Лорер: Мисля, че ДБ имат шанс с третия мандат

Ясно е кой гледа напред
7 яну 2023 21:29, Росен Стойчев
40
Лорер: Мисля, че ДБ имат шанс с третия мандат
Снимка: БГНЕС

Струва ми се, че "Демократична България" е партията, която има най-голям шанс да събере някакво управляващо мнозинство около себе си. Това коментира в БНТ народният представител от "Продължаваме промяната" Даниел Лорер.

Още по темата

"Ако президентството смята да даде някакъв шанс на България за трети път, да го направи именно с тях", каза той.

Макар ПП да има по-центристка позиция от ДБ, двете формации работят добре заедно и ако те получат мандата, има много голям шанс ПП да ги подкрепят, посочи депутатът. Не изключи ГЕРБ също да ги подкрепят.

"Но те самите в този случай би трябвало да си направят равносметка - искат ли да има контрол върху главния прокурор? Подкрепа от ГЕРБ за мандата на ДБ ще означава и подкрепа за една изключително сериозна антикорупционна програма".

Нашата мисия с втория мандат беше да установим какво е наистина важно за България, но се оказа се, че в българския парламент няма разбиране и желание за разговор, каза още Лорер.

"Практиката да говорим на висок тон от трибуната на парламента не помага за бъдещето на България. С втория мандат стана ясно коя е основната разделителна линия - кой гледа напред и кой гледа назад - кой иска да си раздаваме министерски постове и не сяда на масата"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
6
 
! Отговори
Депутатин преди 1 година
Защото от такива що търчат чак си чупят краката да гласуват стигнахме до тук .
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По.добре да няма правителство. Време е за избори. Кирчо и Косорчо да заминават от където са дошли, Боце в затвора, Ристю да върви в САЩ да играе за джакпота и тук ще се поразчисти.
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президентът ако има дупе да даде мандата на ДПС ще е интересно и поучително, но този уставен "стратег" едва ли ще рискува. Политическия цирк продължава, държавата затъва. Само да знаят какво да си купят с окрадените, български пари и богатства
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че е време да стягате куфарите и кой крал, крал, кой блял, блял, но не заминал ли ще го чака закона. Много безобразия сътворихте и много злоупотреби, безхаберно разсипахте икономиката, енергетиката, бизнеса (без приятелско, клиентски ви) в България
23
3
 
7
 
! Отговори
Объркал се преди 1 година
До Анонимен: "американските слуги герб и пп са получили иструкци да направят правителство с третия слуга дб- пак требе да прокарат някоя голяма га-дост за нашия народ" -______ - да, обаче НЕ, защото руските слуги ще имат думата идущата седмица!
22
1
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Да ама радев ще го даде пак на комунистите Защото иска да управлява още. Герб за разлика от ДБ и ПП никога няма да се съгласят с бсп. Имат партийно решение за това Изборите са сигурни.
21
1
 
18
 
! Отговори
Rr преди 1 година
А аз мисля, че е крайно време да се скриете завинаги-лъжци и некадърници.
20
0
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
стига с това мислене избори до дупка докато се изчистим от такива като вас
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не ходите на избори, а само критикувате?
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
. . . посочи депутатът . . . А щеше по добре да звучи . . . посочи затворникът!
17
1
 
19
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Още един американски парашутист,край нямат..
16
2
 
16
 
! Отговори
Антисоросоид преди 1 година
Евреина знае нещо, докъде стигнахме евр..ейската мафия на евреина Сорос и сие да ни управляват, цсе едно сме овце в кошарата с вълците.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се обиждайте ама тоя път журналистите са питали правилния човек- Даниел Лорер. Този е голям режисьор,знае всичко. И умело лъже .Този не е Асен и Киро . Симеон Дянков и Лорери и Паси са истинските играчи , всичко друго е бушони и пионки ! Държавата ви я крадат както си искат , без да имат обвинения в нищо.
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правителството ще е дб, пп, герб,бв и подкрепата на дпс. Вярвайте на продажници и се надявайте нещо да се оправи.
13
2
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
ДБ с герб е безумие. Та нали срещу тяхната мафия и главен прокурор се бореха. Ако направят правителство герб ще им дадат кмет на София за благодарност, но ще ограбят отново цялата държава и ще сложат пак техни кметове на останалите места с шменти-капели с хартиените бюлетини.
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
американските слуги герб и пп са получили иструкци да направят правителство с третия слуга дб- пак требе да прокарат някоя голяма га-дост за нашия народ
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ???? Как партията, която беше порязана преди един ден ще има шанс за каквото и да било? И защо за Бога си мислите че народа иска тия дето твърдят, че могат да донесат законност, но 8 месеца бяха съюзници и подкрепяха, оня дето сто пъти наруши Конституцията? Кой въобще ви шепне в ушенцето? ДБ се унищожиха с подкрепата си за Киро. Ако бяха истински радетели за законност, щяха да напуснат коалицията още в мига, когато Киро се изгаври с Конституцията.
10
1
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
С всичката си неизчерпаема любов към изстрадалото Българсмо Еврейство,си позволявам крайността да псувам всекинЕвреин Българсни,който итказва да се възкачи на Бългрската трибуна и открито разграничи разни псевдоевреи от ДОСТОЙНИТЕ ОРТОДОКСАЛНИ МЪДРИ ЕВРЕИ!!! Дядовците ми спасяваха от Сакскобурготският фашизъм Гордите от факта ,че са Евреи Българолюбци Чивешки Същества,а не някакви Лореровци с либерастки психо-травми неизлечими.Обипам великият Нетаня(х)у и го призовавам да отсъди кои са ЕВРЕИ!
9
1
 
5
 
! Отговори
Лорейн: преди 1 година
"Мисля..." Хахахаха!
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало еврейчето -защо се опитахте да убиете така садистично Исус преди 2000 г ? И понеже не ви се отдаде така жестоко мразите християните ... Ти да не си въобразяваш че заради това ще ви простим и ще ви заобичаме ?