Кирил Петков получил документите, че не е канадски гражданин

Служебният министър в изявление: България е моята родина
355
Кирил Петков получил документите, че не е канадски гражданин
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният министър на икономиката Кирил Петков е получил документите от Канада, че не е канадски гражданин. Това посочи той в изявление, разпространено от пресцентъра на МИ.

Още по темата

„Като спазвам принципа за пълна прозрачност на действията ми като министър на икономиката в служебния кабинет и поради нестихващите интерпретации в средствата за масова информация, Ви предоставям копие от волеизявлението ми за отказ от канадско гражданство, подадено на 21.04.2021 г. Миналият петък получих потвърждение, че не съм гражданин на Канада“, посочва Петков.

„Канадските власти ме уведомиха, че документите, удостоверяващи този факт, са изпратени към Посолството на Канада в Румъния, от където могат да бъдат взети от мен. С това смятам за приключени всички спекулации и дебати относно двойното ми гражданство. България е моята родина и аз, както и досега, ще продължа да защитавам интересите на всички честни български граждани“, заключва той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
дреме ни за...клишетата и параграфите в които се опитват да ни вкарват мафиотите,отклоняват внимание,бръкнахте им здраво в кражбите...Народа ни го оценява...Партия...и Избори...Народа ни има нужда от хора като Вас...
305
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Къде е истината?от денят в който г-н Петков е изразил волята си пред канадските власти...вече не е канадски...тя администрацията може и години да влачи...това не отнема правото му на Свободна воля!!!...Свободната Воля преди...обслужващите...крадливи и алчни администратори...постъпил е почтенно...!Партия г-н Петков!!!руските ...ще плюят и лъжат...ще манипулират и насаждат разделение!
304
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Някой от народахаха,кой съм аз?част от Народа ми за когото ме е грижа...както млацината пишещи...като г-н- Петков!...изненадани сте...че се зовем Народ...такъв сме...не сме матрял...както ни вменявахте...ти коя/й си...сърбоманска служба или обслужваща мафията ...***!...и двете са ...гнусни...и нямате шанс...Партия г-н Петков...и Избори...нека си плюят тримата трола и многото им никове...САЩ...не спят...пеевски го отнесе...продължете с манипулациите и ще стигнат до...троловете дори...време!
303
3
 
0
 
! Отговори
Някой от народа преди 2 години
А да не дрънкаш глупости,кой си ти че да пишеш от името на народа,я се скривай и да пиеш хапчетата редовно.Специално до ББ народогласеца
302
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още не ги е получил, в Румъния са. Като ги вземе, ще се види, че към момента на назначаването си за министър Петков е бил с двойно гражданство. Актовете, които е подписал, като министър, са незаконни, защото не са извършени според закона, дори и да бяха подписани от лице, което има само българско гражданство.
301
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този дребен селски лъжец вече стана смешен.Съвсем се оплете
300
3
 
6
 
! Отговори
Къде е истината? преди 2 години
Бяха публикувани документи,показващи,че молбата на Петков за отказ от канадско гражданство,е получена на 19.08 от съответните служби в Канада и те му отговарят,че в срок от три месеца ще се произнесат по случая,тоест някъде към декември.Пак ни заливат с дезинформация,че Петков вече не е канадски гражданин.Дори да приемем това за вярно,остава непоклатим фактът,че към момента на назначаването си,Петков е бил и канадски гражданин,което е безспорно нарушение на Конституцията от него и Радев.
299
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата мафия и тролетариатът треперят от Кирил Петков. Голям страх ги тресе, да не им увредят схемите за крадене. Това още е нищо. Тепърва ще го залият с помия
298
10
 
14
 
! Отговори
Nqkoi преди 2 години
Въпросът е от кога не си гражданин на Канада бе момче? Не се прави на ударен пак
297
6
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Кирил Петков е пробутан на Радев, за да го провали. Радев трябва основно да си ревизира кой му препоръчва и му проучва кандидатите за министри.
296
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков е пробутан на Радев, за да го провали. Радев трябва основно да си ревизира кой му препоръчва и му проучва кандидатите за министри.
295
2
 
4
 
! Отговори
МИкономиката преди 2 години
Тоя с Асенчо са ОПГ!
294
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това момче изразява стремежа на милиони българи за справедливост и достоен живот. Най-после се появи изразител на този стремеж. Оттук нататък все повече хора ще го припознават като правилния човек, който няма да ги излъже като миризливия чалгар, дето се продаде за 50 милиона.
293
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ, ИТН и ДПС - Отечествен фронт срещу Кирил Петков. Ясни са вече контурите на мафията в България. Рейтингът му скоро ще изпревари президента.
292
6
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Е ся вече като чис българин с диплома от Харвард има право да го назначат за учител по математика в некоя софийска гимназия. И да му запълнят норматива 3 часа седмично трудово обучение баре остане доволен
291
9
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До бб итко от 1 до 10предлагам ти лична...ако си толкова ...уау...както се изявяваш...и си носи памперси!!!сърбоманче...дядо ми ме е учил да гледам враговете си в очите...да се видим...моля!!!
290
9
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До бб итко от 1 до 10боли...нищо не ме боли беден духом,нищо не ме плаши,милея за децата на рода ни,пиша каквото мисля...ама не виждам аргументи,а вменявани "ценности",нося на болка...на ятагани...на заплахи,обиди...вменени...недостатъци...и Народа ни носи...и мълчи...и когато е време...съди справедливо и строго...безкомпромисно...прочети Историята на Народа ми...имащ...обиди и вменени...Сбогом к.р.и!!!!
289
18
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
подкрепа г-н Петков,спечелихте обичтта на Народа ни,милиони сме,пазете се,Партия и Избори...Бог да пази България!!!...САЩ...подкрепете стремежа на Народа ни към Справедливост и Свобода...лоялен и смел партньор сме!
288
12
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
това е все едно в османската...да извикаш,че султана е крадец...или във наполеонова франция да ривеш...че императотора е крадец и предател...е г-н Петков го изкрещя...ама заради вас...за да може децата ви да не се навеждат като вас...да не ги ограбват...какво искате за децата си?...май канадско...понеже сте страхливци и ви купуват за по-50 лв.,ограбени от Вас...ама канадското на Петков...ви е поблема...ви вменяват!
287
8
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
казуса ББР...ако в канада...някой мениджърси позволи да ограби Собственика...България...да си купи коли...да раздава на авери за рушвети...няма да излезе от затвора докато е жив...така се прави просперитет със Справедливи правила...е де го шефа раздал парите ви на аверите му..."бизнесмени",ограбващи ви...божков...пеевски...вълка...домувсчиеви,а и тихата вода... Х.Ковачки...най опасният и веден,ама ще останем без ток ли?ок...без въглища ли...можем...ама без въздух и вода не можем!капи...бос..