Промяна: Ново предложение за министър на отбраната

Няма да е Тодор Тагарев, а Драгомир Заков
Обновена: 1 мар 2022 11:09 | 1 мар 2022 11:09, Елка Василева
74
Промяна: Ново предложение за министър на отбраната
Снимка: архив, БГНЕС

Смяна на номинирания за министър на отбраната в последния момент. Вместо обявената вчера от премиера Кирил Петков кандидатура на Тодор Тагарев днес ще бъде предложена нова, съобщи премиерът днес.

Още по темата

Това да е Драгомир Заков - постоянният представител на България в НАТО.

По думите му кандидатурата е съгласувана с президента и с коалиционните партньори.

Петков вчера анонсира друго име – на Тодор Тагарев, който вече е бил начело на Министерството на отбраната.

В момента се провежда заседание на групата на „Продължаваме промяната“, на което присъства председателят на парламента Никола Минчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Българан преди 2 години
Най-добре да се намери някой нашенец, завършил руско военно училище и след това висше военно образование в САЩ. И да се насочваме според всеки пореден вятър на промяната. То какво друго ни остава, след като не можем, не искаме и не ни дават да бъдем самостоятелна държава!
54
1
 
3
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 2 години
СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА ДЕЙСТВИЯ И РОКАДИ ЛИШЕНИ ОТ ЗДРАВ РАЗУМ В УЩЪРБ НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА. ген.ЯНЕВ е достоен и отговорен човек с чест,съвест и морал .БРАВО ГЕНЕРАЛЕ !
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо да си назначат някой транс-джен.дър от американската армия за министър на отбратана на Република Бългрия! Да не се мъчат да си търсят най-натовския българин..
52
1
 
2
 
! Отговори
пфффф преди 2 години
До Анонимен 55Ами проспал ги е часовете по геополитика Кикито щот той нашто момче Харвард го е карал като вечерно училище, демек след работа е ходил на некви лекции ама явно е бил много изморен и е подремвал по време на лекциите.Той затуй завалията сега не може да върже две изречения на кръст кът хората.
51
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
оставка на правителството и нови избори няма ли свястни хора в тази държавада поемат отбраната къде ги намирате само да ни дразните и да ни вкарвате вскандали ние сме в нато и ес без референдум и от там ще идва непрекъснатонапрежение какъв мир ще има в украина като държавите се надпреварват даизпращат оръжие гмо мозъци управляват света и няма да се отървем от воини
50
2
 
17
 
! Отговори
минчо преди 2 години
Тея плазмодии дето ни управляват да си ходят, че ще ни наврат в големи ла...йн....а........Неутралитет, не разбират ли тази простичка максима.....къде сме тръгнали голчовци, ще ни премажат и на картата няма да се виждаме....
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро се оплете яко в геополитиката. Явно е проспал часовете по международни отношения в Харвард. С тези скрити лимонки, т.н. "коалиция" няма да изкара и до есента.
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На кирчо-*** пак не му мина номера
47
13
 
23
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Сега Радев се чуди кой руснак да сложи за министър.Предател.
46
16
 
15
 
! Отговори
Испанец преди 2 години
*** още не могат да превъзмогнат че сме в НАТО,като пращаха български войници в Чехословакия и Унгария всичко беше О. К.!!!!!!!!!
45
3
 
28
 
! Отговори
манго преди 2 години
УБАВА РАБОТА, АМА БЪЛГАРСКА!!! !
44
8
 
43
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Оказа се, че и предишният кандидат не е толкова глупав да вкара България във война. Та сега се търси някой друг. Безгръбначността е основното желано качество.
43
9
 
37
 
! Отговори
44444444 преди 2 години
И това правителство е тортална щета. Дори Боко ми се срува вече по адекватен но да не забравяме - крадец. И кво сега нов натовец. Направо сложете Столтенберг и да приключваме с нашата НЕЗАВИСИМОСТ.
42
3
 
17
 
! Отговори
Предлагам преди 2 години
Изобщо да не си вдигаме наполеонките.
41
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирльо пак избърза, не се научи това момче, че трябва да поизчака да му пошушнат в ушето името на военния министър. Бърза да се мазни, ама нещо не уцелва, ще му се много от него да зависят нещата, ама не става. От както е министър-председател само това прави - назначава-сменя и все не му се получава.
40
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Херо няма да хареса нито един кандидат - да застава тя , петков ще я одобри веднагаМоже да подпише декларация като бьлгарка
39
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да не ни въвлекат във война. Който и да е, не ми пука. Само да не вземаме страна в тези военни действия. Не е наша работа.
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГадателХеро Мустафа е принципала, ние говорим за избора на ла.кея, чрез който Херо Мустафа ще управлява министерството.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВьзмутенАма изборите вече ти ще ги плащаш. Аз повече пари не искам да давам то така или иначе промяна няма да има.
36
9
 
14
 
! Отговори
11 преди 2 години
Я по-добре,да си остане Янев,пък като се разберете,ако искате и бойко може да направите,той също е генерал,ако и да е от пожарната.