Адв. Хаджигенов: Мълчанието на Слави Трифонов е нетипично за политик

Ще работим трудно в "Изправи се! Мутри вън", смята юристът
Обновена: 14 апр 2021 13:39 | 14 апр 2021 13:33, Красимир Ангелов
278

Изказване на съпредседателя на "Изправи се! Мутри вън" адв. Николай Хаджигенов, че не се страхува да заеме министерски пост и че е готов на разговори с останалите партии за подкрепа в новия парламент, разбуниха духовете в обединението.

"Позицията ми е от няколко месеца. Нима има друг начин?! Ако искаме да направим нещо, а не да излъжем избирателите си - нещото е не коалиция, не брак, а приключване на режима Борисов, промяна в съдебната власт и правосъдието. Не е срамно да се каже, срамно е да го направиш тихомълком", заяви депутатът от 45-ото НС в студиото на "България сутрин".

Още по темата

И отбеляза, че няма да бъде политик в общоприетия смисъл на думата. На мнение е, че не е бил разбран правилно от партньорите си в обединението "Изправи се! Мутри вън" и затова се е стигнало до реплики от страна на Мая Манолова.

"Работихме заедно до изборите. Очевидно сега ще работим трудно. Демокрацията е труден, скучен и бавен процес, в който различни становища трябва да се обединят в едно. Формацията очевидно има две части -  "Изправи се!" и "Мутри вън", и очевидно аз представлявам втората част", обясни адв. Хаджигенов пред Bulgaria ON AIR.

"Продължавам да не разбирам как е възможно да кажеш: Единственото нещо, което правим в политиката, е само с тези две формации. Вчера взехме решение първият ден на новото Народно събрание да е в сградата на Народното събрание, а не в Партийния дом. Това се случи с гласовете на БСП и ДПС, единствено ГЕРБ гласува против. Трябва да обединим всички сили, останалото са приказки в предизборна кампания. Отказвам да лъжа избирателите", настоя юристът.

Адв. Хаджигенов посочи, че не вижда смисъл от коалиции, а е нужно да има подкрепа. Според него "Има такъв народ" ще направи правителство и всичко останало е въпрос на подкрепа. Мълчанието на Слави Трифонов юристът определи като нетипично за политик. По думите му Татяна Дончева е великолепна възможност за председател на парламента.

"Бизнесът е умрял и има нужда от помощ. В Италия всички политици загърбиха различията си в името на това страната да се справи с кризата. Обединиха се в една обща цел. Това се опитваме да направим и ние - настоящето на България, за да има бъдеще", подчерта адв. Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харесвам всичко което този човек каза в предаването.Случайно го гледах и мисля че е прав за всичко което каза.Дончева председател-да,всички срещу ГЕРБ-да,съдебно преследване срещу всички злоупотреби,престъпления-да.Голямата цел-нормализация в държавата,спиране на повсеместното крадене,издигане над дребните дрязги.Заличаване на мафиотския модел във властта,както и контрола върху медиите.Водещата срещу него беше на ниво първи клас,не знам как ги намират
31
0
 
7
 
! Отговори
Гледна точка преди 3 години
Типично е, ама за чалга политик. Който е попаднал в небрано лозе и не знае какво да прави. И най-лесно е да мълчиш.
30
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В сравнение с оня самохвалко Бойко Лентореза, всяко друго поведение сега ви се вижда нетипично.
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвратително и нагло човече.
28
4
 
9
 
! Отговори
адв. Xaджигeйов преди 3 години
Още на 07.06.2017 г. съм заявил пред тв Bulgaria on air следното: "Еднополовите бракове и осиновяването на деца от гей двойка са основни човешки права." По този повод искам да ви кажа, че приемането на Истанбулската конвенция е сред основните ни приоритети сега, когато вече сме на власт.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Хаджигенов изобщо не ми харесва.Всичко,което прави е в услуга на Герб.Нищо чудно да е гушнал пачки за това пиведение.Във всяко стадо има ***!
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това зву1и като комплимент :D
25
2
 
13
 
! Отговори
браво трифонов преди 3 години
Чудесно мълчи Трифонов, а още по-чудесно би ви изненадал с едни нови избори , за да ви изметем всичките продажни "нови", начело с Галевица...Най ми хареса , че същата води класацията за най-лъжлив политик - абсолютна истина! Години наред не свърши нищо, а на нея дължим всички "екстри" - от Изборния кодекс до ЧСИ -тата и ощастливените банки! Вън незабавно и БРАВО НА ТРИФОНОВ!
24
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя се оказа по-гнусен отколкото го мислех
23
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този и той със чужди пари стана политик ако не е Божков къде щеше да си бе м ухъл
22
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този и той си срина репутацията, като веднага след изборите започна да иска постове и хората отвърнаха поглед от него
21
1
 
15
 
! Отговори
... преди 3 години
Абе и аз съм готов да взема министерския пост! А кой съм аз и това, че и патия нямам и не съм в парламента това интересува ли го някой!? Тоз има 4% вот *** иска падишах да става! Еееее видяла жабата да подковават вола и тя се наредила! Абре Хаджигенов, земи се зарови некъде и не се покавай вече!!!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арабското "Хаджи" било православна арабска дума според министър Хаджигевов
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаджигенов агитира за разрешаване на гей браковете в България и децата да могат да си сменят пола още на 6 годнки без съгласието *** родителите ом!
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този "адвокат" определено не е с всичкия си...
17
0
 
5
 
! Отговори
Адвокате преди 3 години
Я кажи какво става с делото на лилана.Това ти остана като възможност да декларираш някакви доходи.Между другото-нали сте от една и съща страна със слави-нещо още преди да влезете в народното събрание започнахте да се дъвче те.
16
3
 
13
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 3 години
Е точно тоя хубостник не трябваше да влиза в Парламента. Авторът на "Марвин" за еднополовите партньори лебеди. Учудвам на Дончева и Манолова изобщо да се коалират с този, пък било то и в името на това да станат депутати. Голямо падение и за двете, а нямах лошо мнение за нито една от тях.И ако има нови избори скоро нали народът ще ви покаже червен картон уважаеми дами? И ще сте си плюли на имиджа и на политическите шансове в бъдеще.
15
11
 
7
 
! Отговори
гласоподавател преди 3 години
Слави мълчи, защото иска да ви гледа сеира. Първо гласувате против правителството на Герб,а след това на 2-рата итерация Слави ще ви изненада като директно върне мандата без да съставия правителство. Знаете защо.
14
2
 
25
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Затова пък кудкудякането на Мая Костинбродска е напълно в реда на нещата ... Добре че се намери един гащат петел в курника и за да и се опъне и сега и двамата ще пеят и кудкудякат в разнобой ... !!!
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пропадналият монтански адвокат става за министър на кръстовищата - да организира задръствания.