Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство

Той обвини Кирил Петков, че активно е участвал в разговори за вдигане на ветото за РСМ
Обновена: 15 юни 2022 15:50 | 15 юни 2022 15:50, Нели Христова
400
Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство
Снимка: БГНЕС

Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Това заявява Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“ в пост, публикуван във Facebook.

Още по темата

"Днес имаше заседание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“.

Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.

Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство.

Честит Видовден."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
206 нещо против българските селяни ли имаш? И когато ядеш български зеленчуци ли псуваш на селяни? Може би и мляко, когато пийваш? А хлебец когато хапваш, солиш ли го яко на тия *** дето го произвеждат с гадните си черни мазолести ръце, а? Я кажи от къде си купуваш храната, произведена от гражданите на асфалта, че всички дето се гнусят от селяните да идат и те да си купят от там!
199
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1Казваш друго си е да работиш за Доган или рашките, смех :))
198
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1 "Ама за какво предателство говориш?Киро никога не е крил,че не работи за България." Я ми напомни, КОЙ доведе Киро?
197
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 212:Някой ги е настроил точно по подобие на Украйна.Въвел е същия модел.Най-много се настроиха сега като отворихме културен център с име на хитлерист.Това преля чашата.Едва ли Русия е избрала това име на нашия културен дом,за да ни скарва.Така че на онези опорки на тpoловете не вярвам как Русия искала да ни скарва с тях.По-скоро е някой хитлерист,който иска да се върне фашизма в Украйна и Македония.Ние сега знаем ли дали не се татуират в онзи дом с образа на Хитлер?Не,нали?
196
1
 
0
 
! Отговори
БРАВО преди 1 година
ДО 214 ВИЖДА СЕ КОЙ Е "***" И "ПИШЕ" ДВЕ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ.
195
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 година
Ама за какво предателство говориш?Киро никога не е крил,че не работи за България.Всички знаехме,че идва да приемем еврото,да вкара Македония в ЕС и евентуално да приемем и Истанбулската конвенция.Свършва си работата и си заминава за Канада.Ние не решаваме нищо,решават отвъд океана,Киро е само пионка.Лошото е,че много бързо ни направи бедни и зависим
194
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз вчера разменяше ветото на Македония за визи в САЩ, сега реве. Налапал е скротума на Доган яко и де чуди как да оправдае действията си.
193
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро отстъпи и нема да даде зелена светлина на макетата, обаче учиндолския селянин е научил само една реплика и продължава да се излага :)))
192
3
 
8
 
! Отговори
Буржоа преди 1 година
Чакаме да падне това и правителство.Слави ще гледа лошо само от екрана на скапаната си телевизия и медиите ще раздуят следващия политически балон - Стефан Янев и дружина. Мафията ще повтори шпагата с ИТН и ще инсталира новите сламени човеци във формация, повечето ще носят пагони или ще говорят бавно и интелигентно. Бългъринът обича мачовците и генералите, това е дълбого заложено в психологията му - да има овчари, които да го доминират и водят към зелени пасища и сладки поилки.
191
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Далаверата с газа,която докара над 15% инфлация в БГ,по-висока от всички в ЕС не е ли национално предателство?
190
4
 
8
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 година
Визите за САЩ няма да паднат, много руска агентура и копейчовци има тук. Докато не ги изчистим ще е така, от Вашингтон няколко пъти ни го казваха през годините, ама нашите медии мълчат по въпроса и пишат предимно за Кардашиян и ретрограден Меркурий...
189
0
 
2
 
! Отговори
Дълга лъжа преди 1 година
До Анонимен 203 "Те не искат никой американците" Какво общо има това кой искат американците с това как Чалгаря лъже като съдран за позицията си за ветото?
188
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставка! Кирчо и Кокорчо в затвора за нац предателство или най-малкото да си ходят в Канада час по-скоро!
187
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е та ти вече участва и то в сериозно национално предателство. Първо миналата година се подигра с избирателите си като върна мандати. След това като се заигра с престъпниците от ПП, БСП, ДПС и ДБ, участва в схеми за източване на държавни пари, теглене на огромни заеми за няма нищо, харчене безконтролно, въвличане на България в чуждата война и т.н. - всичко, каквото това предателскоправителство и НС стори на държавата и народа - във всичко ти взе участие. ... Защо се коалира с тия хора?
186
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така, казвам го в прав текст- Северна Македония си има само нас за приятел. Ние сме единствените, които им помагат от първия ден в който са станали държава. Ние сме тия дето ходатайстваха за тях за да бъдат признати като държава, да влязат в НАТО. Явно някой се уплаши, че като влязат в ЕС може да се съюзът с нас и да станем фактор на Балканите. И ги настрои срещу нас. Ако македонците ни уважават и спрат да ни крадат, ще имат най-големия си защитник в наше лице. Но до тогава - вето! Да ни оценят
185
6
 
6
 
! Отговори
Спокойно преди 1 година
Сега новата мафия в лицето на ПП се опитва да замести старата.Накрая всички знаем как свършва като спорят две мафии.Стрелят се,стрелят се,избиват се по между си и така едните умират,другите бягат зад граница да не ги хванат,а на нас се решава проблема.Няма страшно.Всичко ще си дойде по местата с времето.
184
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
славе, всички знаем, че не македония ти е проблема - стига глупости
183
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
българския селянин иска да се почуства важен и значим, че зависи нещо в света от жалкото му съществуване. макетата няма да станат бг никога - това е
182
7
 
5
 
! Отговори
абе аз не знам преди 1 година
Слави да е лъгал в оифициални документи, нито да е крал интелектуална собственост и да го съдят за тва. ама кирчо е лъгал а кокорчо е крал - факт. Сега кой ви лъже и кой ви краде не е много трудно да се сетите ако не сте напълно без мозък
181
1
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Слави има шанс да излезе и да се извини, защото е голям продуцент и личност, а може и да стане и политик. Не се смейте на македонците, защото и българите щяха да са такива смешни ако бяха част от социалистическа федерация 50 г. Важното е , че има хора които могат да преборят опг-то Борисов Гешев Пеевски.