ГЕРБ за ПП: Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко

Правителството е било „нехомогенно“
230
ГЕРБ за ПП: Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Дойдоха без програма, тръгват си с празна папка. Безпомощни, некомпетентни, провалиха всичко, до което се докоснаха. Това коментира Даниел Митов от ГЕРБ, след като премиерът в оставка Кирил Петков каза, че ПП ще върне неизпълнен мандатът.

Още по темата


Според Митов правителството е било „нехомогенно“.

На въпрос на БТА ясен ли е вече кандидат-премиерът на ГЕРБ-СДС, заместник-председателят на партия ГЕРБ и депутат от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Даниел Митов отговори с „Не“. Според Конституцията при неуспешно изпълнен мандат от първата по численост парламентарна група („Продължаваме Промяната“), президентът възлага на кандидат за министър-председател на втората политическа сила да състави правителство (ГЕРБ-СДС).

Пред журналисти в кулоарите на парламента Митов заяви, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще е на посещение в Бургас утре, където ще коментира темата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: Даниел МитовГЕРБПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
2
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Единствената партия при чието управление се построиха стотици км . пътища и магистрали, Дунав мост 2, десетки училища, детски градини, спорни зали, саниране на блокове и т.н и т.н. Сигурно са крали, ама и се работеше. Останалите партии само празни приказки , обещания и накрая кръгла нула и парите ги няма
200
3
 
1
 
! Отговори
Какво друго очакваше преди 1 година
Какво хленчиш бе? Вие българите сте виновни. В началото Кирил Петков тръгна със сериозни намерения, тъй като беше живял цял живот в чужбина и не ви познаваше добре българите. Но след като отседна за постоянно в България и си имаше работа с вас и ви опозна, ви намрази и това направи трансформация в отношението и приритетите му към българите и им даде не това което те искат а това от което имат нужда. Демек от същата манджа като от Костов, Виденов и така нататък всички други без изключение.
199
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Симона Радева КАКЪВ ХАОС ЩЕ НАСТАНЕ НАПРОТИВ ЩЕ ПОДРЕДЯТ РЕДИЦИТЕ СИ ГЕРБ И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПО РЕД НА НОМЕРАТА КРАЖБИТЕ. КОЙТО Е НАУЧЕН ДА КРАДЕ И ПРИДОБИВА ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ. ИСКА ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ И ОЩЕ......
198
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До сега не разбрах тоя говорител на партията ГЕРБ ли е.
197
4
 
1
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Избори избори избори Борисов Герб но едва ли и те могат да направят нещо Киро се постарая да фалира държавата сега какво писачите ще драскате Европа пари не дава на България и защо питате ли се Българи мислете за България
196
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като Василев върна мандата, докато журналистите прибираха микрофоните от масата,Киро каза на Радев нещо, но не се чу добре. Сякаш каза, Вие оттеглихте подкрепата си на 40 тия ден..Може и да греша, но сякаш това каза.
195
3
 
5
 
! Отговори
СССР преди 1 година
ОЧИЛАТТ ПЛЪХХХ,ВИЖ ТВОЯ ВОЖД КАКВИ *** Е ОТГЛЕДАЛ СОФИЯ ЗАПАД,ВИЕ ГЕРБ СТЕ НАЙ ГОЛЯМАТА УТАЙКАААА НА СВЕТА ,РАШКОВ СЪЩО НИЩО НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ ,ДА ИЗЧЕЗВАТ ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИИИИ.
194
3
 
4
 
! Отговори
КАНАДСКА ЧАЛГА.. преди 1 година
ЗА ДА ХАРЕСВАШ КИРИЛ ПЕТКОВ - ТРЯБВА ДА ИМАШ ПО-НИСКО IQ OТ НЕГОВОТО.... БОЖЕ ГОСПОДИ..!!.... КОЛКО Е ПАДНАЛО БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО.....
193
1
 
1
 
! Отговори
до 213 преди 1 година
Не, чалгарите на учиндолското сакато нищожество, палачите на Кирил Петков и Асен Василев, които обявиха война на живот и смърт на мутрите и мафиотите от банкянско-сарайската ***, може да друснат една ръченица в Банкя на сикаджийската мутра, но тържественото хоро ще изиграят под прозорците на селския хитрец, двуличен и коварен национален предател, и лакей на кремълския масов убиец, терорист и злодей! Той пък ще излезе с "вдигнат юмрук" да им благодари за добре изпълнената мокра поръчка!
192
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ са дъно. Никога повече ГЕРБ и тиквата
191
1
 
3
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Червен Б. Р. Е. Г. да говорят за некомпетентност е смешно. Четворкаджии и братовчеди. Г. Е. Р. Б. са събирателен образ на апатията и чалгаризацията на "обществото" ни.
190
5
 
7
 
! Отговори
ЧЕРЕПИТЕ НИ СЪСИПАХА преди 1 година
ИЗБЕРЕТЕ РАШКУФ ПАК - НАЧИ НАПРАУ ЧИСТ АМА ЧИСТ И НЕПОДКУПЕН- ЗА 8 МЕСЕЦА НОВИ ТРИ ИМОТА ЗА МИЛИОНИ КЪМ 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ- ОБАЧЕ НИ ЗАВИРАШЕ ГЛАВИТЕ В ЕДНИ ЧЕКМЕДЖЕТА.
189
10
 
6
 
! Отговори
ЧЕРЕПИТЕ ПОБЕДИХА преди 1 година
КОФТИЯТ ГЕРБ- ИНФЛАЦИЯ 0.6%, ПРИ ПРОПАДНАЛИТЕ ГЕНИИ 15.6% ЦЕНИ НА ХРАНИ 3/4 ПЪТИ НА ГОРЕ. ИЗПЪЛНИХА ЗАДАЧАТА НА ЧЕРЕПИТЕ ДА РАЗСИПЯТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ В ЕВРОЗОНАТА А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ.
188
1
 
9
 
! Отговори
ЧЕЛИ БАТА УМБА преди 1 година
ЧАЛГАРИТЕ ПОБЕДИХА!ДА ХОДАТ ДА ДРУСНАТ ЕДНО ХОРО ПРИ НАЧАЛНИКА ИМ ОТ БАНКИ.
187
9
 
8
 
! Отговори
ЧЕРЕПИТЕ ПОБЕДИХА преди 1 година
САМО ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ОКОКОРЕНИТЕ ИЗМАМНИЦИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА И ТЯ СЕ НАМИРА В СЪСТОЯНИЕ НА СВОБОДНО ПАДАНЕ- ЧЕРЕПИТЕ ПОБЕДИХА- СМАЗАХА НАРОДА СИ- ПАК ГИ ИЗБЕРЕТЕ- ЧЕРЕПА, АЛО МАДЖО АМАН ОТ МРАВОЯДОВИ И КОМПАНИИ....
186
3
 
15
 
! Отговори
Чекмеджан Бей преди 1 година
Давай митов, че чекмеджето бие на кухо, като главъта ми.
185
12
 
7
 
! Отговори
Ценко Чоков ГЕРБ преди 1 година
Тия от ПП съсипаха държавата.
184
13
 
4
 
! Отговори
Симона Радева преди 1 година
Масова подкрепа трябва за ГЕРБ, иначе ще стане голям хаос.
183
5
 
7
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Казаха го крадците, измамниците и разсипниците на България. Вие за 12 години ако не бяхте толкова лакоми, арогантни и най-вече прос.ти , имахте шанс да сте като Орбан в Унгария , но предпочитате да сгъвате банкнотки за сметка на народа, независимо от начините и целите. Колко хора още трябва да загинат в тая държава за да българския народ да се събуди от тази 32 близо 33 годишна кома. България я унищожиха след 10 ноември 1989г. и тези *** продължават да говорят тъ.потии по телевизите.
182
4
 
6
 
! Отговори
Въпроска ? преди 1 година
Да ,ПП нямат вашия опит . ЗАщо не помогнахте, а пречихте с тропане по банките , с напускане на заседания ? Колко пъти вашия Министър Председател Борисов влезе в Парламента да даде отчет за дейноста си ? Хората , които получават депутатски заплати независимо от коя партия са , избрани с гласовете на народа , за да работят за България и защитават интересите на избирателите показаха нежелание да работят за суверена. За обикаляне по тв студия и за бездействие получаваха заплатите си , нали ?