Полюсни мнения в Учиндол и Плевен за Слави, бил затворено дете

Ключовите фигури на ИТН в Плевен напуснаха партията
Обновена: 20 юни 2022 16:23 | 20 юни 2022 15:00, Анисия Иванова
111

След като голяма част от ключовите фигури на "Има такъв народ" в Плевен напуснаха партията и оставиха структурите без ръководство - оказва се, че и общественото мнение е поляризирано.

На този балкон Слави Трифонов свири първите акорди със своята виола. Румен е негов връстник и играели заедно.

"Стоеше там на балкона, свиреше си с виолата, ние си го замеряхме с джанки. Затворено дете. Необщителен. Показа ли се веднъж публично?", попита Румен, жител на село Тодорово, по-известно като Учиндол.

Той не е гласувал за партията на Трифонов, защото е разочарован от шоумена. По думите на Румен, Трифонов бил поканен да пее на чествания за 200-годишнината от основаването на селото. Той обаче поискал 200 000 лева и не отишъл.

Още по темата

"Приказките му бяха големи, а той какво направи, просто излъга хората. Това е единствената промяна, която може да очакваме. Те се изредиха всички. Нови хора, нови надежди, но уви. 30 години едно и също", допълни Румен.

Венци е от същото село, но е на обратното мнение.

"Много добре направи. Подкрепям го. Изобщо не харесвам Кирил Петков, така че да се махат", коментира той.

В Плевен също не може да се прецени мразят или обичат политика Слави Трифонов.

"Евала на Славчо, че постъпи така. И много правилно постъпи, защото в тази четворна коалиция, в която участваше, тя не отразяваше интересите на цялото общество", категоричен е Симеон.

Ясно е обаче, че политическата картина тук е също толкова неясна, колкото и на жълтите павета.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички родени под знака на зодия везни са затворени като деца, но пък като възрастни обикновено стават лидери и са хора, които не се прекланят пред нищо и никой и с тях шега не бива! Това е най-опасната зодия, не само защото видът им рядко показва това. Особено когато вярват или са убедени в каузата си те са непреклонни. За мен интересното беше, че и Путин и някои от приближените му като Кадиров са също зодия везни. Европейската лидерка Урсула също е везни
47
4
 
9
 
! Отговори
Hristina преди 1 година
тия селяни с виоли в София що народ изпотъпкаха за да си го върнат на тия с джанките ... Има нещо гнило и в учиндол и в Плевен и в цялата страна. Дано поне малко свестен народа да оцелее въпреки цялото депутатско шоу
46
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не съм го харесвал! Факта, че толкова певици и хора избягаха от екипа му, когато имаше шоу, ясно говори що за диктатор е! Освен това той се подигра с всички известни хора! Когато му гостува Лепа Брена и синът и се държа безобразно и мега просташко, има го интервюто в ю туб, гледайте го!
45
14
 
5
 
! Отговори
Копейкин преди 1 година
до 48:Излизането от нАТО и еС е чудесна идея!
44
14
 
3
 
! Отговори
Един Бай Иван преди 1 година
Аз съм от това село и не знам да е имало 200 годишнина, освен ако не е било преди 40 години, понеже съм на толкова...И тоя дето е целил с джанки не съм го виждал никога.... Хвала му на него, просперирал е човека
43
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината се оказаха ПП, ГЕРБ и ДБ. Другите нямат достатъчно западен морал. Ту за Македония мрънкат, ту за оръжията за Украйна... Само светата троица ПП, ГЕРБ и ДБ, другите долу!
42
8
 
6
 
! Отговори
да преди 1 година
като го гледам , кирчо като малък сигурно е бил доста смо-тан лъ-жец!
41
0
 
15
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 1 година
Шута Слави на когото шоутата му бяха копирани от западните едно,към едно и който си е вид "Тиква" е и тенджера под налягане със запушен вентил.
40
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави е ясен, кажете кво правим с господин Копейкин? Тоя разединява нацията ежедневно, нарича нормални хора фашаги, иска излизане от НАТО и ЕС. Вредата ще е голяма ако не се справим с тоя индивид още в зародиш.
39
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейката ще се опита да запали гражданска война, но МВР обяви, че го има предвид и ще направи всичко, за да минат шествията безпроблемно, за което ЕВАЛА!
38
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейката: "Във вторник от 17ч призовавам всички българи да излязат заедно с нас пред Народното събрание, за да заявим ясно, че България е на нас, българите, а не на чуждите агенти и национални предатели." Не разбирам, защо чужд агент и национален предател приканва народа при себе си да му набие канчето.
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То всъщност колко хора останаха в ИТН, Дългия, Рошко, оня другия и оня третия? А и онази
36
2
 
18
 
! Отговори
Лойко преди 1 година
Едва ли нормален човек би гласувал за партията на Станислав Трифонов.Да,ама се оказа,че много балъци и будали има в тази страна.
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах репортажа по тв и за пореден път се убедих колко са заблудени някои хора все още в страната. Какво може да очакваш от партия или по-точно проект някакъв който за 2-3 месеца е загубил около 60 % от подкрепата която е имал.
34
0
 
25
 
! Отговори
Mini-Me преди 1 година
От инат от Итн останха само Слави и Мини Ми Тошку
33
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам какъв е бил като дете, но го виждам като възрастен. Създаде политическо движение, което в момента разбива. Провали три поредни парламента с детското си инатене и сочене с пръст. Три пъти избори заради него, а народът му плаща масрафа. Кой ще плати разходите за трите поредни избори и за тия, които се задават заради него? Народът. Що така бе, Слави? Нали уж милееше за тоя народ? Какво стана? Двамата с Тошко върнахте България в началото на 90-те.
32
0
 
8
 
! Отговори
слави на служба преди 1 година
Слави е изпълнител на ролята "Шоумен на републиката"
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави лично ви опростачи с Чалга, за да гласувате за него. Той ви докара и машинното гласуване, иФатмака с юмрука, и Кирчо, и Кокорчо. Уникален пример в световната история как единПростак собственоръчно може да затрие цяла държава отПростотията си.
30
3
 
9
 
! Отговори
До 36 преди 1 година
И в коментарите е очевидно - вулгарни писания на същите тези селски бекове, които до вчера тресяха телесата си под звуците на неговата музика.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Можеше просто да изпълнява волята на народа и щеше да си е добре, с мед щяха да го мажат.