Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство

Той обвини Кирил Петков, че активно е участвал в разговори за вдигане на ветото за РСМ
Обновена: 15 юни 2022 15:50 | 15 юни 2022 15:50, Нели Христова
400
Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство
Снимка: БГНЕС

Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Това заявява Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“ в пост, публикуван във Facebook.

Още по темата

"Днес имаше заседание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“.

Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.

Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство.

Честит Видовден."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
2
 
21
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Точно ти извършваш вече трето такова! ГРОБ не са имали по-добър съюзник от ИТН! До кога ще настъпваме една и съща мотика?!
259
2
 
6
 
! Отговори
Кекъл преди 1 година
Слави неотдавна: "Вдигаме ветото срещу отпадане на визите за САЩ и влизане в Шенген"... ами ако Киро е договрил тайно сега същото.. ахаха няма такъв цирк
258
1
 
7
 
! Отговори
Данс преди 1 година
Службите да се заемат и да свьршат своята работа - за работа в полза на чужда дьржава закона предвижда от-10 до 20 г лишаване от свобода за лицата извьршили - нац предателствоАко бьде доказано, чрес сьответните свидетели и документи
257
2
 
15
 
! Отговори
до Славчо плевенски преди 1 година
Предател си Ти мойто момиче.
256
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие не разбархте ли че който го сложи македонското вето той и ще го вдигне. Нали затова го сложи за да може да дойде отново на власт да го вдигне.
255
3
 
16
 
! Отговори
toti преди 1 година
ТЕБЕ ПОВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ТЕ ВИДИ И ДА ЧУЕ,ТИ СИ ЕДИ ТЪРГАШ И 3ГОД.ЗАБАВИ РЕФОРМИТЕ И ИЗЛЪГА МИЛИОНИ ИЗБИРАТЕЛИ КОИТО ТИ ПОВЯРВАХА И СЕГА ЩЕ ТЕ ЛИНЧУВАТ ЗА ИЗНЕВЯРАТА !!!
254
1
 
4
 
! Отговори
Ти пък преди 1 година
Къде участвал, бе?
253
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента в който падне ПП.До 10дни след това Слави и Бойко ще свалят македонското вето. Защото се чакат едни 20 милиарда от ЕС.
252
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една полза от присаденият лигльо досега?Позитиви-НУЛАААА!Негативи-МНОГОООО.Крадецът и обкръжението му са на свобода!Накисване с доставките на газ от Русия когато почти цяла Европа прие техните правила!Десет милиарден заем с идеята да си купи индулгенция!Каузата Македония е на път да бъде продадена!
251
2
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ама кой гопомпа тоя бе?!...За какъв се има?..Президент?...Премиер ?..-Та той дори не е и депутат !...ТОЙ бил щял да "прекрати агонията",той бил щял да са произнесе за РСМ...Някой е усетил тънката жилка на пробитото му самочувствие и го подръпва ли подръпва..
250
0
 
7
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Да не си му на мястото.Както говорят напусналите го по негов адрес.Малеееее.
249
2
 
19
 
! Отговори
Далаверата преди 1 година
Всичко ТРЪГНА ОТ ТОВА , че не избраха Каримански за шеф на БНБ. После и колосалната схема на ГРАНИЦАТА, ИТН бяха против да се махне частната фирмаЗа десерт беше отказа, да издигнат Рашков за председател на КПКОНПИСлави Трифонов предаде хората от протеста още миналата година, сега маските паднаха, че е в завера с Бойко и ДПС.....
248
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов му даде на Славчо една Македонска бухалка да бъхти който му посочи.
247
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Твоите участия ги знаем - с мутрите като се почне от Васил Илиев и се стигне до Илия Павлов и сикаджията от Банкя, с всяккави политически шмекери и крадци, обръчите от фирми на почетния председател, дъвката мажоритарни избори, македонския космонавт. Слафчу, знаем те! Твоето място е в тъмната маза в Левски Г, поне докато дойдат санитарите с оная бяла риза с много дългите ръкави.
246
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До263/268 Първо да видим какво точно пише в тези прословути паметни бележки и какви ангажименти РЕАЛНО са поемани и след това големите приказки. Засега Генчовска само е доказала, че мълчаливо се е съгласявала с Петков. Това е ЕДИНСТВЕНОТО, което знаем със сигурност. Защо, е отделна тема!
245
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно обратното се случи днес, даже се прие решение всяко нещо свързано с РСМ да минава през народното събрание. Така, че кой е лъжецът, а? Или ще кажеш, че не си м-у-т-р-а? :)
244
13
 
5
 
! Отговори
До263 преди 1 година
Има разбира се,до вчера Киро Тъпотоо е водил паралелни преговори с комисаря по разширяването а днес когато същият Киро беше хванат за тоопките той почна да бяга по тъча и да прехвърля отговорността на парламента!А Македония е една болна тема за Българската история която датира вече близо 150 години,кауза за която са дадени хиляди жертви!Не може един присаден във власта лигльо да се подиграва със всичко това!
243
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти ли не можеш да участваш в национално предателство.?О ХО! Участваш и още как!
242
8
 
2
 
! Отговори
До 263 преди 1 година
По закон, закана за убиийство , дори без убийство е също престъпление. Неусъщественото предстелство , също е предстелство , тъй като има намерение , а Киро ,дет праска Лена шавливо, е имал такова намерение. Поет ангажимент дори. За тва е цялата врява. Щот тея Киро и Асен мислят и мене , и тебе , и всички българи за лукови глави. Български дето не знае , се мисли за по умен от нас. Това не те ли ядосва поне малко? Или дори хората които ги подържат дори само и от злоба , да не са ГЕРБ на власт ?
241
3
 
14
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Ти отдавна участваш в национално предателство ... жал ми е , че гласувах за теб! Изменник!