ГЕРБ ще търси разговори за бъдещо управление, базирано на конкретни принципи

Борисов: Бях против вот на недоверие, не че не го заслужават
18 юни 2022 09:39, Елка Василева
309
 ГЕРБ ще търси разговори за бъдещо управление, базирано на конкретни принципи
Кадър: Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще търси разговори с други политически сили за бъдещо управление на държавата. Преговорите ще са базирани на конкретни принципи.

Борисов посочи като потенциален съюзник всяка партия, която има в програмата си приемането на еврото, разширяването на Западните Балкани, пълното диференциране на доставките на газ.

Още по темата

"Ще поставим друг репер - нашите разделителни линии ще са принципи, а не дали харесва Христо Иванов. Нека да не определяме лидерът какъв е, а да видим - по дейността на партиите ще ги познаете." заяви Борисов.

По думите му Кирил Петков е подвел евроатлантическите ни партньори, демонстриайки сила. А днес отново е блокирал процеса, като е хвърлил темата за Северна Македония на парламента.

"Виждате ли подлостта - той се опитва да договори нещо, но после да каже у нас, че парламента го е решил. И да ходи в Брюксел да се хвали какво е направил. Петков показа, че не може да направи нищо за Северна Македония и Албания. Те счупиха държавата и сега, ако ние продължим в техния дух, ще дочупим нещата. И нашите деца къде ще живеят? Те ще си тръгнат, а нашите деца?", заяви той.

„От всичко, което се случи вчера, мога да коментирам заклинанията на политическите партии. Без този, без, с онзи – това веднъж ни вкара три пъти в цикъл на избори. Ще ни вкара непоправимо и занапред“, коментира още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той заяви, че е бил против да се иска вот на недоверие на кабинета „Петков“.

„Не че не го заслужават. Не че не трябва да си отидат веднага, защото кражбите и корупцията в момента са в небивали размери“, каза Борисов.

Защо се разпадна тази коалиция – защото е абсолютно безпринципна. На уж десните с уж левите. Затова се разпадна. Когато Слави Трифонов говореше срещу ГЕРБ, те бяха любимците. Дори завчера това беше парадокс – четирите партии си гласуваха бюджета, а пред парламента обясняваха как ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“ сме нова коалиция. Това е шизофренизъм“, коментира още бившият премиер.

Той призова колегите си от другите политически партии да проявят разум, защото „Радев ще продължи да ни хвърля вината, че всичко виновно се намира в парламента“.

Бойко Борисов е във Варна за среща на Жени-ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще управляваш пак крадецо,ама в някой друг живот!!!
208
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже ,Боже тия още мислят, че може пак да пълнят шкафчетата. Не бате, нали видя какво стана за нула време в четвъртък в София? Спрете да се подигравате с хората тоя път ще сме стотици хиляди и то много ядосани.
207
7
 
12
 
! Отговори
Мотото на ГРОБ, преди 1 година
Пердон,герб:КРАДЕНЕ,КРАДЕНЕ И ПАК КРАДЕНЕ!
206
8
 
9
 
! Отговори
До 213 преди 1 година
Да си върнем мафията ли?Е,нема да стане!Хората онзи ден ви го показаха.Колкото и да се пънете,повече никога няма да управлявате.
205
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смятайте докъде докарахме държавата като 30 години избираме на принципа да изберем по-малкото зло! Няма по-малко зло,всички вземали властта досега се провалиха,дискредитираха и доказаха,че мястото им не е в управлението на държавата!Проблемът е в липсата на добра алтернатива!
204
6
 
9
 
! Отговори
Баба Ани преди 1 година
Ало вие ,,умните и красивите" сте пълна трагедия без възрастните.Най- много се перчат комплексарите,*** глави.Видяхме ви колко сте ,,умни и краси".Нагли сте,много ама много лъжете,неблагодарни сте,защото докато ние се борехме с комунисите-номенклатурчици вие сте ходили под масата,или не сте били родени.Държите се безобразно с един достоен българин като Борисов съюзявате с политически посредственици,отпадъци, ченгета комунисти създали мутрите и.Добре се чувствате в компанията на Нинова .
203
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аааа,разширяването на западните Балкани!Ето го предателя,а вие търсите под вола теле.
202
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Успех на Бойко Борисов в борбата срещу жълтопаветната диктатура!
201
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая формула не работи не видяли
200
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не иска да живее в мизерия и нищета, в безвремие и в корупция, в лъжи и некоректни практики. Към всичко това ни тика безусловно празната Фуражка. Никой не заслужава това! НЕ НА СТРАХА! ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА!
199
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоа не може без да излъже. Днес в Албена каза - България произвежда 10 милиона тона зърно а консумира 1,5 милиона. Хилядо девестотин и първата лъжа от освидетелствания от съда лъжец. България произвежда 7 милиона тона и консумира 2 милиона. Явно цифрите пак му ги е подава другия лъжец Дилиянчо мамин
198
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ЩирлицБарзини и Таталия съгласни ли са? - Да! С Дон Корлеоне всичко е разпределено. Мо Грийн е очистен, другите са пътници! :)
197
3
 
8
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 1 година
Принципите на ГЕРБ -Да крадем , крадем , крадем , а Каскета да ни пази
196
1
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Барзини и Таталия съгласни ли са?
195
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винету и принципи - безценно!
194
3
 
5
 
! Отговори
УБАВО ли ти е преди 1 година
Сега,кажи де,поне 1 убаво ти беше кога кра като невидел тонове злато и халета с пачки та не можаха да се съберат в студените резерви.
193
3
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
ПП и БСП се ориентираха в ситуацията и вървят напред. ДПС си имат твърд етнически електорат. Другите партии - стремително надолу и някои дори изчезват...
192
12
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Бойко е решението, колкото и да го мразите. Нито съм геербераст, нито харесвам изцяло политиката им. НО!!! Кировците и Кокорчовците са много по-голямото зло. Много, много по-голямото. Клекнаха за Македония, набълбукаха ни със заеми и дългове, разсипаха всичко с Русия, спряха Хемус и ни докараха хипер инфлация. За какво са ви такива?! Едно хубаво нещо да са направили Харвардските плъхове ми кажете?! Бойко щеше да се справи много по-добре. Дори и да не е идеален. А краденето - всички крадат!
191
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
196,хейтърските заплати от ГЕРБ явно са ниски и кандидат-хейтърите са само на твоето ниво - лозунги и агитации тип късен комунизъм.Може да каниш Бочето само в къщата си,а не да управлява държавата!
190
4
 
6
 
! Отговори
Да питам ,баш БУДАЛА преди 1 година
Със висш примитивен въпрос,че да ме разбере по Банкянски?Убаво ли е кого кра 12 го'дини милярди евра и бра като луд пачкии кюлчета злато и къде ги "ИЗСПРАСКА"???