договорка за бъдещо управление под някаква форма – правителство на спасението или наречено по някакъв друг начин. Г-н Радев представлява най-голямата опасност за това авторитарно управление за г-н Борисов. Едно служебно правителство ще направи ревизия на всички корупционни сделки“, заяви Йончева.

Тя коментира и листите на БСП, като подчерта, че е изненадана от липсата на имена като Иво Христов и Тома Томов: „Аз се надявам, че основният критерий не е послушанието, а ясната професионална и гражданска позиция. (…) Усещането е, че тези, чието мнение се опитва да се потуши, не са част от техните листи. Това е впечатлението, което имаме всички ние, включително и от общинските структури на БСП“, каза Йончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В началото на мандата на Радев Йончева работеше в неговия екип. След първото му посещение в Брюксел я освободи, защото в Брюксел му казаха, че е неприемливо човек като нея да представлява Президент на държава в ЕС. Имаха предвид не само произхода и историята й, а и характера й.
142
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
149 Елена Йончева е в Брюксел, европейски депутат, с нашите пари, за да плюе по България и българското правителство. За да се скрие зад депутатски имунитет, защото е обвинена в пране на пари и злоупотреба с държавни средства.
141
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво има да казват Нинова, като я изкомандва Решетников, ще застане, къде ще отиде.
140
6
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
До147 Не знам къде живее Йончева, но тя отдавна изнася факти за съглашателство между Нинова и Борисов. По едно време замлъкна и каза, че се е заблудила, но когато фактите говорят, редно е боговете да мълчат, ама не....
139
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Йончева, откакто заживя под покрива на Станишев и стана част от многолюдното му семейство, загуби журналистическата си обективност и клекта на семейната лоялност..
138
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сладко им се вижда това служебно правителство. Колко ли са получили, че с такъв хъс го искат кръговете около Радев?
137
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 91цв.цв. не напусна, той беше изритан, без значение какво разправя сега.
136
2
 
12
 
! Отговори
Бепо преди 3 години
До Анонимен 104Комунисти и фашисти не са еднакви. Да уточня, фашизъм е имало само в Италия. В тази връзка приемам, че искаш да кажеш, че комунисти и националсоциалисти са еднакви. И, пак не е вярно, националсоциалистите не посегнаха на частната собственост, освен еврейската, така, че комунистите са по-лоши и са избили много повече хора от националсоциалистите.
135
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дреме ми от разправиите на червените ***.Колко *** трябва да е българският народ щом тая партия все още е втора политическа сила.
134
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия със селския си инат по отношение мнението си за втори мандат на Р.Радев,ще потъне в политическото тресавище и ще се озове заедно със съмишлениците си на трето, място в подреждането на партиите за 45 тото НС! Днешният президент,"измива" лицата на сбирщината на "Позитано",измърсили се по пътя на дългия преход.Българите не забравят,кой колко е нагазил в "тресавището" на голямата корупция.Мирише на жестоко сгромолясване на 4.4.21г.особено след "подреждането" местата в листата на БСП
133
25
 
3
 
! Отговори
Оставка Герб преди 3 години
Г-н Радев е велик човек и пилото,няма нужда от БСП или ГЕРБ.Народа ще го подкрепи отново това единствения прездент с НАРОДА.Другите мишоци Плевналиев,Първанов и Костовите лъжи марш за винаги.
132
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Силни думи, ама неверни. Радев няма рейтинг- само си мисли че има такъв. Ако не са БСП и ДПС няма да го изберат . Е ДПС каза че няма да го подкрепи.
131
21
 
2
 
! Отговори
бсап преди 3 години
Им али значение дали Нинов аще подкрепи Радев -той избиратела да не в секта че Нинова ще каже за кого д агласуват членовете. Рейтинга му е по-голям отколкото на ГЕРБ и БСП заедно ///
130
3
 
17
 
! Отговори
Какво да каже преди 3 години
Радка е непоносима, заядлива, махленска, нагла, досадна, злаоба, крякаща...абе не се знае какви може да ти ги надроби, едни такива Радкини.
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз си мислех, че чака да види кой е по-виновен за ония "високопроходими" автомобили.
128
11
 
3
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Нинова никога не е критикувана Борисов за шкафчетата с е врата и кюлчетата и за Мата Хари публично. Сигурно е, че тя също се е възползвала от тях. О, неразумни юроде, поради защо ще гласуваш за тези богаташи, които все повече нагласят и те ограбват?
127
4
 
19
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Защо Кауна Радев излъга, че не коментирал с нито една партия решението си. А какво излезе, че той слугата на Краднелия и се е обадил, за да поиска разрешение от Импексовата си господарка, за да обяви това нейно решение...
126
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама какво може да се очаква от тази лъжкиня долна и да се довелиш на такава лицемерна к... всяка дума казана от нейна уста е лъжа приличат си с тиквата по това
125
1
 
14
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Кръга на Костинбродската *** и СС Момата, ми е по противен от кръга на Импекса, защото са крали много повече от Краднелия...
124
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 128. Нинова пръта го постави отдавна, но на всички фигуранти в БСП.