Първан Симеонов: Партиите ще ползват НС да си правят кампания

Има възможности за правителство
14 окт 2022 13:33, Росен Стойчев
10
Първан Симеонов: Партиите ще ползват НС да си правят кампания
Снимка: БГНЕС

 Няма да гледаме истинско съставяне на правителство, освен  западните партньори не натиснат тези партии. Партиите ще ползват парламента няколко месеца да си правят кампания. Това заяви политологът Първан Симеонов пред bTV.

Той добави, че в парламента ще се чуват неща от традиционния дневен ред на политическите формации.

" Ако нещата продължат така, ще наблюдаваме просто предизборна кампания.

Още по темата
Партиите отвикват да управляват и започват да се състезават за властта, без да искат да я управляват", категоричен бе Първан Симеонов.

Той е на мнение, че има възможни формули за съставяне на правителство, но трябва да има още едни избори, за да се стигне до тази мисъл. Ако няма редовен кабинет, апатията ще продължи, каза още Първан Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веждито на ГЕРБ каза, че вече сме във война с Русия заради непоканването на Матрафонова. Аз на пеевските медии ли да вярвам за истинската геополитическа ориенталска ориентация на ГЕРБ, или на Шекерова? Вярвам на ориенталската ориентация на ГЕРБ-ДПС-Възраждане. Ориенталската ориентация на ГЕРБ не може да се скрие зад евроатлантическата им фалшива маска.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още едни избори, още едни 100 хил. лв.похарчени ? Тогава няма да видите и тези 30% гласували.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма никаква възможност за правителство, дори и ричните и партийни интереси да ги съберат на едно.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На следващи избориГЕРП ще има 55% Разбрахме че са малкото зло
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мдаааа!
4
0
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 1 преди 1 година
По-евтинко ще им излязат и следващите избори. Народът май се кани да не гласува повече, щото файда няма. Поне познати, колеги, приятели. Политиците не искат да работят, харесва им да се дърлят и да вземат заплати.
3
1
 
5
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Еврогейския съюз много обича чрез еврейските си метастази ЕП и ЕК да се меши ГРУБО във вътрешните работи на България а и не само на България . Директиви заповеди как да живеем кво да ядем как да дишаме кви извръщения и деградация да приемаме като ни се описват за ценности забележете що за цинизъм ? Кви жи-вотни емигранти да приемаме от Африка и третия свят и т н ама ЕК ЕП и ЕС НИКОГА НЕ СА СЕ НАМЕСИЛИ ДА ВЗИМАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ И ДОХОДИ И ДА ЖИВЕЕ. НОРМАЛНО И СПОКОЙНО НАЛИ . ДГД ЕС ЕК И ЕП
2
0
 
5
 
! Отговори
Трак преди 1 година
Че защо западните партньори ще НАТИСКАТ който и да е ?? Още по малко че 61% от народа не излезе да подкрепи никой . Тези избори са НЕЛИГИТИМНИ ! А и квото и да е НАТИСКАНЕ Е ГРУБО ВНЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ВСЯКА НЕЗАВИСИМА СУВЕРЕННА ДЪРЖААВА
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми така е най-евтино.