Нинова: Разграждането на стария модел започна на 4 април

Вижда се, че ГЕРБ повече не могат да управляват, смята лидерът на БСП
25 юни 2021 19:20, Красимир Ангелов
82
Нинова: Разграждането на стария модел започна на 4 април
Снимка: БГНЕС

"Напълно е възможно разграждането на стария модел, то започна на 4 април. Вижда се, че ГЕРБ повече не могат да управляват". Това обяви в предаването "Лице в лице" по bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Според нея старият модел се изразявал в това паралелна държава и задкулисие да управляват вместо официалните институции в интерес на малцина.

Още по темата
Нинова отчете като основна цел да се върне ролята на институциите, да се управлява през официалните органи и да се спрат кражбите. Лидерът на БСП заяви, че партията й е била единствената опозиция в последните 4 години.

"За четири години се борихме на четири фронта – ГЕРБ и модела на управление, втория – същия този модел вътре в БСП, третия – манипулацията на общественото мнение, и четвъртия – външния натиск по темата за Истанбулската конвенция", коментира лидерът на социалистите.

Тя напомни, че част от лидерите на т. нар. протестни партии са работили с Борисов и ГЕРБ – един е бил министър, а друг –омбудсман, избран с гласовете на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
ИЗБОРИТЕ , НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!....КОМУНИСТИТЕ ПАК ЩЕ СЕ УСЕРАТ , КАТО ПРИ ОРЕШАРСКИ ...ЗАЩОТО СА ПОТОМСТВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ , АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ...ЧЕ И КРАДЛИВА ПАСМИНА.....ДОКАЗАНО Е С ГОДИНИТЕ!!!
65
5
 
0
 
! Отговори
Какво разграждаме? преди 2 години
Ще разграждаме моделът на еднолично управление на Бойко Методиев Борисов. Това не е модел на ЕС, а чисто нашенски. В него един човек управляваше с поставени калинки и правителството, и парламента и съдебната система. И три мандата ни държа на дъното на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Стига му толкова. Ако му е останал малко акъл да си изпразва чекмеджето и да се изнася докато още може.
64
3
 
0
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
На тези избори БСП ще има по-добри резултати. Не е толкова важно дали ще бъде на второ или трето място, по-важно е че без подкрепа на БСП т.н. партии на протеста няма да могат да съставят правителство.
63
3
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До Ветеринар: Защо не си гледаш кравите, а си взел да даваш политически оценки? От бат'си Бойко ли се учиш? Той, с пожарникарското си образование е специалист по всичко. ___ А.като ще пишеш пост по статия, пиши коментар по съдържанието. Кравите ги остави в краварника.
62
0
 
9
 
! Отговори
Ветеринар преди 2 години
Тая кравичка, Нинова, пък си мисли, че държавата е краварник , че ще го разгражда ! Еееееех, червена гайдо, що не се скриеш , ами си седнала в левия ъгъл и грачиш от време на време? По-добре си кютай , няма да разградиш нищо, защото си аутсайдер !
61
1
 
9
 
! Отговори
А преди 2 години
Тая дава ли си сметка, че разграждането на стария модел трябва да почне с такива като нея и Рашков !
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
komunisticheskata otrovna aristokratka balnuva...;-)
59
2
 
6
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Няма стар и нов модел!Има модел на ЕС,парламентарна демокрация,който ГЕРБ и Борисов следваха!Твоя модел и на червените из роди е евразийския на Путин!Няма статукво на ГЕРБ и на Борисов!Има статукво на ЕС и на НАТО!Вашето рублофилско статукво е статуквото нс СССР и на Товарищ Путин,ГРУ и КГБ!!Така,че не се прави на умряла лисица,която е готова да навлече и агнешка кожа,само и само да излъже за 100тен пореден път кокош ките ,да я пуснат в курникът,та да им оправи живота!Не мерси,балъците измряха!
58
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова нищо не става от теб. Защото БСП съгради модела , а сега ще го разгражда. Вие сте на "политическото сметище".
57
2
 
11
 
! Отговори
Разградител преди 2 години
Тая мисирка какво разгражда от левия ъгъл? Тя си остава в левия ъгъл и най-много да разгради двора на майкаси! Или тя иска да разгражда двора на България ? Това вече е опасно и последствията ще са катастрофални за държавата !
56
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжите на Бойко Рашков при Сашо Диков. "Цял живот работих и спестявах..." Дали връстниците му с по една гарсониера вярват?
55
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то точно за това сме на това дередже щото точно досега имахме тоталитарен режим и срастване на управляващата партия с властта. Какво не е ясно че се правите на интересни форума.
54
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само тоталитарен режим ще оправи България!
53
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корнелийо, основателите на БКП се срамуват от това,че ти си лидер на тази партия! Всички партии се изчерпаха! Всички! Само еднолична власт и тоталитарен режим ще спасят България от унищожение! Партиите разделиха народа!
52
3
 
18
 
! Отговори
КНСБ преди 2 години
Абе Нинова,цялата си изтъкана от злоба и завист и ... НИЩО ДРУГО ?! Колкото и да се напъвате ти и твоят ппрезидент не можете да се сравните изобщо с Б.Борисов и понеже не сте в състояние да го достигнете като политик с всеки изминат ден все повече плюете и храчите по Герб и БОРИСОВ,вие "БЕЗГРЕШНИТЕ "-пфу!!!Всеки допуска грешки.НИКОЙ не се е родил научен ! И от какво личи,че повече НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ?! Само за щото една шепа ХОРА СТЕ СИ ПУСНАЛИ МАГНЕТОФОНИТЕ НА ТАЯ МЕЛОДИЯ?! Отврат сте!!!
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
промяната на системата не означава изолиране на свихнятъ, но и до Коледа е още далеч
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е стария модел другарко Нинова? А вие от кой модел сте?
49
3
 
18
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Гадна е Нинова! Не само лъже и се прави на много загрижена, но не спира да манипулира и плюе по Герб. Всички знаем кой доведе задкулисието в България и с кого работи то, както и на кого разчита БСП - без него БСП не само не знае какво да прави, но и би се разпаднала на секундата! Само задкулисието ги държи в злобата си към тази "дивашка и варварска" наша страна...А те са много горди от тяхното "внимание", значи..Били единствената опозиция! Само е "пропуснала" думичката "на книга" тук...
48
1
 
19
 
! Отговори
тъжно но факт преди 2 години
Комунистите не произвеждат. Те са "надстройката" на обществото и разпределят благата. Налага се някой да произвежда ... Чалга и кючек, и после трябва да има нещо на масата. Както и да го мислят без ГЕРБ не могат да минат.
47
2
 
16
 
! Отговори
Тодор преди 2 години
ДЕБЕЛОКОЖА ЛЪЖКИНЯ!