Донев: България покрива критериите за Шенген

Отхвърли твърденията на Нидерландия
5 дек 2022 11:37, Росен Стойчев
21
Донев: България покрива критериите за Шенген
Снимка: БГНЕС

Имаше две проверки за изпълнение на критериите за членство на страната ни в Шенген.

Още по темата
И двете завършиха с положителни за България доклади. В допълнение посолството на Австрия в София имаше проверка, също положителна. Резултатите от тези проверки категорично показаха, че България покрива всички критерии за членство в Шенген. Със съжаление Нидерланската страна избра да не участва в тези проверки.

Това заяви премиерът Гълъб Донев в Министерския съвет по повод резервите на Нидерландия за изпълнението на условията за влизане в Шенген от страната ни, съобщи Нова.

В този смисъл изразените резерви от премиера на Нидерландия, които се аргументират с липсата на увереност по изпълнение на критериите от България за членство в Шенген от България са не само неубедителни, но и противоречат на решенията на всички държави членки и на становището на ЕП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато ученик получи слаб 2 в училище (за шенген) сяда, пише си домашното и се явява на поправителен, а не се вайка и плаче като нашите политици
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало Иване Къв иван бе ние нямаме телефон
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гълъб как си отключва лаптопа с едно до шест паролата на въздуха
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така ше е сложна система Гълъб ше си пусне компа от министерски съвет ше влезе в ШИС и ше разглежда може и от вкъщи
11
1
 
2
 
! Отговори
ПОКРИВА ДРЪЖКИ преди 1 година
ПРАВИ СА ХОЛАНДЦИТЕ
10
0
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Най най най най слабият премиер в историята на България. Направо е срам за средно интелигентният българин, че гълъб Донев го представлява.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гълъбе наш,зарежи Шенген ами кажи какво правим с Лукойл-Бургас и цените на горивата в България?От днес влиза в сила ембаргото за внос и таванът на цените на руският петрол-60 долара за барел и какво прави България с цените на горивата като една от малкото страни в Европа която има отсрочка до 2025 година да внася руски петрол!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие покривате критериите ама те хората не щат русофили в къщата си.
7
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 1 година
А че той лично Фелдфебелът Радев газеше Конституцията,законите и не признаваше никакви български институции, а ние искаме и другите да ни уважават! Спретнаха нагло незаконен арест на предишен Премиер да го сплашат, пък сега реват че изпълвали някакви технически критерии! Точно вие Гълъбе, Превратаджията Радев и ДС-сектата зад гърба му , не влизате в тези критерии! И не споменавай Австрия, защото те също са против! Всички се научихте да лъжете,пък после що не ви вярват!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Границата се пази точно толкова добе колкото са заповадали краварите господари . Иначе нашествениците как ще преминават ??
5
0
 
0
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Ха ха ха, кой болен мозък би си помислил, че нашата мила родина се доближава до стандартите за правосъдие, корупция и върховенство на закона в ЕС?!?! Има ли някой, който не знае че срещу малко кинти всеки полицай те пуска да газиш безогледно и че срещу пари можеш да направиш незаконното, законно. Тук е страната на неограничените възможности, не САЩ :) Добре че е ЕС, за да каже в очите на самозабравилите ни се политици истината в очите.
4
0
 
1
 
! Отговори
Класически БГПремиер преди 1 година
Оцвъка се здраво, после другите му виновни..
3
0
 
0
 
! Отговори
Нашенските главанаци преди 1 година
са сложили по-строг контрол на гръцката граница отколкото на турската. От личен опит казвам. Какъв шенген какви пет лева? На тях приоритетите им са тотално объркани.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Критериите за Шенген включват ли да седите под военнаФатмашка диктатура и да нямате демократично правителство и парламент? Нито един цивилизован европейски народ не би търпял такава диктатура. Холандци, белгийци, французи, всички щяха вече да са изкарали гилотината на площада и да махнат Фатмакфюрера.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е дала славянската писменост и народът е положително настроен към РусияПредостатъчно