Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство

Той обвини Кирил Петков, че активно е участвал в разговори за вдигане на ветото за РСМ
Обновена: 15 юни 2022 15:50 | 15 юни 2022 15:50, Нели Христова
400
Трифонов: Аз не мога да участвам в национално предателство
Снимка: БГНЕС

Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО. ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! Това заявява Слави Трифонов, лидер на „Има такъв народ“ в пост, публикуван във Facebook.

Още по темата

"Днес имаше заседание на Народното събрание.

На него лъсна голата истина.

Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни. При това - без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, е била изготвена рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т.нар. „македонски език“.

Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“.

Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите.

Това е истината - аз не мога да участвам в национално предателство.

Честит Видовден."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТЕЗИ КОИТО МНОГО ОБИЧАТ ДА НАРИЧАТ ДРУГИТЕ СЕЛЯНИ СА КАТО МАКЕДОНЦИТЕ-ДЯДО МУ СЕЛЯНИН ИЛИ ПРАДЯДОТО Е ДОШЪЛ В СОФИЯ ПРЕЗ 1900ГОДИНА И ТОЙ ВЕЧЕ Е ГРАЖДАНИН , С НАСЛЕДСВО ЗЕМЯ В НЯКОЕ СЕЛО!РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО НА 99% ОТ БЪЛГАРИТЕ ВКЛЮЧНА НЯКОЛКО СЕЛА!МАКЕДОНЦИТЕ СЪЩО СА ВЕЛИКИ, НО ДЕДИТЕ ИМ СА БЪЛГАРИ!КОМПЛЕКСИРАНИ ИНДИВИДИ!
219
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
235 тогава Албания, като са такива способни, да стъпят на врата на Макетата. Ние спрямо Албания претенции нямаме. ЕС са решили да ги държат в пакет, не ние. Или да вървят отделно, или да усмирят макетата. Имат избор.
218
3
 
2
 
! Отговори
До 237 преди 1 година
Руски филми не гледам.Те може и за Марс да са направили филм,не ме интересува.Обаче си измисляш как понеже искали Македония да са под тяхно влияние затова нас наричат фашисти.Наричат ни така заради наскоро открития културен дом с неподходящо име.Този,който е искал да ни скара с Македония е същия,който е измислил и как да скара Украйна с Русия.Моделът е същия.Подправена история и наричат съседите си "фашисти" .Това е било преди много години.
217
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 239 "Русия има страшно много грехове към нас, но това с РСМ днес" Кой бе, ти знаеш ли откога е тоя филм? :))) От последните 2-3 години. Точно по същото време т.нар. Руски културен център (всъщ ност център на руската имперска пропаганда) правеше по повод на 24 май изложби, в които НИТО ВЕДНЪЖ не се споменаваше, че става дума за БЪЛГАРСКАТА азбука. Кого заблуждавате?
216
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Падането на ветото се гласува в парламента. Киро какви планове си е правил е друг въпрос. ИТН можеше да остане в коалицията и просто да гласуват против падането на ветото. Освен това ако наистина се беше стигнало до такова гласуване щеше да се види кой какво е планувал и кой как ще гласува. С това искам да кажа, че оттеглянето на ИТН не е свързано с Македония, а това е само претекст. Не защитавам Киро в никакъв случай. Той си свърши работата - махна ББ. Сега може да си ходи, но ИТН крият нещо.
215
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
229 Русия има страшно много грехове към нас, но това с РСМ днес е работа на нашите политици и западните игричи. А, че в миналото СССР яко е ср&л, факт. Сега, днес, проблемите ги прави друг. И тоя другия трябва да му е ясно, че повече номерцата няма да минават, нито тия на запада, нито тия на изтока. Ние сме една от най-старите държави в света. Крайно време е да покажем, че повече никой няма да се гаври с нас.
214
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може, ама го прави в момента
213
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 238 Ти не правиш разлика между политическо представителство и Държавна сигурност и руските й господари. :))) Нищо чудно, руснаците и в България са пратили куцо и сакато на "Фронта". Сигурно и там вече разширяват възрастовата граница, че жертвите на реалността стават все повече. :)))
212
0
 
0
 
! Отговори
M777 преди 1 година
До МнениеНамерИ песента, дето славчовците казаха че са написали за протеста. Това е крадена сръбска песен "Куд би с тобом", известна между българските простаци като "*** сбогом"
211
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В момента в който дадем вето тук ще се напълни с Албански наркотици както стана и в Гърция. Да не ки мислите, че парниците с трева на Боко в Костинброд, Бяла и Кремиковци бяха ударени случайно? Или че отглеждането на трева в ЛСМ бе легализирано на федепално ниво? Търговията на дрога в България се предава лично на албанците от Кирчо. На Албания не им пука, ако ще да нарекат РСМ Западна България стига да са в Е.С. и да им вървят каналите.
210
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
237, абсурдно но да
209
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Албанския премиер Рама си го каза ясно и точно, че макетата са западна България, сръбските медии в РСМ изпаднаха в бяс от това изказване :)))
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
237, което всъщност е най-категоричното доказателство, че е европеец.
207
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 234 "как Русия била виновна да се карат Македония и България." Русия произведе цял филм с който фалшифицира произхода на Кирилицата, след това го разпространи. Кого лъжеш какво мисли Русия на България чрез РСМ?
206
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
217 то в Италия има цяла комунистическа партия и в университета в Болония направо на вратата му е нарисуван Че Гевара, пък за Италия няма визи за САЩ. Та не ти върви опорката. Про*сто ни изнудват. А че договора между САЩ и ЕС е нарушен е факт. Но ЕС не се застъпва за нас, нищо че сме нейни членове. Излизахме им зад*ниците и пак ни изнудват и заповядват. Явно трябва да правим като унгарците, че да ни уважават.
205
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде си? Много си капризен! Колко избиратели излъга?Нема нема!!! Това е политика.
204
0
 
6
 
! Отговори
Дълга лъжа преди 1 година
Абе, що всички защитници на тоя "родолюбец" Славчо получават амнезия като ги питаш кой довете Кирчо? Нещо комунистите доста старателно се криете? Да не би ... ДС да ви държи на каишка?
203
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да,това за Дестани звучи по-логично отколкото глупостите как Русия била виновна да се карат Македония и България.
202
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 229Селяните са си селяни, само дето отидоха да стават граждани в големите градове, тоест не сме виждали български зеленчуци от доста време по магазините :)))
201
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Явно някой се уплаши, че като влязат в ЕС може да се съюзът с нас и да станем фактор на Балканите." - стига сънувал приятел, Македония е под контрола на Албания. Виж миналото на олигарсите Дестани, внасят дрога под егидата на НАТО в Косово от Афганистан и държат канали за трафик на жени от Балканите още 90те. Великите сили и Сакскобурготите още 1848ма създават Албания за да скарат Сърбия и България и да осуетят създаването на Федерация Югославия с правителства на България, Хърватия и Сърбия.