Христо Грозев с коментар за Елеонора Митрофанова

Днес дипломатът се яви във външно министерство
29 дек 2022 19:40, Росен Стойчев
123
Христо Грозев с коментар за Елеонора Митрофанова
Снимка: БГНЕС

"Руският посланик Елеонора Митрофанова казва, че не знае защо съм в списъка на Русия за издирване, но че "няма да го преследваме по света, просто напомняме, че не е желан тук".

Още по темата
И така.. те ме "искат", за да ми кажат, че не ме "искат"?", написа в профила си в Twitter журналистът Христо Грозев, съобщи Bulgaria ON AIR.

Митрофанова коментира казуса с Грозев с думите: "Това, че Грозев е обявен за издирване в Руската федерация, не означава, че някой ще го търси по цял свят. Това трябва да се разбере много ясно. Тоест, той си живее някъде си, и това е. Никой с нищо не го заплашва. Просто това е предупреждение от типа на "повече тук не идвай".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
43
 
8
 
! Отговори
от Плевен преди 1 година
Ей, ама нагла е тази бабичка Мутрафанова! Нагла! Да вземе и да си стяга куфара и да поема при Серж Лавров, а после може и да поеме към Магадан. Там в Магадан е било много, ама много добре! В това посолство не трябва да има повече от пет човека, в това число и готвача. Много хора, много лица които се борят срещу суверенитета на благосъстоянието на България. Руснак не трябва да стъпва в България поне за 990 години. Не ни трябват, ама въобще!
2
5
 
41
 
! Отговори
уфььь... преди 1 година
Аман от тоя доносник...урева орталъка че някой го заплашвал.
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо давате трибуна на терористи?