Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство

Той обвини Кирил Петков, че активно е участвал в разговори за вдигане на ветото за РСМ
Обновена: 15 юни 2022 15:50 | 15 юни 2022 15:50, Нели Христова
400
Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство
Снимка: БГНЕС

Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Това заявява Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“ в пост, публикуван във Facebook.

Още по темата

"Днес имаше заседание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“.

Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.

Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство.

Честит Видовден."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
0
 
4
 
! Отговори
TAKI преди 1 година
Ти ли ще дойдеш или аз? Едни пари ми се губят, една граница имаше да защитиш - не го направи, тва ли ти редих в делта хил?До 2 часа да си ми върнал кеша!
319
0
 
3
 
! Отговори
Lina преди 1 година
слаВке, знаеш ли на мен къде не ми се ходи - на избори за 345455778999321 път, защото собствениците ти така са наредили, защото не им е угодно. В условията на инфлация, война, след кови криза, те задействаха и ти мъцна там '- под дивана. Хубавото е , че хората са все така алергични към м.утри, заплахи и схеми.Така, че събирай си бия.чите И марш към 90- те , където си останал. И в момента г.рух блябанов се опитва да скочи на Иво Атанасов, защото тоша опитал да го върне.Връщай там милионите,знаеш
318
1
 
5
 
! Отговори
Валентин преди 1 година
Стига лъга Трифонов,преди да приемат Македония в НАТО ти къде беше?Мълчахте като риби сега се сетихте.По добре замълчете за винаги защото народът не е толкова *** за колкото го мислите.
317
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Действията на "македонския патриот" Трифонов и на "българския и руски патриот" Костадинов показват, че зад тях стоят ресурсите на ГЕРБ и ДПС... Явно е, че ГЕРБ и ДПС от години обгрижват българските патриотични партии, за да лъжат избирателите им и да обират гласовете на избори и след това просто избраните с измама да обслужват сарайско-банкянското тресавище, в което те затънаха България. Новите два златни пръста - Дълъг и Костадинов пръст БЛЕСНАХА! МУТРОСТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ ГИ АКТИВИЗИРА!
316
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Национално предателство е да си предадеш ВСИЧКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, да ги излъжеш, че си партия на промяната и после да гласуваш макар че си в правителството с дпс и герб... а сега вече ивето митова да говори от седмица за правителство с ваш мандат пълно с министри от дпс и герб ала Гроздан Караджов...
315
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Белия нос.
314
6
 
8
 
! Отговори
На 22.06 преди 1 година
Ще има протест в подкрепа на правителството от 18:30
313
0
 
8
 
! Отговори
До 343 преди 1 година
Не лъже ли - мутра от 90те манипулирана от приятелчетата си, всеки с бизнес проект. Депутатите му - хора от села и паланки с амбиции да хванат някой къшей от софрата - Христинка ли да вземеш, Пацо с джапанките - манаджер в мултинационална компания, вервай ми всеки програмист в тази държава е такъв.
312
3
 
12
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Ами недей, никой няма и да те покани повече , лъсна бизнес проекта който крепите с френдовете, не ми пука за смотаняците от македония, но ми пука за ПП, които дават най-накрая възможност да излезем от руската зависимост и най накрая да се спре чудовищното крадене от ДПС, ГЕРБ, и кой ли не в тази държава.
311
18
 
8
 
! Отговори
Шаши преди 1 година
Много правилно постъпи Слави. Закъсня малко, обаче имаме още шанс, нещата да се оправят. И вече без Харвардци. Щом е толкова престижен университет, значи може да си намерят работа в чужбина. Ние ги видяхме, претеглихме и оценихме. Не стават и за ч,еп за зеле.
310
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм му фен, но той не лъже, за разлика от тези ***. Всички ние ще усетим тежестта на лъжите на Кирчо и Кокорчо през есента. Но ще е късно, защото това, което предупреждават световната банка и МВФ не са заплахи.
309
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изпята песен си Слави като си шоумен малко ли ти бяха парите та за далаверата се хвана политик да ставаш ех тази алчност ти изяде главата себичен нарцис с високо его с ББ много си преличате ако си мислиш че ти вярвам на глупостите хаха
308
4
 
15
 
! Отговори
Мръсен предател преди 1 година
Множествена склероза + наркотици+ луд нарцисизъм е равно на Станислав Трифонов.Кой ще ти харчи продажническите милиони ялов сатанисте???
307
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора да се бориш с мафията е страшно но нашата мафия е облечена с власт ще е трудно но не трябва да се отказваме
306
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е нагъл а можеш да си заедно с ДПС Герб и Възраждане подменят ни вота правят мафиотски схеми възмутен ще протестирам
305
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македония ще влезе в ЕС но Трифонов ще си плати за предателството пожелавам ти да станеш клошар и са се мъчиш като беден пенсионер да видиш как се живее с мизерни пари дето спря на хората единствените пари дето оцеляват
304
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доган пробва да отмени решението Ращков да е шеф на КНКОМПИ. Затва беше забавянето. Иначе ГРОБ щеше да заяви вота още в понеделник. Не е късно ДПС да се извъртят на 180 , зависи от кукловодите на Кире. Има време ще видим другата седмица.
303
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко ли те наказа господ та искаш още бе Трифонов смири се бе че ставаш много жалък плюя ти в лицето ти си едно голяма нищо
302
0
 
9
 
! Отговори
Оказа се преди 1 година
... че уж паметната бележка, в която пишело, че Петков бил поел ангажимент за промяна на българската позиция, е фалшификат, и не отразява реалността. Още на 7ми април МнВР и, забележете, президентския съветник по въпроса, са били уведомени за проблема. Обаче Генчовска МЪЛЧИ за това. МЪЛЧИ и Фигуранта, все едно не му е докладвано, че "няКОЙ" се опитва да натопи Петков. Същевременно ПП поиска заседанието с разглеждането на "доказателствата" да е открито ... ИТН бяха ПРОТИВ. Що така, Славчо? :)
301
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТН въведоха в обръщение:"да ИЗЧЕГЪРТАМЕ герб" ... и видяхме докъде стигнаха- коалиция с ГЕРБ.Нещо бъркам ли?