ПП няма да подкрепят ГЕРБ

Коментар на Андрей Цеков
7 дек 2022 22:55, Росен Стойчев
185
ПП няма да подкрепят ГЕРБ

Заявихме нееднократно, че няма да подкрепим мандат на ГЕРБ или правителство, в което участва ГЕРБ. Няма да отидем и на преговорите. Целта на разговорите през тази седмица е да се формира мнозинство, което да подкрепи мандата на ГЕРБ. В такива разговори няма да участваме.
Още по темата
Готови сме да разговаряме по всички теми с проф. Габровски в момента, в който той бъде избран за премиер.

Това заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от "Продължаваме промяната" Андрей Цеков. По думите му лечението на политическата ни система минава през работещо правосъдие.

"Когато дойде нашият ред, ще постъпим както е правилно. Най-вероятно ще предложим кабинет на малцинството. С ясното съзнание, че са много малки шансовете да бъде подкрепено, а предизвикателствата са огромни. Сигурно е, че ще обсъдим с "Демократична България" възможностите за предлагане на кабинет на малцинството. Няма да разговаряме с "хартиената коалиция" - ГЕРБ, ДПС и БСП", съобщи Цеков пред Bulgaria ON AIR.

Икономическата комисия прие законопроект за държавен надзор на "Лукойл Нефтохим". По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини "Продължаваме промяната" и заяви: Видяхме нова коалиция "Лукойл". На нас ни лепнаха етикет само за едно гласуване с БСП и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
Караджата преди 1 година
До 42 никога не съм го забравял, разполагат дори и с повече вече имат и дронове и предатели и други средства. Но не знаеш атлантико какви неща могат да се случат в гората, някои не са обучавани да живеят и да не нанасят удари точно в такъв терен. Те не са ни обучавали, не ни водят под отчет, не можем да изчезнем. Нищо не знаеш " приятелю" евроатлантически
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ няма да допуснат някакви шарлатани, крадци и лъжци да ги подкрепят. Това е под тяхното достойнство. Дори и Радев който ги създаде и ги натресе се отказа от тях - смятай.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
богопомазания борис яде в столовата за 7 лева, вие не
30
2
 
2
 
! Отговори
Къде са гумите? преди 1 година
Държавата е на трупчета. Боко ни докара до тук. Имахме си кабинет, Боко го махна.
29
0
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ преди 1 година
Бойко Борисов с ОХОТА прие мерките за контрол на населението по време на "Ковид Пландемията"
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пп е новата богоизява и благословия на България, всичките други ги видехме докъде докараха държавата от време оно след татото който убиха и ни беше сложил на зимни банани
27
0
 
2
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 година
До Караджата - не забравяй че в гората разполагаш само с въжета, клони и евентуално някое бренеке. А на Козяк раздават последен модел автоматични пушки с мерници, нощно виждане, радиостанции, бронежилетки, бронирани всъдеходи и разбира се противовъздушни оръдия, за разнообразие.
26
1
 
1
 
! Отговори
СЛАВА НА РОСИЯ! преди 1 година
Бог да пази България и Руските ни Братя!
25
3
 
1
 
! Отговори
Илия Зъбчето преди 1 година
Разбира се всички пенсионирани МУТРИ от МУЛТИГРУП са в ДПС, ГЕРБ и Радев.
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пуснете си канала redacted в тубата и дръпнете лайфа с 20 минути назад, за да видите къф е локдауна в Китай, направо ще Ви паднат шапките обвързали са го със системата за поведение и имаш статистика колко теста си си направил и според това колко си послушен можеш или не можеш да бъдеш част от обществото... Тук тази част не се обсъжда по медиите, а хора от ранга на Трюдо и Клаус Шваб се възхищават на тази система за контрол...
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пп и иц хазарта, това са лидерите, всичко друго да заминава да се бие на фронта за оpките русия, зеленски ще им види сметката
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 26 и 28 - Вие ако видите кви неща се случват в Китай със сертификатите ще осъзнаете, че ваксината и мойната са най-малкия ни проблем. Е,, сега гледам в тубата лайфче едно предаване, гледам как хората без сертификат нямат право да шофират и как дронове им летят над колите. Има клипчета как водят групи от по 500 души към ковид центровете да се каринтинират и как в продължение на 3 календарни години всички си правят тестове ВСЕКИ ДЕН... Защо ли по нашите медии не се говори за това е ясно...
21
2
 
5
 
! Отговори
ПОМНИМ! преди 1 година
Още помня когато Боко нареди да се изкъртят всички пейки, за да не се разхождаме в парка, а да седим под ключ в домашен арест.
20
5
 
3
 
! Отговори
:) преди 1 година
Всички червени партии + президента + Гешев са против ПП. Наричат ги шарлатани и ги обвиняват в кражби.
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 25. Не е вярно. Кирчо открадна около 800 милиарда само от България. После откардна и около 10 трилиона от федералния резерв на САЩ.
18
2
 
2
 
! Отговори
ДО ПРИТЕСНЕН преди 1 година
Който се е ваксинирал против ковид и е притеснен, да не се притеснява. Ако имате съмнения за ваксината, може просто да се разваксинирате или да върнете времето назад и да не се ваксинирате. Толкова е просто! Успех!
17
4
 
5
 
! Отговори
СЪТ И ЗАТФОР преди 1 година
НИКОГА ПОВЕЧЕ ПП! ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ
16
5
 
0
 
! Отговори
Притеснен преди 1 година
Ваксинирах се срещу Ковид има ли някакъв начин да премахна отровата или перманентно остава в организма ?
15
4
 
3
 
! Отговори
БНТ преди 1 година
По Бойково нямаше никаква корупция и контрабанда. Всичко дойде, след като Кирчо взе властта с преврат и започна да корумпира и да контрабандира. Даже между другото, Киро открадна около 17-18 трилиарда долара от българския данъкоплатец, само това искам да ви кажа. При ГЕРБ всяка стотинка се даваше на народа. Ако в ген. Борисов попаднеше някакво "ресто", винаги е давал на бедните по 30, по 50лв - през джипа си.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как от ВъZраждане са подготвили декларация, като знаят, че темата е в дневния ред? Начинът е един, разбрали са се с ДПС да си оттеглят точката, за да излезнат с декларация, плюещи по предишното редовно правителство. Това е, ако някой си мисли, че ВъZраждане не слушат и че са борци за България - дълбоко се е подлъгал.