Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство

Той обвини Кирил Петков, че активно е участвал в разговори за вдигане на ветото за РСМ
Обновена: 15 юни 2022 15:50 | 15 юни 2022 15:50, Нели Христова
400
Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство
Снимка: БГНЕС

Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Това заявява Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“ в пост, публикуван във Facebook.

Още по темата

"Днес имаше заседание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“.

Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.

Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство.

Честит Видовден."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
9
 
! Отговори
Ти ли? преди 1 година
Ти си АБСОЛЮТНО ПРЕДАТЕЛ и жалка марионетка!
299
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички знаят, че и Баце е продукт на политически инженеринг:))) Прокопиев,Вальо Златев, Светльо Божилов, Бориславова и още няколко богати го инсталираха. Ама зад тях бяха САЩ и Русия - всеки с олигарсите си. Така си поживяхме 12 години - в баланс. Сега баланса е нарушен рязко. Смениха Баце. С Прокопиев като острие, другите са пас, ясно защо. И Кирчо е продукт, ама скалъпен набързо. И понеже се оака на изборите, му закакчиха няколко партии за мнозинство. Затова всичко изглежда невъзмоцно и нелогично - лошо е скалъпено:))) И катастрофира. Прокопиев не го мислете - вече е готов със следващия прое
298
3
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
От твърде дълго време назад, всички добри българи се съмняваха в добрите намерения на тези подставени "управленци". Но, днес наистина лъсна всичко и това никога не се е случвало в нашата, и далечна и не много близка история. За такова предателство, тия, що са го сторили трябва да бъдат наказани и то, с най-тежката строгост на Законите у нас.
297
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оказва се Македония е най големия проблем на България. Не мутрите и ДС олигархията. Не корупцията. Не, че за последните 13 години сме пропаднали по показател конкурентноспособност. Това са бели кахъри. Още по бял кахър е, че един доста злобен и доста болнав нарцис ще си носи лошотията до последния си дъх, ей така като болен зъб да го доизтормози.
296
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилъстената и изоставена ИТН, удари един Ъпъртък на прилъттителя си ПП. Да видим, кой ще спечели втория рунд.
295
11
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
не ми е приятен Трифонов но тук е прав,канадеца е докаран в България с една цел да я унищожи
294
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха, как очаквате от ПП да защитят българския интерес в СМакедония, като СабрутовПП, който раздава постове в Световната банка, не знае къде са костите на българския цар Самуил?
293
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
320 Не стават и ПП с излъсканите биографии. Извадени от нищото и поставени от чужди посолства. Факт.
292
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със своята двойнствева политика, да обещава сваляне на ветото пред чужди политици, а нас да лъже, че няма да го направи, преди да бъде гласувано в парламента, Петков извърши държавна измяна. Направи от България колебаещ се, слаб партньор, с което засили недоверието и пренебрежението на РСМ и леваците в Брюксел към България. С отказа си да изпрати оръжие на Украйна, за да угоди на БСП и Путин, стори същото, за втори път. Погази конституцията, при назначението си. Трябва да бъде съден.
291
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като чета повечето коментари ми става ясно че най-много са гневни тези които са гласували за ИТН.Когато за първи път тази партия участваше на изборите за по --малко от минута реших че е несериозно човек да гласува за тях,не става шоумени и сценаристи да правят политика.
290
0
 
15
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Ти го направи предаде всички,които гласувахме за теб!Пак хвърляш държавата в серия от избори и в ръцете на радеФ.Оказа се най голямата грешка къде се кри м.ишко до сега и кой ти натисна копчето.Преди 20 дни Тошко каза правителството ще изкара пълен мандат.
289
1
 
14
 
! Отговори
Вазов преди 1 година
А Буци от свода през гъстия дим,гледаше на всичко тих,невъзмутим....
288
0
 
14
 
! Отговори
Смешници преди 1 година
ИТН вече практически го няма. Те са 5-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.
287
0
 
11
 
! Отговори
12345 преди 1 година
Ти бе, ***...ст, кого защитаваш, жена, деца, внуци.?.. Да, парите си Увеличаваш!
286
1
 
12
 
! Отговори
Виц за чалгаря преди 1 година
Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ? Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят правителство ? А Вие как мислите ?
285
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям манипулатор.Като се сетя колко народ привлече навремето с чалга песни и танци....Никой не ни е виновен,че не можем да прецеНЯМЕ селските мошеници.
284
0
 
17
 
! Отговори
expert spot преди 1 година
Слави,не знам какво можеш и какво не можеш,ама поне забий един пирон някъде на БГ парламента та хората като минават да си закачат шапките.Щото от тебе файда никва.
283
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един болен в Русия решил да затрие света. А един болен в България решил да затрие едно поколение българи.
282
3
 
16
 
! Отговори
Чалгар! преди 1 година
Какво общо има тук Македония!? Та ти дори не знаеш основополагащи неща от тази история,едва ли в живота си си прочел една книга! Жалък нарцис,дано гориш в Ада,сакато изчадие!
281
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българи няма да останат живи тази зима, той за македонците се загрижил. Ако магистралите и тротоарите ни станат гладки като в Австрия, заплатите ни по 5000 евро като в Германия, ако болниците и училищата ни станат подредени и чисти като в Швейцария македонците ще се счупят да приемат българщината. А докато всичко е разбито и потрошено у нас ние не искаме да оставаме тук, и никой не иска, не сме пример за нищо