Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство

Той не отговори дали ще има изцяло нов кабинет или ще се правят козметични промени
14 сеп 2021 10:55,
208
Радев: Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство
Снимка: БГНЕС

"Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителсто и укрепването на държавността остава основен приоритет", заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Той допълни, че ще представи състава на новия кабинет и отказа да коментира дали ще има изцяло нов такъв или ще се правят козметични промени в настоящия.

Още по темата
"Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите. Надявам се, че това, което постигна сегашното служебно правителство и това, което ще направи следващото, да бъде поето от един редовен кабинет", добави Радев.

Запитан кога ще бъде издигната кандидатурата му за изборите за президент, той каза, че това ще стане съгласно издадената вече хронограма от Централната избирателна комисия.

"Ще продължавам да подкрепям ценностите, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалнисти - свобода, солидарност, справедливост", каза още Румен Радев в отговор на въпрос за подкрепата на БСП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
11
 
! Отговори
Борисов е виновен преди 2 години
Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителсто и укрепването на държавността остава основен приоритет...всичко това е БЛЯ...бля...бля....БОРИСОВ признай се за ВИНОВЕН!!!
45
25
 
8
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Само троловете вярват че Радев ще загуби изборите понеже ще загубят заплатата
44
11
 
26
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
РАДЕВ Е У.БИЕЦ ! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР !
43
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радеффф нямам търпение да ти видя насраната физиономия като загубиш изборите мижитурка такава. И след това още по-насраната като те метне Гешев.
42
5
 
24
 
! Отговори
Е ле па тоя... преди 2 години
Имам чувството ,че ще го отнесе на следващите президентски избори...нали иска ПРОМЯНА...и ще я получи!!!
41
0
 
14
 
! Отговори
Докато преди 2 години
Не вкарат половината държавни чиновници в затвора, нещата няма да се оправят. Основното в съдебната реформа трябва да бъде връщането на морала и народната мъдрост в правото, т.е. възстановяване на съдебните заседатели.
40
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербера пак включи виртуалните си профили и почна да заработва надницата си. Сега ще нащрака 20тина минуса, ще понапише 20тина коментара един след друг срещу Радев.
39
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господин Радев, все още чакаме доказателствата от лицето бойко рашков от вашето правителство за подслушванията. Дължите на Обществото обяснения кой, кога, по чия заповед и защо е бил подслушван! Всяко едно протакане или прикриване от ваша страна на откровени лъжи ви носи загуба на гласове!
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойато инфлацията настъпва и се превръща в хиперинфлация като през 1996 г комунистическата власт гледа да ни замотае и залъже.Според тях всичко е нред в държавата и няма никакви проблеми, нищо че стотици хора всеки ден протестират.
37
5
 
19
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
Дори Цветан Цветанов се ограничи само до плашене и плюене по лекарите! Не осъдиха и не уволниха никой при Горнооряховската простотия с бебето в кофата! Виж, Румен Радев е друга работа - той направо ги уволнява без обяснения! Остана му само Мутафчийски и всички, които са били на снимка с Бойко Борисов, ще са уволнени!
36
5
 
23
 
! Отговори
личи си че е летец преди 2 години
Все още лети из облаците...Альоууу...пРЕЗИДЕНТААА...слез на земята...виж болежките на обикновените хорица и стига си разтегал локуми от сорта на:...Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите...Държавност и доверие в институциите ...???ТАкова жювьотньо в България няма!!!
35
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу едноличната диктатура на Румен Радев!
34
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли Киро Язовира ще точи водата от водоемите?
33
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разрухата и налагането на ДС ще продължава. Знаем.
32
5
 
26
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
Чорапа ли определя политиката на правителството? Да не се помисли за монарх?
31
3
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами няма и как да има, те вълците козината си менят но нравът си никога, въпреки че тези не са и вълци, а ръфащи се и виещи червени чакали впили зъби и в тялото българската държавност ... !!!
30
2
 
9
 
! Отговори
Мдааа...ТУЛУПИ преди 2 години
РОНТ ФРОНТ ДРуууГАРееее...
29
4
 
27
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Високи цени, висока смъртност от Ковид, сметка е за работещите бедни българи. Това е политиката на тоя до сега.
28
5
 
25
 
! Отговори
отровна гад преди 2 години
Днес имаме президент който е учил и работил как да пуска бомби върху хората! Министър председателят ни е учил и работил как се стреля с артилерия срещу хората!
27
4
 
27
 
! Отговори
ЪхЪъъ... преди 2 години
Нищо не разбрах от туй изказване...ПРИЛИЧА ми на ПРАЗНОДУМИЕ!