Плевнелиев: Честният подход е избори 2 в 1

ГЕРБ не може да бъде изчегъртан, а и не бива, подчерта президентът (2012-2017 г.)
26 авг 2021 19:20, Красимир Ангелов
81
Плевнелиев: Честният подход е избори 2 в 1
Снимка: БГНЕС

Честният подход към българския народ е да отидем на избори две в едно, обяви президентът (2012-2017 година) Росен Плевнелиев в интервю за предаването "Лице в лице" по bTV.

Още по темата
"ГЕРБ не може да бъде изчегъртан, а и не бива. Това са 1 милион български граждани", подчерта още той.

"Държавният глава Радев нямаше друг шанс с оглед на идващите президентски избори, освен да връчи на БСП третия мандат за съставяне на правителство. Нямаше как да обърне гръб на политическата партия, която то посочи през 2016 г. Ако той беше избрал Мая Манолова пред Корнелия Нинова, това щеше да демотивира социалистите", посочи още Плевнелиев.

Той оцени като нищожни шансовете скоро България да има нов кабинет. Плевнелиев изрази убеденост, че от Демократична България няма да подкрепят кабинет, излъчен от БСП и така ще се стигне до нови избори.

"Кирил Петков, Асен Василев и проф. Николай Денков са успешните министри в служебното правителство. Те биха били успешни във всяко едно правителство. Те си разбират от работата и правят добре това, което правят. Безспорно тези хора стоят добре и знаят какво правят, бих се радвал те да продължат в българската политика", заяви бившият държавен глава в коментар за някои от министрите в правителството.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, още един клоун!!!! -)))) Мъ, много станахте на "клончето", бе, мистър Бийн!!! -)))))))
34
4
 
2
 
! Отговори
Targeted Individuals преди 2 години
В Белград Пернишката секта щяха да ми пръснат мозъка с Ултразвук, 5G или нещо подобно, не смея да се прибера в хотела! Някой е изпратил Български главорези в Сърбия!
33
15
 
6
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Президента Плевнелиев беше първият български политик, който имаше доблест та и мъжеството да каже, че Русия е агресор и враг на България, ЕС и западната цивилизация. Това му спечели омразата на българофобската пета колона на Москва. Видно е, че тази омраза продължава досега и националните предатели продължават да плюят по Плевнелиев.
32
4
 
5
 
! Отговори
БАШ МИ Е КЕФ.. преди 2 години
КАК РУМЕН РАДЕВ ПРЕЦАКА РУСОФИЛИТЕ - ТЕ ГО ИЗБРАХА,НЕ СЛИЗАТ ОТ ШИПКА,, А РАДЕВ ОБЯВИ, ЧЕ РУСИЯ Е АНЕКСИРАЛА КРИМ ОТ УКРАЙНА.... ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА...АМА И ГЕШЕВ МНОГО ПОМОГНА.....
31
7
 
2
 
! Отговори
Гьобелс преди 2 години
Подкрепата от Плевнелиев е интрига. Да си мислят хората, че има договорка между служечните министри и Герб.
30
12
 
3
 
! Отговори
Щерев до 35 преди 2 години
а защо се палите тогава и квичите от ужаст като видите г-н Плевнелиев..ха.ха.ха
29
5
 
14
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Абре Плевел Герберски! Пак ли се показа? Мутрата падна и " бизнеса" в Тех Парк София " закъса" а? Инвестициите които Борисов ти предостави на Цариградско пресъхнаха? И пак искаш мутрата да се " върне и продължи инвестицията на нашите данъци от негово име"? Тая приключи Плевеле Герберски!-:) Нещата и времето вече са други! Спотай се ,и се радвай на това,което успя да откраднеш от нашите данъци чрез Борисов Мутрата!-:)) И остави Радев! На светлинни години си от интелекта му плюнко Герберска!-:)))
28
3
 
7
 
! Отговори
До 30 Щерев преди 2 години
Пожелавам ти Щерев, да си го издигнете за кандидат. Чак тогава, ще видиш, колко е президент на милиони:-))) Ще се класира между четвърто и пето място. И Волен Сидеров ще го бие. Ама твоите ГЕРБ не са толкова ***, че да го издигат.
27
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един от малкото чесни хора в политиката. Но българското стадо го изрита, защото си препочита, чалгата, мутрите и т.н.
26
16
 
6
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Радев и честност са несъвместими понятия. Фигуранта страда от тежък морален дефицит! Най-слабият президент досега! Вреден и опасен за България и българите!
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз щеше да обявява война на Русия ама боко му нареди да не обявява война на Русия щот нямаме самолети и танкове :))) Много смешен ,,върховен главнокомандващ ,, Също като Хитлер който в края на войната командваше несъществуващи армии . Та и тоя такива ,,армии,, командваше и обявяваше войни :))))))))) Чисто луд с власт като Хитлер.
24
4
 
16
 
! Отговори
Трол на ГЕРП преди 2 години
Абе, Мафията ГЕРП защо не вземе да постави тоя клоун за кандидат отново, да рухнат напълно и най-накрая да спрат да ни занимават със себе си. Не разбирам какъв е тоя за да си дава мнението постоянно.
23
15
 
7
 
! Отговори
Щерев преди 2 години
ТОВА Е МОЯ ПРЕЗИДЕНТ И НА МИИИИЛИОНИ БЪЛГАРИ.Жив и здрав г-н Плевнелиев и на есен ви очаква президентския трон.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Конкурира се със Жельо.
21
11
 
8
 
! Отговори
ЖАБИТЕ НА РАДЕВ.... преди 2 години
СА УПЛАШЕНИ ОТ ИЗБОРИ 2в1..........РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ЗАГУБИ... А С НЕГО И ЖАБИТЕ ОТ БЛАТОТО МУ.......
20
6
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
За първи път в световната история,евнух да стане президент.Трябва да се впише в рекордите на Гинес.
19
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плевньо е като изхърления презерватив на паркинга пред блока, който настъпваш случайно.
18
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Кирил Петков, Асен Василев и проф. Николай Денков са успешните министри в служебното правителство. Те биха били успешни във всяко едно правителство." Наистина ли? Много глупав и наивен ход - посочва тези тримата с надеждата, че щом той ги харесва, то тогава тези тримата ще бъдат намразени от мислещите хора. Защото няма как, щом това лице одобрява някого, то одобрения ще да е читав човек. Не ти се връзваме, господине бивш президент.
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз не беше ли оня дет щеше да обявява война на Русия ? А вярно тоз Асенчо дет та гледа като гръмнат с пушка помпа е мноооого успешен ама като мошеник в Лондон . Измамил инвеститори с 9 милиона паунда за да подбива с тях цените на конкуренцията . Е тва се казва чист мошеник и крадец на интелектуална собственост . Ама нека да ги види народа кви са американските партии в България.
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е тоя?