Евронюз: България е в безпрецедентна политическа криза

Според доклад, страната ни се насочва към трети избори
11 авг 2021 20:12, Петя Славова
85
Евронюз: България е в безпрецедентна политическа криза
Снимка: БГНЕС

България все по-упорито се насочва към третите си общи избори за годината, след като победителят в гласуването през юли не успя да постигне коалиционна сделка, се казва в коментар на Евронюз за политическата обстановка у нас, цитиран от БГНЕС.

Още по темата
Президентът Румен Радев вече може да призове другите партии да се опитат да съставят правителство, но Трифонов, сатиричен водещ и певец без политически опит, вече обяви, че няма да подкрепи нито една от тях.

Ако този сценарий бъде потвърден, това ще бъдат третите избори за годината в източноевропейската страна, потопена с месеци в политическа криза, безпрецедентна от края на комунистическия режим.

Това може да съвпадне и с президентските избори, които трябва да се проведат през есента. Радев, пламенен противник на Борисов, се кандидатира за нов мандат и ще бъде подкрепен от ИТН.

Това беше казано от самия Трифонов в изненадващо изявление във вторник, пишат колегите от Евронюз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
7
 
! Отговори
хх преди 2 години
Служебно правителство от ЕС и да свършва цирка!! Пари за избори няма и времето свърши на политиците!!
62
1
 
11
 
! Отговори
Време разделно преди 2 години
Да, лошо е. Даже от брюкселския връх ни забелязаха, че имаме калинки и депесари навсякъде. Или наритваме калинките и депесарите, или ни наритват те. Дошло е време разделно.
61
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Карабинералошо седларов...лошо...Народа ни му е важно да оцелеят децата ни...не ни ги вменявайте тея,ще гласуваме масово и по съвест!или ще излезем и с "камъне и дърве"ще си спасим България...срещу империи сме го правили...та некви болни его ли???стойте и гледайте!политическата са национални предатели...наложени от "вмеликите" сили обслужващи...офшорните си...водят ни къв 3-та световна...ок...да си я спретнем...имаме едната чест бре...те имат милиарди и яхти с пристанища...да бъде Светлина!!
60
3
 
4
 
! Отговори
Карабинера преди 2 години
Вярно е това за политическата криза.Но кризата дойде не от страна на политиците,а от страна на вотерите.Вече никой не му се занимава с избори,да не говорим за гурбетчиите по чужбината.На народа му омръзна да го ,,оправят'' и сега само им гледа сеира.След тези избори маса народ се осефери и вика ,,до сега къде ми е бил акъла?'' И всеки с ум главата ги е отсвирил.Дори и малкото българи които гласуваха за ,,тука има-тука нема'' съжаляват вече.На трети тур ще стане още по-плачевно.Народа му е през @
59
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
евронюз..."безпрецедентна"ни зучи като върнете чудовището борисов...ще печатим пари и ще ви даваме...мерси...попитайте политическата от кого са зависими и кого обслужват...Нароадите ни си искат Ценностите...Свобода и Справедливост...ще си ги извоюваме...бъдете сигурни...водите Света ни към...нещо ужасно...самозабравили се и преяждащи!!!...офшорковци на путин!!!
58
4
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Евронюз...ЕС политиците създадоха чудовища като Борисов и Орбан ,те ги финансираха и подкрепяха...защо не пишете за ценностите с които бе създаден ЕС...къде са Свободата и Справедливостта?...солидарността бе заменена с едни банкноти с които ..чудовищата си купуват власт...и отнемат свободи и справедливост!осъзнавате ли,къде водите света ни?...и вашите деца ще го обитават..гладните ще ги ограбят и убият!..не ви дреме за вашите деца ЕС политици..а ни лъжете,че се "грижите" за нашите",лицемерие!
57
3
 
3
 
! Отговори
Вярно е преди 2 години
гербавите калинки и депесарските ятаци са нахлули навсякъде в структирите на цялата ни държава. Само вижте коментарите.
56
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
настояталено за пореден път моля,САЩ...помогнете на Народа ни и осветлете престъпниците с офшорни...обслужващи путин и китай...носещи негативи за Народа ни...Благодарим Ви за Магнитски...колкото и унизително да е,че сме допуснали подобни хора...държат всичко...моля Ви...направете го!!!...Барбадос е интересна за Народа ни...моля Ви!...лоялен и почтен Народ сме,политиците ни са предателите!
55
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До На всеки километърверно...е на всеки километър...и гуши...гуши...продава Народа ни...продава България и децата ни...идваме за вас бедни духом...Избори...никога повече сдс-дпс-бсп-гроП...и отрочето им итн...едно са...Бог да пази България!!!...от сПаситЕли...Народа ни ще ви преживее бре страхливи предатели...империи сме погубвали...вие с офшорни и хартийки,които не се ядат,пият или дишат...объркали сте рейса...болни,алчни и страхливи!Анатема...позор сте...ще ви забравим!!!Избори!!!
54
6
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Не,това не е криза.България е много болна от червената зараза,и сега наблюдаваме поредното прочистване на един болен организъм,т.е повръщане.
53
4
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Осман пашаосмане...единственото пропаднало в България...са еничарите-политици...Народа ми не ти позволи да изкачиш Шипка османе...Народа ми е член на ЕС...султано...мома на путин!разбираемо...само хранопроводи...и злоба...алчност...османе...Народа ми няма загубина битка и загубено Знаме...османе...политическата ни предава от столетия...време е да го прекратив Братя!!!Бог да пази България и Съюзниците ни!!!
52
8
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Криза нема Киро харварда работи. :)))Просто Гледаме сеира на Славуца, Ристю, Гнома, Хаджигян и сестра Галева бой за суджука :)))))
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименИ да ми слагате минуси, това е истината и реалността го доказва по най-жестокия начин. Демокрацията е добро управление само когато народът отстоява правата си. Не мога да го проумея - бият те, а ти се кефиш и гласуваш пак за побойника. Не е нормално...
50
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да благодарим на Румен Радев със стиснатото юмруче и на лежащитe по паветата срещу сребърници от Божков.
49
7
 
9
 
! Отговори
Осман паша преди 2 години
България е пропаднала територия. Нищо ново под слънцето.
48
8
 
1
 
! Отговори
На всеки километър преди 2 години
Вървял един човек, леко напушен, през пустинята и видял Бойко Борисов. Попитал го: - Как ти беше името, братле, че не помня?А Борисов отговорил:- Името ми е легион, защото не съм сам. Така и в политическия живот, Борисов не просто отделна личност, а образ, който се проявява навсякъде.
47
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как може от 2 440 000 гласа 657 000 да гласуват за наркоман и самовлюбен пуяк, други 642 000 за крадец и мутра, стопирал развитието ни за десетилетие и срастнал мафия с държава, 365 000 за крадци окрали държавата - лъжци и измамници, 292 000 за ДПС...Хора, мислете като гласувате за Бога.На следващите избори трябва да гласуват поне 4 000 000 човека, за да неутрализират ***. ГЛАСУВАЙТЕ! Разумно! Иначе пак ние ще страдаме.
46
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изненадващ ход на ИТН, с който издърпаха килимчето изпод трите партийки, които като видяха, че след седмица изнудване няма да ги огрее с министерски кресла, бяха подготвили унищожителните си речи. Затова днес в парламента витаеше неловко мълчание и се чудеха какво да правят нататък и какво да казват пред медиите,освен изтърканите приказки за разминаване на програми, непознати министри, политически правила и т.н. И естествено- не бяхме ние виновни, Слави беше.
45
5
 
5
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Еуропците са праволинейни твари. За тях с демокрацията, историята свърши и започна едно големо преживяне;))) Турнаани Бойко,за да ни напрай еуропци, сиреч преживни животни,*** ние ги изненадахме;))) Строшийми оградата на оборът и весело замятахме *** и къчове;))) Изненадахме ги в 12-сет без четири!;)))
44
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видя се, че Слави и Радев играят комбина.