Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство

Той обвини Кирил Петков, че активно е участвал в разговори за вдигане на ветото за РСМ
Обновена: 15 юни 2022 15:50 | 15 юни 2022 15:50, Нели Христова
400
Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство
Снимка: БГНЕС

Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Това заявява Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“ в пост, публикуван във Facebook.

Още по темата

"Днес имаше заседание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“.

Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.

Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство.

Честит Видовден."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Дълга лъжаТе не искат никой американците, цели 360 милиона са :)) Ако искаш да живееш добре, отиди в Канада или Австралия, ама там не допускат кой да е, имат избирателен контрол :)) САЩ отдавна не са страната мечтите, бил съм там, вервай ми :)) Иначе макетата се използват за политически цели, не че на някой му пука за тех, който и да питаш в БГ, нема да го интересува РСМ :)
179
0
 
12
 
! Отговори
Буржоа преди 2 години
Помните ли, че 2010 година Слави искаше от Бойко 50% влияние в ГЕРБ. Беше натирен от Тиквун грозно и се наложи Дългото да продължи с вицове за Лили Иванова и да ближе подметките на Първанов. Годината е 2022 и нищо не се е променило, само това, че Дългото го играе като сърдит инфлуенсър с преки включвания от дивана. Поверили сте бъдещето си на човешки *** като кокаинозависимия от Учиндол.
178
0
 
5
 
! Отговори
Handel преди 2 години
Пък и 4 милиарда лева не беше лош да се гушнат, нали?
177
2
 
9
 
! Отговори
Дълга лъжа преди 2 години
Слави Трифонов: Вдигаме ветото срещу преговорите на РСМ, ако паднат визите за САЩ и ни пуснат в Шенген.
176
5
 
13
 
! Отговори
Главчо преди 2 години
Ти си националния предател!
175
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ги докара тези двамцата, от улицата ги взе. Пробиотика и търговеца с китайски софтуер. Ами така се осрраха че сега липсват 9 милиарда лева.
174
1
 
13
 
! Отговори
anon преди 2 години
да светна учиндолския чалгаджия, че той всъщност никога в нищо не е участвал а само е подлагал ту едната, ту другата буза на силните на деня. ама от един *** чалгаджия какво друго да очаква човек освен... евтин популизъм и зрелища
173
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви национални интереси продават бе? Като впишат българите в македонската конституция и ще ги направят велики везири с пожизнена пенсия и ще спрат да ги мачкат ли? Какво очакваш да стане бе, Славчо? Нали и ти си съгласен да падне ветото? Нали ще пращаш македонци в космоса? Българите в България са мачкани и унижавани, а ти си се загрижил за шепа нещастници в Македония...
172
0
 
2
 
! Отговори
Рали преди 2 години
Ти можеш само да го ръководиш.
171
4
 
6
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Винету 2, Славуната не разбира нищо от политика, ама нищо. Щял бил да извърши предателство. Аве пуснете ги тия македонци в ЕС да видят колко е хубаво и още след първата година ще искат да се махат от там и ще ни обвинят защо сме ги пуснали в ЕС. Винету 2 си мисли, че да си в ЕС е върха на сладоледа. От нищо не разбира. По точно може да разказва вицове. Това му е таланта. За друго не става.
170
2
 
16
 
! Отговори
Сбъркал си преди 2 години
си нацията. Нашата нация иска да изрита крадците, да живее нормално в ЕС и да има добри отношения със съседите си, а рубладжиите да спрат да и диктуват, какво да прави.
169
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
184, всъщност да, космонавта полетя. По-скоро макетата ще стъпят на Луната, отколкото да влязат в ЕС с това поведение, което имат към България. Така, че Слави къде на шега, къде за майтап, вярно ги прати в космоса.
168
7
 
4
 
! Отговори
Четете преди 2 години
Kак Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер, Виолета Лорер, Иван Христанов, Евгени Ангелов и албанецът Елвин Гури разиграват милиарди европари.
167
2
 
8
 
! Отговори
Дълга лъжа преди 2 години
Ще ви кажа какво мисля аз. След като американците толкова много искат Македония в ЕС, нека гражданите на България, както гражданите на повечето държави в ЕС, да нямат нужда от визи, за да отидат в Америка. Тоест ние сме пълноправен член на ЕС и българските граждани, тъй като са европейци, нямат нужда от визи, за да отидат в Америка, посочи Трифонов
166
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти учиндлско защо изобщо влезна в тази коалиция. Не видя ли Кокорчо и Кирчо че са мушенници от класа. Кокорчо е завлякъл в англия фирма а ти незнаеше ли. Незнаеше ли че Кирчо е краварска по.. Длога. Защо не се поинтересува да поразпиташ да разбереш с какви далаверажии ще си имаш работа. Не теб те интересуваше кокала и когато разбра че нема да те огре с онези три милиарда които му отказаха на твоя министър веднага разтури седенкята. Защо не я разтури по рано.
165
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дълъг селянин, България ще запомни завинаги, че пак я хвърляш в криза в много тежък момент. НИЩОЖЕСТВО
164
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз също не мога да участвам в национално предателство. Това правителство да се изгони.Трябват нови избори и след това Кирил да бъде подведен под наказателна отговорност
163
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сите са предатели. Вето ке налагат. Требе, докато цел свет се занимава с Украйна да напраим една специална операция и да ги анексираме. Ората у Македонско ще бъдат щастливи и това е най-бързият им път към ЕС
162
0
 
6
 
! Отговори
До цц преди 2 години
Няма да обявяваме война на РСМ, споко. Сърбоманските комунисти сами са обявили война на народа си. Те бързат, ние не. Времето работи за нас. Те губят доверието и властта си, ние печелим сърцата. Вето няма от България. Вето има от ЕС.
161
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 2 години
И аз да се изкажа: Македонският космонавт полетя ли вече?