Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията

Взаимни обвинения между ГЕРБ и ПП
177
Скандал в НС: Шарлатани, комунистически следовател, целувал ръка на мафията
Георг Георгиев. Снимка: БГНЕС

В лют скандал влязоха депутатите от ГЕРБ Георг Георгиев и Бойко Рашков от ПП.

Пръв тон даде Георг Георгиев, който обяви, че е лично засегнат от това, че "такива хора, шарлатани, стоят в тази зала".

Той цитира данни от Търговския регистър и призова Рашков, „по-известен като чадъра над правителство на Кирил Петков“, да го опровергае, ако не е прав.

Според данните, изнесени от Георгиев, в Съвета на директорите на дружеството „Нефтогазсервиз“ участват няколко граждани на Руската федерация и Настимир Ананиев от ПП.

След изказването на Георгиев Бойко Рашков се обърна към председателстващия заседанието Росен Желязков и настоя, когато някой депутат излиза на трибуната и раздели целия парламент и обижда народни представители, поне да му бъде изключен микрофона, ако не бъде изгонен.

"Такива хора не трябва стъпват тук въобще", отсече той.

Още по темата
"Никога не съм чадър на който и да е, на който и да е не съм целувал нито ръка, нито нещо друго и тъй като не съм бил чадър на никой, съжалявам само че нямах време да бъда още по-голяма градушка срещу вашия лидер от ГЕРБ", отговори той на Георгиев.

Георг Георгиев взе отново думата.

"Целувахте ръка, на тези които казаха: "Танковете да дойдат", на тези които съсипаха тази държава, които докараха България до най-тежката криза, Вие, червеният комунистически следовател, Вие, комунистът, който направихте така, че държавата да прилича на това, на което сте свикнали, на един разграден двор, Вие сте човекът, който целуна ръка и на мафията, снимките ги има, на които сте заедно с мафията", скочи той.

Росен Желязков му отне думата и даде 10 минути почивка, за да се успокоят страстите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
0
 
! Отговори
Гамен Грипенов Ветов преди 1 година
Размахах юмруче,натиках във властта двата гелосани т,ъпанара Киро и Кокоро,те пък натикаха Дамаджаната и заедно с Ристьо Бойкикев заформихме саветската завера под псевдоамерикански флаг!!А крайния резултат беше да се изчегърта Банкянецът,че много ни пречеши да си краднем и да клатим курица не птица!РЕЗУЛТАТ,ошантавени блатни индивиди,клатеща се псевдодемокрация умело измамена чрез машинките на Мадуро и скубещ косите си,ошантавен българин,който сам си отряза клонът на който се галеше и рантутеше!
143
1
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Време е да извадите "оня списък",и отново да го публикувате в жълт вестник по ваш избор,то не че има други,ама карай да е весело.
142
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами той Рашков си е старо ***, какво има чудно. Почти разсипа МВР ама който го сложи там е най-виновен.
141
1
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До Кирил и АсенКогато фашистите за първи път видели картината "Герника" на Пикасо, то попитали строго: Това ваша работа ли е? На което великият художник отговорил: НЕ, ВАША Е! Така че - колкото и да се напъвате да доказвате от ПП колко сте добри, инфлацията, която търпим, е ваша работа. Джемкорп е ваша работа. Вземането на огромни заеми е ваша работа. Изгонването на руските дипломати е ваша работа. Среднощните купони в МС с пици с кристали са ваша работа. Да продължавам ли?
140
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Десислава Атанасова към ПП: "Сбогом, аматьори", или.............. след като не можете да крадете като нас, по-добре не се захващайте!
139
3
 
11
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До До 140 От 8 млн българи,1 млн бяха членове на престъпната БКП.Няма как 99% от работещите да са били комуняци.Айде стига пропаганда
138
4
 
14
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
само кьоравият не е видял и само глухият не е чул все още,че бившите комунисти и днешни социалисти,независимо в коя партия членуват, носят цялата вина за съсипаната ни държава.НАРОДЕ!?!В какво вярваш ,народе,че отиваш да гласуваш за тях.Те всички жадуват само за лично светкавично забогатяване,а думите за народ и родина са само за наивници и то дълбоко заблудени.
137
12
 
11
 
! Отговори
До 140 преди 1 година
Борисов е бил редови член на БКП,нито е бил номенклатурчик нито партиен лидер,най обикновен член както 99 % от работещите преди 1989 г.Докато комунистически следовател е съвсем друго,те колеха и бесиха и злоупотребяваха със закона.Аслед промените Рашков остави мафията да се окопае,а той се сдоби с десетки имоти.
136
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МАНОИЛЪТ ГРЪМОГЛАСЕН КАТО БОРИМЕЧКАТА УПЛАШИ ГАРГИТЕ ЧАК ОТТАТЪК БОСФОРА С ПРЕДИЗБОРНОТО СИ ВРЯСКАНЕ В ПАРЛАМЕНТА!!! А ГЪРЦИТЕ НА КОРФУ УЖАСЕНИ ОТ МИСЪЛТА, ЧЕ ТОВА Е УКРАИНСКИ ТЪТЕН, СКОЧИХА В АДРИАТИКА И ЗАПЛУВАХА КЪМ СИЦИЛИЯ...
135
8
 
5
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
До Боко е бил в БКП 101=,,Само да напомним на превъзбудените гербави oлuгофpeни , че Боко е имал партийна книжка в БКП. И баща му е бил член на БКП. Боко е потомствен комунист.,, A товаришч пропуснал си и дядо му и прадядо му и баба му. Той и Софиянски имаше партийна книжка според *** ,докато един ден АлександърМаринов от БСП:,,Ей този предложи Венци Йосифов за кмет на София и измисли номера с партийната книжка на Софиянски.,, Става дума за Кирил Добрев.
134
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕОРГ,ТОЯ ПИКЛЮ ОТ КЪДЕ ГО ДОВЛЯКОХА,ТОЙ ЛИ ЩЕ ДАВА ОЦЕНКА КАКВА Е БИЛА ПРЕДИ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ?
133
4
 
19
 
! Отговори
Предлагам преди 1 година
Лого за ПП. Хипопотам затънал до шия в тиня,но с огромна уста.
132
15
 
10
 
! Отговори
Божееее преди 1 година
божееее внучета на комунисти убивали невинни българи сеят присъди по гьобелс,георГ...дори не си...българче ,бочко дадели ти от грабежите да си достроиш къщичката?12 г. целувате ръка с бочко на доган...агент сава на дс,агент на кгб и турските...и лъже всички!ти целуваш зад.ици за дребни пари георГ!никога дпс-гроб,едно са и обслужват путин и убийствата му,позорят България и продават животите ни!!!
131
7
 
15
 
! Отговори
ПП-- Е ЧЕРВЕНИЯТ преди 1 година
....БУРЕН НА КОРУПЦИЯТА У НАС!
130
6
 
15
 
! Отговори
ПП---ГНЕЗДОТО преди 1 година
...На червената КОРУПЦИЯ -привнесена от чужбина -Канада ---за да Фалира и ограбибългарите !!!!!708Ко пел да ци те на БКП/ДС!
129
20
 
10
 
! Отговори
Герб дпс руски поток преди 1 година
Никога повече герб дпс руски партии които дърпат България и кражби и мачкане на народа от глад. Здравна система съдебна система всичко е разруха. Герб дпс и Радев слуга на Доган *** дано
128
12
 
12
 
! Отговори
Никога герб дпс бсп преди 1 година
32 години лъжи и грабеж на България от олигарсите създадени от тези 3 партии които губят от народа съд и затвор както е в Румъния. Боко си иска със Доган магистралите тунелите граница с Турция обществени поръчки и еврофондовете и всичко което носи пари. Бесел за всички Крали България. Радев слуга на Боко и Доган *** вие и вашите близки.
127
17
 
10
 
! Отговори
Никога герб дпс бсп преди 1 година
Само ПП спря далавери на ДПС герб със магистралите тунелите граница с Турция обществени поръчки и еврофондовете и всички ги намразиха. Ние цялото семейство мразим предателите на България герб дпс и бсп тези които грабеха България през последните 32 години и лъжеха народа с 100$$$пенсия.
126
16
 
6
 
! Отговори
икономист преди 1 година
До 125:Няма никакъв договор подписан с конкретни ангажименти от българската страна. Има само намерения за инвестиции. Нали се сещаш през какви сложни процедури трябва да се премине, преди да започне да се прави нещо конкретно в енергетиката? И никакви пари не са изнесени или откраднати от някой. Пари могат да се похарчат от държавата примерно за изградена ядрена мощност. Но те няма как да се откраднат, без да получим нещо като резултат. Лошото е, че може да стане като с магистралите на Герб..
125
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След като ГЕРБ и ПП така са се захапали не може и двете партии да са пронатовски , проевропейски и проамерикански. Значи едната партия лъже и въпроса е коя е тя ? И чии интереси представлява в България?