Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство

Той обвини Кирил Петков, че активно е участвал в разговори за вдигане на ветото за РСМ
Обновена: 15 юни 2022 15:50 | 15 юни 2022 15:50, Нели Христова
400
Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство
Снимка: БГНЕС

Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Това заявява Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“ в пост, публикуван във Facebook.

Още по темата

"Днес имаше заседание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“.

Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.

Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство.

Честит Видовден."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
1
 
14
 
! Отговори
И ти си статукво преди 1 година
Славче вече поне е спокоен... и той е от СТАТУКВОТО ... беше 1 път(и можеше да е още 2 пъти) в управление на държавата... две правителства провали на път е и трето!!!! Така, че споко Славче и ти вече си СТАТУКВО!!!
239
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така и не разбрах, за какво е цялата тази врява за предателства?! Има ли някъде официален държавен документ, подписи на висши държавни служители, парафиращи решение за "отваряне вратите" пред РСМ? Имало било някакви записи, някой нещо бил казал на тайна среща. Написано черно на бяло, документи трябват. Лично на мен ми писна от кръчмарски компромати кой какви намерения бил имал. Има си процедури за подобни актове и решения, парламент. Всичко останало са КЛЮКИ, сценаристки напъни.
238
4
 
14
 
! Отговори
Vans преди 1 година
Шута на мутрите говори за национално предателство...поредното дъно
237
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гаранция-Франция на български е израз,който означава празни думи.Неслучайно са избрали точно Франция,за да няма гаранция.
236
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм човек, който благодари на онези, които са направили добро. Та било то и хора, които не харесвам. Не знам какви са истинските причини за действията на Слави, но знам че ни посочи че се случва нещо много лошо. И че това, щеше да има пагубно влияние върху държавата ни. Защото да се разправяме с македонците десетилетия напред, само защото не са си седнали на дъто днес, е залагане на такъв жесток проблем в бъдеще, че само ако се замислите, ще кажете - Благодаря Слави!
235
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте използвали Македония за политически поени. Народа не е ***.
234
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
253 и планът е?.... каквото каже Франция! Уникум план, няма що! Човек ще реши, че Франция ни е защитавала като майка орлица стотици години. Да де, но историята доказва обратното. Та, на чужди държави вяра нямам. Ние сами ще решаваме ще има ли вето или не! Кога народа даде право на Кирил да преотстъпва права на България на чужда държава? Посочете ми решението на НС, с което Франция е опълномощена от България да взима решения за ветото и да става гарант по каквото и да било? Не им вярвам.
233
21
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ПОКЛОН, СЛАВИ!!! Действай УМНО И СФОРМИРАЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВО С ГЕРБ, ДПС, ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН!!! МОЖЕТЕ!! А КОЙТО КРАДЕ - ИМА СИ ИНСТИТУЦИИ, НЕ ВЯРВАЙ НА МАНИПУЛАЦИИ!
232
12
 
1
 
! Отговори
сега във власта преди 1 година
останаха - кирчо, кокорчо, кукчо и кака , четерите К
231
21
 
11
 
! Отговори
Браво Слави ! преди 1 година
Независимо от мотивите на Слави Трифонов най-бедните , най-работливите и реално репресирани след 9-ти Септември 1944 година сме заинтересовани тази комунистическа пионка Кирил Петков да се премахне от властта и всички негови съмишленици !
230
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дългия е истински национален предател, равняващ се рамо до рамо Путин, твърдейки, че европейските преговори с Македония са невъзможни заради изискванията на Шкембе войвода, Копейкин и банкянския с кюлчетета! Браво на Петков че съумя да предсатви пред парламента реален план, който уважава Македония и Македонците!
229
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този искаше да прави министерство на ромите. Това не е ли национално предателство?
228
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрахме славчето гей ли е или просто прави педераски номера
227
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави Трифонов: Вдигаме ветото срещу преговорите на РСМ, ако паднат визите за САЩ и ни пуснат в Шенген.
226
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
245 не разбираш същността на нещата. Не е Македония. Проблемът е принципен. В РСМ има българи, които са подложени на репресии зариди факта че са българи. Тези хора имат право на защита от държавата. Всички българи извън пределите на държавата имат право на защита от държавата. Ако отстъпим на 1 държава, при това новоизлюпена, всяка друга държава ще знае, че може да мачка българите на вън. Това е въпрос на национална сигурност, на защита на българина. Защото хората са държавата.
225
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 245:Да,интересуваме се.На път са да предадат нашите политици българската история.
224
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 245 "Вижте си плочките в банята как всеки момент ще паднат!" Ааа, другарю, ако твоите ще падат, не мисли, че сме като теб. Всеки отговаря за себе си.
223
9
 
13
 
! Отговори
ти си предател преди 1 година
ти си национален предател, учиндолско сакато чудовище, ти! Чалгарската ти сбирщина, създадена от сарайско-банкянски олигарси и престъпници, дето сега те употребяват, за да събориш правителството, което води война на живот и смърт срещу престъпниците! Ти си не само национален предател, ти предаде и ЕС и нАТО, защото се прегърна със сикаджийската мутра, която силно улесни кремълския злоедй да нападне Украйна, като му подари Турски поток, с който заобиколи украинската тръбърба! ти си позор!
222
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бе, хора! Сериозно ли толкова се интересувате от Македония?! Я да си видим първо гниещата ни държава с умиращите села и ромската престъпност, с мутрите и плеймейтките, с неграмотното поколение. Вижте разбитите тротоари и глутниците бездомни кучета... Вижте си плочките в банята как всеки момент ще паднат! Българите в Македония, ако толкова нямаха права, досега да са избягали в България. Ама няма ги нещо, стоят си в Македония! България загива, това е националното предателство!!!
221
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 237/241 "Руски филми не гледам.Те може и за Марс да са направили филм,не ме интересува." Той не е направен за теб, а за тия в РСМ, да им промива мозъците и да фалшифицира Историята, както руснаците винаги са правели там. Кой говори изобщо за теб? Макеоднците ни наричат "фашисти" от 50те години още при Тито, тъй че пак не успя да излъжеш никого!