Нинова: Може и да няма повишение на пенсиите

Тя призова да се гласува за бюджета
Обновена: 15 юни 2022 15:30 | 15 юни 2022 15:24, Росен Стойчев
74
Нинова: Може и да няма повишение на пенсиите
Снимка: БГНЕС

Забавянето на държавния бюджет може да доведе до това от 1 юли да не се увеличат пенсиите, младите семейства да не получат данъчни облекчения, земеделските производители да не получат подкрепа.

Още по темата
Не вярвайте на твърдението, че социалните мерки могат да се гласуват и да не се гласува държавният бюджет.

Това заяви вицепремиерът и министър на индустрията Корнелия Нинова на брифинг след заседанието на кабинета, съобщи БГНЕС.

Тя предупреди, че негласувайки централния бюджет, а приемайки разходите за пенсии, значи, че няма откъде да дойдат приходи за пенсиите.

"Днес с гласуването на ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" беше отхвърлено решението да се гласува актуализацията на държавния бюджета. Блокирането на актуализацията на бюджета е изключително безотговорно за хората и вредно за държавата", каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
18
 
! Отговори
Браво на номер 34!!! преди 1 година
Това е единствената истина!!! Чудя се защо все още има хора, които й вярват!!!???!!! Явно наистина има много прости хора, много аморфни, много немислещи, много гадни комунистически издънки!!! Жалко за хубавата ни Родина, жалко за хилядите, дали живота си за България!!! Жалко за децата ни, за родителите ни, жалко за нас, че не успяхме да се отърсим от червената *** мързелива и крадлива шайка!
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече свикнахме! Голи обещания и лъжи преди избори. Чакахме шест месеца, сега чак се загрижихте за пенсионерите. Ами стига ви толкова грижи. Да идват следващите, а от нас пенсионерите"много поздрави" и не ви искаме.
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изобщо не ми пука за кирливите ви пенсии. Хляб и сол ще ям и няма да се продам за жалкаmа им пенсия, с която мога да си купя и без друго само един ковчег понеже БСП, Киро и Асен ме закопаха жив. 46г. съм работил за тази държава и накрая ще ме правят на mаймуна някакви комунисти от времето на Живков. Ял съм ви попарата. Не можете да ме измамите с kирливоmо увеличение от няколко лева. Вие искате да бутате тавана и да давате пенсионерите комунисти 2000лв. пенсия. Стига сте ни плашили с тези пенсии!
37
1
 
16
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
И сега какво стана - пенсионерите се превърнаха в "заложник" за гласуването на бюджета!!! Всяка година от 01.07 се прави преизчисляване на пенсиите според инфлацията. Ако тази година това не стане, управляващите сами ще си подпишат присъдата повече да не бъдат в политиката!!!
36
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Корни отива на буни>>щето заедно с БСП. Сбогом оставате в историята както БКП, НДСВ, РЗС, АТАКА и т.н. Ако и тази не се накраде и не се нагуши за повече от 20 год. в НС здраве му кажи
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо ново.Миналатагодина повече от 6 месеца ни обяснявахте едно и също - сас к.средно ще се увеличат пенсиите със среден пръст и това стана.Не е ясен принципът, защото няма такъв.Вземат от средните пенсии като потискат тези, които са около"тавана" и дават на малките, за да бъдат над прага на бедността, за да може двеста души да се възползват от еврото.Такива като Костов ще си вземат 4000 лева и няма да умират от глад. Гнусна "политика" на недостойни индивиди.
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОМУНИСТ КРЪВ ПОВРЪЩА ВЛАСТ НЕ ВРЪЩА. А относно за пенсиите и да ги вдигнете пенсиите до 3 месеца увеличението ще бъде изядено от инфлацията и ще се окаже, че хората ще станат в пъти по- бедни от миналата година. Ако останат на власт крадливата Нинова и измамниците от коалицията ще фалират България както вече БСП 3 пъти фалираха България с любезното съдействие на професор по фалити Румен Гечев. За това ви плашат с пенсиите. Крадливите имат да прибират комисионни за оръжие и газ в милиарди.
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова: Може и да няма повишение на пенсиите ..... еми като крадете и с ГЗ си така ще е.
32
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова не е за министър,тя е за Министър-председател.На следващите избори ще е на този пост
31
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАЙ УСПЕШНИЯ МИНИСТЪР Г-ЖА НИНОВА. ОБРАТНИ. КОЛКОТО И ДА РЕВЕТЕ ФАКТА СИ Е ФАКТ .
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ниновицоооо то и с пенсийте май ще стане като с твойта оставка,лъжливи и крадливи комунисти .
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тази крадла Техноимпексова иска още да е на власт, нищо, че на изборите БСП бяха 4 ти с 10% подкрепа, дори ДПС са преди БСП. ХА ХА ХА
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТКОГА ДЪВЧЕТЕ ТОВА И НЕ ГО КАЗВАТЕ,А ЧАКАТЕ ПОВОД КАТО ТОЗИ.ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тази крадла Техноимпексова иска още да е на власт, нищо, че на изборите БСП бяха 4 ти с 10% подкрепа, дори ДПД са преди БСП. ХА ХА ХА
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А.б е това ли ви е грижата за ВЛАСТА, щот за НАРОДА не ви пука....за това никога Бай тошово време....щот беше катастрофа, а сега отрочетата му са вредни
25
4
 
7
 
! Отговори
МММ преди 1 година
До случаен минувач - и така кака Корни направи на Путин тутурутката за която и плаща. Несъмнено успя. Не беше много трудно да убеди "незаконните" деца на Радев ПП да я подкрепят, те не се назландисваха дълго. Дори и воплите на Копейкин не бяха нужни, тъй като коалицията беше "узряла" за тая про-руска позиция. И така, кака Корни, тате Румба и дечицата ПП поставиха България отново на "мястото" и - най презляната страна в ЕС и НАТО - както Путин иска и харесва.
24
3
 
13
 
! Отговори
буци преди 1 година
тая па нинова все не е момента - не е момента за оставки в БСП, не е момента за избори, не е момента за гонене, не е момента за това, за онова .... Момента да те изритат от БСП одааааавна е дошъл, ама нали и там около теб са все podlogi ...
23
1
 
9
 
! Отговори
Марш в Крушовица преди 1 година
Ау, ако вземем паничката от гушата на другарката тя заплашва с липса на пенсии? Колко мило! Добре, че е тя да благоденстват пенсионерите сега.
22
4
 
3
 
! Отговори
въпрос преди 1 година
на троловете дали има плащат и на цъкнат минус
21
1
 
5
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
И ди