Петков: Няколко души трябва да решат към кого са лоялни

Това е шансът да не влезем в политическа криза, допълни той
Обновена: 5 юли 2022 11:09 | 5 юли 2022 11:09, Нели Христова
266
Петков: Няколко души трябва да решат към кого са лоялни
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков заяви пред журналисти, че в момента няколко депутати трябва да решат към кого ще бъдат лоялни - към партията и лидера им или към България.

„Придържаме се към нашите обещания, че няма да говорим с четиримата души, с които отказахме да преговаряме от самото начало. Всички други са поканени на разговори. 121 - ще видим. Няколко души трябва да решат към кого им е лоялността – към тяхната партия и лидер, който според мен не е изпълнил обещанието си към народа, или към всички нас, които имаме отговорност към България. Това е шансът да не влезем в политическа криза”, каза премиерът в оставка, цитиран от Нова тв.

Още по темата
Все още не са ясни имената на министрите в проектокабинета, както и разпределението на постовете сред коалиционните партньори.

Асен Василев има срок до петък да реализира мандата, в противен случай щафетата ще бъде предадена на ГЕРБ-СДС. Те обаче заявиха категорично, че ще върнат втория мандат.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 148 - Не стана ясно защо им се връчва мандат, при положение, че са току-що свалени с вот на недоверие? Сега пак такъв ли ще им устройват? Че и на консултациите при президента не се явиха. Ама така е, те закони не правят, занимават се само с оплюване един на друг и да поразпределят бюджета между другото. По-незнаещи що са в тоя парламент от ПП не е имало досега.
141
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за какво го показват пак тоя
140
4
 
1
 
! Отговори
L. преди 1 година
Аз мисля, че ти трябва да си първият!
139
6
 
20
 
! Отговори
слажи преди 1 година
слави излезна накрая прав за всичко..какъвто и да го наричате
138
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към кого са лоялни ли?? Към бензиностанцията с ракетите, която щедро им плаща.
137
2
 
1
 
! Отговори
.. преди 1 година
на теб ли? каза човекът с "лично мнение, поведение и политика". та на теб, ако не ти кажат да си измиеш зъбите- ще си ходил само до тоалетна
136
3
 
9
 
! Отговори
.!...?.. преди 1 година
Не им стигат по Милион лева, които раздавате? Доста алчни са станали политиците. Такова захапване на властта Българската история не познава, на всичкото отгоре отстрани изглежда супер грозно! Да ама като ти платят Американци да си марионетка, под чехъл и със сценарии и като не направиш нищо и трябва да връщаш пари! Може да имат да връщат на Божков, Прокопиев и Сие мафиоти. Ко няма да драпа за властта Братче, направо откача!
135
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев не трябваше да им връчва мандат - нали са свалени с вот на недоверие
134
3
 
8
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 година
Златото на Яга - Око на Истината! Всичко тази година, ще се види! Видя се, че американското посолство създава правителствата в България владеейки всяка една партия. За да стане една партия, парламентарно представена, тя трябва да бъде одобрена от посолства США. Ако случайно, това не стане, тази партия се изолира и не участва в никое правителство. Ако случайно, като Слафчу се осъзнае;))) се започва грубо и вулгарно пазаруване на дупетатите му и внасяне на съмнение в лидера!
133
3
 
7
 
! Отговори
Валери преди 1 година
Голям *** излезе тоя
132
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не на гей-либерастията от тип семейство и приятели която пуска дори и на БСП, няма такива мошенници.
131
1
 
12
 
! Отговори
Дет то Америка и Анг преди 1 година
Вън от България ку--те на американското посолство и АзБ.
130
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
142 "Интересно тогава за депутатите от ПП защо въпросът за лоялност към България не се поставя ?" Буквално в цитата се казва "...тяхната партия и лидер, който според мен не е изпълнил обещанието си към народа, или към всички нас, които имаме отговорност към България." ама четенето с разбиране е проблем в България, имаме много функционално неграмотни.
129
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно тогава за депутатите от ПП защо въпросът за лоялност към България не се поставя ?
128
1
 
18
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Кой е по-", жаден" и кой " по-гладен"! Майко мила, на всичко са съгласни само дайте кокалчето!
127
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вън "независимите" продажници от НС !
126
1
 
14
 
! Отговори
Само да уточня: преди 1 година
ДА! Наистина останаха само няколко души,които трябва да решат ПРЕДАТЕЛИ на РОД и РОДИНА ли да станат и да се покрият с вечен позор,като се присламчат към най-гнусните краварски под**ги,които водят ДЪРЖАВАТА ни към загробване! Другият им избор е да останат достойни хора, верни на народа си,като му помогнат да разкъса пагубния сатанински захват на Киро-Кокоровата либерастка клика! Проклети да са всички,които се продадат и преададат НАРОДА ни!!!
125
0
 
14
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Няколко души още трябва да се тимосат към пре-дателите и мръс-ниците. За да лъсне цялата бутафория, цялата онази мръсотия и отказ от хилядолетната история на ЧОВЕЧЕСТВОТО, за които правдиви, достопочтени и честни хора по СВЕТА са дали живота си. И ТУК, У НАС, СЕГА ИМА ЧЕСТНИ, НЕПОДКУПНИ И МИЛЕЕЩИ ЗА СВОИТЕ СЕМЕЙСТВА, ЗА СВОИТЕ ДЕЦА, ЗА БЪЛГАРИЯ ХОРА, КОИТО НЯМА ДА ДОПУСНАТ ТОВА ЗЛО.
124
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само не разбрах след като правителството е свалено с вот на недоверие , защо мандата се връчва на същите хора да съставят правителство
123
0
 
17
 
! Отговори
КИРО АЛАБАЛИСТА преди 1 година
Верно, бе, Киро се пъне цел свет да ни види с къв висок стандарт сме, ние тука му се дървим. Черна неблагодарност, еййй....