БСП ще преразгледа позицията си за износ на оръжия

За утре е насрочено извънредно заседание на Народното събрание
3 май 2022 17:07, Йоана Цонева
129
БСП ще преразгледа позицията си за износ на оръжия
Снимка: БГНЕС

Изпълнителното бюро на БСП, партньорите в коалиция "БСП за България" и ръководството на парламентарната група ще обсъдят на общо заседание днес следобед "позиция по износ на оръжия за Украйна и газовите доставки за България", съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата
За утре е насрочено извънредно заседание на Народното събрание, на което депутатите ще разгледат предоставянето на военно-техническа помощ за Украйна, а тази вечер се очаква въпросът да бъде обсъден на коалиционен съвет на формациите от управляващото мнозинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
30
 
! Отговори
Само да уточня: преди 2 години
Няма никаква изненада от"преразглеждането"на позицията на БСП.Никой човек с дори една сива мозъчна клетка не повярва на твърденията на патологичната лъжкиня Нинова,че ще напуснат коалицията! Червените демагози са напълно наясно,че повече Парламент няма да видят,затова ще държат кокала докрай, докато оглозгат и БЪЛГАРИЯ,за която изобщо не им пука!Дано БОГ се смили и помогне на Родината и народа ни!
16
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ще си преразглеждат позицията, кой ги разколеба от твърдото им и непреклонно решение?
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се че ще преразгледа позицията си , как така ще изпусне кокала . Тия комунистите са егати циркаджиите . Ако не крадяха като за световно , щеше да е забавно . А то овчарчето не само лъже , ама и краде
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МИНАЛАТА ГОДИНА СОФИЯ ПРАЙД БУКВАЛНО ЗАВЛАДЯ СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ...ТАКОВА МНОЖЕСТВО И ТАКАВА МАСОВОСТ СОФИЯ НЕ ПОМНИ ОТ ОНЗИ МИТИНГ НА СДС ПРЕЗ 1990 Г.А ПЪК ТАЗИ НА СНИМКАТА ЕДВА УСПЯВА ДА СЪБЕРЕ ДЕСЕТИНА ДРЕМЕЩИ ПО ПЕЙКИТЕ В ПАРКА ДЕДКОВЦИ И БАБИ,ЗА ДА ГИ ЗАПОЗНАЕ С ПОСЛАНИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА!
13
2
 
30
 
! Отговори
sostin преди 2 години
Корни да пусне кокала... никогиш, тва не мооо стане та ако ще да обявим война на Русия. Лае си лелчето, циркове прави, нооооо кокалчето нема да даде.
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой някога мислил ли си е, че някой може да спре помощ с оръжие за Украйна, при положение, че това е заповед отгоре???? Тоя цирк на бспто е за отбиване на номера и пренасочване на вниманието на хората към "опозицията" бсп, докао се изнася оръжие поголовно!
11
5
 
20
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
НАЙ ЗЛОБНАТА ЖЕНА , КОЯТО СЪМ ВИЖДАЛ !!!
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕДИН ФАЙТОН НАРОД,ЧЕ ДАЖЕ И ИЗПЪЛНИТЕЛНО БЮРО ИМАТ...МИНАЛАТА ГОДИНА СОФИЯ ПРАЙД ЩЕШЕ ДА ПОМЕТЕ ГРУПАТА ОТ ДЕСЕТИНА БАБИЧКИ СЪБРАНИ ДА ЧУЯТ КАКА *** НИНОВА НА ПЛОЩАДА ПРЕД НАРОДНИЯ...
9
5
 
29
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Туй са червени кхмери не са цоциалисти :)))
8
2
 
19
 
! Отговори
Да не бързаме преди 2 години
Ще обсъдят, но дали ще променят позицията си, ще видим. Всъщност Киро намери изхода: военно-техническа помощ, т.е. ремонт на техника.
7
5
 
25
 
! Отговори
Врачанска циганка преди 2 години
Корнелата, тази лъжлива(и крадлива) врачанска ц,иганка пак лъже и маже с голямата баданарка! Все не знаела за оръжията изпращани в Украйна! Ама иначе знае да захапе яко кокала, да маже яко филии и да си пълни лакомо гушата и банковите сметки!Ей, ц,иганке врачанска, подавай я най-после тази твоя оставка, че на следващите избори ти и твоята бандитска партийка ще видите само 2%!!!!!
6
1
 
39
 
! Отговори
Анониемн преди 2 години
Корнито още колко пъти ще си потъпка принципите в името на оставането на власт?
5
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правят ни на idiоти. Решено е отдавна и даже го изнасят. На мен ми писна от тоя театър.
4
1
 
29
 
! Отговори
Сашо преди 2 години
То така се пуска кокала....Обичайното поведение на БГ политик
3
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Нинова се отметне от думите, то ще потвърди мнението ми, че целенасочено води БСП към пълно унищожаване...
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи позицията и ще е като - "падавам си оставката","подавам си оставката" и айдее ко стана няма да си подава оставката,та и сега така...така стоят нещата при г-жа "истина"
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще напусне коалицията, ама друг път. Или по точно, на следващите избори..