Какво ни пожелаха политически лидери за новата 2023 година?

Президент и партийни лидери с наричане за здраве, вяра и надежда
107
Какво ни пожелаха политически лидери за новата 2023 година?
Снимка: БГНЕС

"Няма непостижими цели там, където гражданската енергия е вложена не за спасение поединично, а за възхода на цялата нация. Където всеки може да се гордее, че е част от общия успех. Благодаря на всички, които през изминалата година се бореха за една по-добра България.

Защото никой отвън няма да се загрижи за нашия напредък, за нашето достойнство и място под слънцето, за бъдещето на нашата Родина и децата на България. Това е наша грижа, отговорност и морален дълг". Това заяви президентът Румен Радев в своята новогодишна реч минути преди началото на Новата 2023 година.

"Вдигайки чашите, нека благодарим на всички близки и приятели за обичта и подкрепата. Да отдадем дължимото на онези, които в празничната нощ са на работното си място и на своя пост. Да пожелаем спорна година и на нашите сънародници по всички краища на света. Нека Новата година прекрачи прага на домовете ни със здраве, любов и благоденствие!", нарече още държавният глава.

Още по темата
Какво ни пожелаха партийните лидери?

"Изпращаме 2022 година - трудна и предизвикателна година. Родината ни беше изправена пред изпитания, българските семейства понесоха тежестта на кризите, но винаги в трудни моменти сме показвали силата на българския дух", заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в поздравително видео, изпратено до медиите.

"Нека посрещнем 2023 година с вяра, надежда и решителност, че можем да я направим заедно по-добра. Пожелавам да спрем войната и да има мир, да има спокойствие и сигурност, във всеки български дом да има топлина, любов и разбирателство", посочва Нинова.

С видеоклип в профила си поздравления за 2023 година отправи и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Пожелавам ви здраве, здраве и пак здраве“, казва Борисов.

"Пожелавам през новата година да бъдем безкомпромисни към лъжата. Да намерим пътя към истината. Да бъдем заобиколени от открити хора. Да стигнем до правилните решения в името на нашите семейства, общество и Родина", написа лидерът на "Български възход" Стефан Янев.

"Бъдете здрави, свободни и мечтаещи хора! Да бъдем благодарни, че България е част от свободния и демократичен свят. Нека заедно превърнем родината си в модерна европейска държава! Да ценим крехката си демокрация и да помагаме на тези, които воюват за своята свобода", отбелязва в пожеланията си съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) Атанас Атанасов, съобщава БТА.

Поздрав с думите: "За много години, братя българи! Живи, здрави и кой ни мрази, под нас да лази!", отправи и лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
1
 
! Отговори
Р преди 1 година
Борисов и останалите като него които изпратиха оръжия не са моите политици.Ръцете им са изцапани с кръвта на внуците на нашите Освободители.Господ вижда и не забравя
37
1
 
6
 
! Отговори
Боянов преди 1 година
в техните поздравление няма нищо ценно! Празни приказки !
36
1
 
1
 
! Отговори
Недялко Недялков преди 1 година
На " политическите лидери" , на "прокурорите" и на всички деривати на Путин във всички сфери на политиката, бизнеса и етническото разделение, обещавам да посрещнат Великден в затвора и оттам да Ви поздравят с молба за прошка, а на мен да ми напишат имената на всички свои "приятели"
35
5
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Кой ни мрази, под нас да лази!", отправи пожелание Костя Копейкин :)))
34
2
 
4
 
! Отговори
А къде са другите? преди 1 година
Къде са Киро, Асен, Христо Иванов, Бойко ...
33
1
 
5
 
! Отговори
Пожелания преди 1 година
Всяка година едни и същи,ама вие си живеете на наш гръб.утре аз нямам пари за лекарства и хляб.пожелания не ядем.30 години стигат е и сега 35 години минаха в обещания и пожелания,ми аз станах на 65 години ,още колко да чакам, живота ми мина и семейството ми все чака.отвратени сме от живота който ни го славите като кристал.ама той е вас а не за нас.
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз им пожелавам да бъдат на топло и затворено място до живот.
31
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1917г. 85% от населението на Русия беше селско. 1945г. Русия победи фашистка Европа която финансирана от САЩ нападна Русия. 1957г - първия спътник в Космоса, 1961 г. - първия човек в космоса.
30
0
 
8
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 година
ТОВА СА САМО ПОЖЕЛАНИЯ А НЕ И НАМИРЕНИЯ.
29
7
 
1
 
! Отговори
СССР преди 1 година
Ленин сам изучава полит-икономиката на Маркс но тръгва по друг път. Създава партия от нов тип. Най-големият революционен мислител-теоретик, и едновременно политик и практик. Увличал се е по фигурно пързаляна и практикувал сложни скоково, въвежда спорта като мода и култ към спорта и здравото тяло. Създава невиждана до тогава държава - народна. Отменя частната собственост на земята и банките. Поставя капитала под държавен контрол.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако пожеланията на хората се сбъдваха нямаше да остане един жив от тези изедници.
27
1
 
7
 
! Отговори
от Ореховска околия преди 1 година
Ние хората които сме напълно наясно с житието и битието на Куорнелия Нинова, с корени от Ореховска околия, за нас е пълна обида постоянно да ни занимават с простотията на една лицемерна и невежа женица. Путин избива един народ, бременни жени, деца, лекарите работят на символична светлина, а това творение безбожие ръси простотии. Дай Боже, наследниците ако има един ден, те да понесат и заплатят за нейните действия и бездействия. Въобще не ни интересува какво и как готви, как сервира и за ....
26
0
 
10
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 година
ОТ РОСЕНЕЦ ЩО НЯМА ПЗДРАВЛЕНИЯ ЕГАТИ СКРЪНЗАТА
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво ли ни очаква в личен план през Новата 2023 година...
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В крайна сметка днес цифрите са ясни - страните със строги мерки и многократно инжектирано с химикали население пострадаха толкова от поредния сезонен грип наречен ковит-19 колкото и тези които не спазваха мерки и не се инжектираха. Ковид-19 истерията се оказа една огромна лъжа и манипулация. Въпросът е: какво съдържаха тези течности с които така фанатично принуждаваха хората да се инжектират!
23
3
 
3
 
! Отговори
Ирландеца преди 1 година
Не ги подреждат по резултати.... Костадинов разбира се пак са извадили думи от цялото само за да изглежда зле и е сложен последен въпреки ,че е трета или вече втора сила......
22
0
 
7
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 1 година
НЕ ГИ НАПАДАЙТЕ КАТО УТРЕ ЩЕ ДОЙДЕ МАРТ МЕСЕЦ И ЩЕ ХУКНЕТЕ ПАК ДА ГЛАСУВАТЕ СА СЪЩИТЕ ТИЯ ЗА ДА ГИ ВКАРАТЕ ПАК В ПАРЛАМЕНТА ВМЕСТО В ЗАТВОРА.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 24:От кога желанието за мир е "проруско"?!Егати сатаниста си!!!
20
3
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами поне на тая Червена лицемерка ни спестете пожеланията, проруските и напъни за Мир и ненамеса във войната в Украйна започната от путин, по никакъв начин не си кореспондират с мястото което е избрало за своята реализация и просперитет синчето Рафаелчо ... Писъците и да не се дава оръжие на Украйна пък са в ярък контраст с действията и като министър на икономиката, макар и зад паравана на Полша...социалните и вопли и инсинуации пък нямат нищо общо с интересите на Червената олигархия от Прехода
19
0
 
5
 
! Отговори
ЧНГ преди 1 година
Да ти се връща поздрава другарко Нинова