Стефан Янев се срещна с Мая Манолова

Вчера той обяви, че би поел лидерството на нов политически проект
8 мар 2022 14:23, Нели Христова
115
Стефан Янев се срещна с Мая Манолова
Снимка: БГНЕС

Часове след като обяви готовността си да поеме "лидерството" на нов политически проект бившият министър на отбраната Стефан Янев отиде на среща с Мая Манолова, предаде репортер на БГНЕС.

На въпрос дали ще създаде нова партия, Янев отговори, че хората ще решат и е много рано да се каже. В същото време той подчерта, че България няма нужда от вождизъм.

Срещата се състоя в един от офисите на Манолова в центъра на столицата, уточнява репортер на БГНЕС. Янев бе назначен като служебен премиер на два пъти от президента Румен Радев, а до миналата седмица бе министър в кабинета на Кирил Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
21
 
! Отговори
kiki преди 2 години
ужас
26
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обсъждали са ограничената военна операция по демилитаризация и денацификация на Украйна. Стигнали са до извода че всичко върви по план графика на Путин.
25
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е казвал "че е готов да поеме лидерството" на нов политически проект. Това е измислица на днесбг. Той каза, че политическия проект е колективна работа и ако намери подходящите хора, с които да го прави, би се включил. За поемане на лидерството въобще не е и споменавал. Какво нещо са медиите - как може да изменят изходната информация до нейната пълна противоположност.
24
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краставите руски магарета почнаха да се събират.
23
4
 
21
 
! Отговори
НОВ ПРОЕКТ преди 2 години
ТО САМО КУЦИ КОНЕ ОСТАНАХА, КОЙ ДА ВЗЕМЕ В ПАРТИЯТА СИ ГЕНЕРАЛ ЯНЕВ? МИ НАЛИ И ТОЙ Е СЪС ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ? ОТ КЪДЕ АКЪЛ? И ОТ КЪДЕ ПАРТИЙЦИ?
22
4
 
25
 
! Отговори
Независими медии ?! преди 2 години
Абе тоя като служебен министър не се появяваше толкова по телевизията, колкото сега като провален и уволнен министър ? Какво става ?!
21
5
 
24
 
! Отговори
No comment преди 2 години
Смех смех смех
20
4
 
25
 
! Отговори
до 21 Бита карта ! преди 2 години
Тоя гънещ се червей искал компенсации ?! Това някакъв майтап ли е ? Кой му дава думата на тоя ? Ако всеки министър уволнен от Бойко си правеше партия, нямаше да им знаем бройката вече...Като какъв точно се явява този ? Кой го пробутва ?
19
3
 
22
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
ИЗЯДОХА МУ ПАРИЦИТЕ НА ЧЕРЕПА НИЯ ПИЯВИЦИ. ЯЗЪК ЧЕ ИЗТЪРКАХ ТОЛКОВА ТАЛОНИ - СПОНСОРИРАЛ СЪМ МАЯМАТА КОСТИНБРОДСКА! СЛЕД ИТН И ШНОРХЕЛА, СЕГА И С КИРЕТО НЕ СЕ ПОЛУЧИ, ОСТАВА ДА ПРОБВАМЕ С НЯКОЙ ДРУГ ПОРЕДЕН И.ИОТ? И ТАКА С ШЕГИ И ЗАКАЧКИ ОТ ДЕ.ИЛ НА ИД- ИОТ СИ ПРАВИМ ЖИВОТА ИНТЕРЕСЕН.
18
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като служебен министър-председател добре се справяше.
17
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новия пореден спасител на България се среща със старата к-*** Мая
16
2
 
25
 
! Отговори
Червей преди 2 години
Ахаха тоя *** вчера пак се гънеше по БТВ...сега не бил казал война, защото цитирал Путин...иначе било война...абе кой ги бута такива във властта бе...поредната марионетка...
15
1
 
21
 
! Отговори
Е преди 2 години
Щом се харесват младите - да се вземат.
14
16
 
3
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Пропускате доста важни моменти от вчерашното интервю с Янев. Като например това, че е поискал компенсации от американците за забавените самолети. Също, че е искал български батальон под българско командване с евентуални попълнения от чужбина, което Корнелия нещо не е разбрала. Плюс, че имал ключови предложения за секретариат към кризисния щаб за справяне с бежанската вълна. И скоро след това му поискали оставката. Ама нейсе...
13
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янев, Волен, Костя, Болен, Мая братя Галева...рускиподлоги...Да ги спрем.
12
2
 
25
 
! Отговори
Янев, преди 2 години
що залагаш на куц кон,бе? Тая е манерка за издаване - военен си и знаеш, какво означава това. Абе ще плеснете с ръце и ще се прегърнете накрая всичките - Мая, тРумбата, Корнела, Костя....
11
3
 
27
 
! Отговори
тцтцтц преди 2 години
Божеееее...ела и си прибери вересиите боже!
10
5
 
28
 
! Отговори
Тъй де преди 2 години
Следващата среща ще е с Яне Янев
9
4
 
28
 
! Отговори
Скрий се бе преди 2 години
Този невзрачен човечец много си повЕрва...какво нещо е фейсбук. Имаш 2хил последователи и вече се мислиш за Бог !....А се оказа и много зъл
8
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже, Боже. Тя тази винаги готова. Но Янев толкова ли го е закъсал, че точно с нея?