ПП: Хора с добри идеи и чисто минало са добре дошли

Фрагментацията не води до нищо градивно, смята Антон Тонев
2 фев 2023 11:41, Анисия Иванова
31

Обединението на няколко формации ли ще сложи край на политическата криза? Ясно ли е вече ще видим ли коалиция между "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

"Текат преговори, те вървят в позитивна и успешна посока. В следващите часове и дни това ще бъде обявено официално, когато бъде скрепено със съответните документи. Ако разсъждаваме само математически, ние няма да постигнем успех. Сами се убедихме, че фрагментацията не води до нищо градивно. Трябва да покажем на обществото различен подход - да спрем да се делим", заяви депутатът от "Продължаваме промяната" доц. Антон Тонев в студиото на "България сутрин".

Той подчерта, че няма да е достатъчно чисто механичното и математическо събиране на гласове, а вместо това трябва да покажат ново лице и да привлекат ново одобрение.

Доц. Тонев напомни, че логото на партията им представлява отворена врата и в този ред на мисли са готови да преговарят с още политически формации. "Хора с добри идеи и чисто минало са добре дошли на разговори. Готови сме да поемем отговорността за осъществяване на техните каузи", отбеляза гостът на Bulgaria ON AIR.

"Оказа се, че много депутати са влезли в този парламент само да подобрят условията за себе си и да се ходи на избори. Това НС не реализира целия потенциал от идеи. Изисква се време, затова и мандатите са 4-годишни. В този парламент всяко редовно правителство щеше да бъде заложник, а всеки премиер щеше да се старае да не пресече някоя от "червените линии". Да имаме редовно правителство в такъв парламент е нож с две остриета", каза още доц. Тонев.

Председателят на Комисията по здравеопазване в парламента коментира и идеята за поскъпване на таксата за преглед при личния лекар.

"Таксата е замразена на ниво 2014 г. Не подкрепяме конкретна цифра и шоково увеличение. Подкрепяме план за плавно увеличение във времето - на няколко стъпки веднъж годишно. Всички други цени са се променили. Съсловието алармира какви сериозни проблеми има. Всички анализи показват, че имаме обърната пирамида. Имаме твърде много болници и болнични легла. Извънболничната помощ трябва да бъде по-добре финансирана", обясни доц. Тонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И защо тези хора биха подкрепили ПП? За да ги командват аматьори и шарлатани, те да богатият, а за хората с често минало, нищо.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП няма да съберат 10%, я съберат, я, не. Не че няма хора с чисто минало, просто никой няма да подкрепи шарлатаните от ПП. Точно защото има чисто минало.
28
0
 
1
 
! Отговори
бг здраве преди 1 година
Болници има но те са фирми. Лекари има и те са търговци. Хората не могат да се лекуват и в ЕС защото там искат още повече пари.Това е положението и то си остава така и няма значение Пепе ли е или ГЕРП. Остават само на билки и трева за лечение но трябва да се внимава.
27
0
 
2
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 година
Вече трябва да благодаря , че съм трето поколение репресирани след 09 . 09 . 1944 година , защото дядо ми е бил Областен съдия , прокурор и мирови съдия на Северозападния тогавашен регион , който е обхващал много по-голям район от територията на България . С това " мръсно " минало трябва да се благодаря на комунистите , че няма да ви трябвам на вас школуваните в чистите и святи САЩ , Канада и бившите Западноевропейски държави .
26
1
 
7
 
! Отговори
Ние преди 1 година
Вие сте достатъчно омаскарени, не правете и свестните хора ШАРЛАТАНИ.
25
0
 
7
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Тонев какви хора с чисто минало обединявате след като се събират комунисти , техните отрочета и хора от ДС! И как спечелихте предните избори - с помощта на олигарсите които ви дведоха на ласт и платиха протесите и вие заради некадъното си управление доведохте за 7 месеца страната до фалит! Единствено което ви обединява е ДБ е че сте партии на оигарсирв които ви спонсорират!
24
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 1 година
Хора с чисто минало в България означава - типи хора. Правилата на обществото, което изградихме изискват да крадеш. От домакинката на детската градина през директорката, катаджията, лекара та до кмета, министъра и президента.Когато си го признаем ще му намерим и лека.
23
1
 
8
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Хората с чисто минало са добре дошли, за да им нацапаме настоящето.
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А с двойно гражданство може ли или само трябва да си добър лъжец?
21
0
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Подмяната Рашковите Ицото Танасчо И още иоще с какво минало са шарани не се оставяйте да ви лъжат
20
1
 
11
 
! Отговори
Упсььь... преди 1 година
Доц. Тонев напомни, че логото на партията им представлява шИИроко разтворени бузи...разбирайте го както си искате...ха-ха-ха
19
0
 
11
 
! Отговори
мдааа...ПП+ДБ преди 1 година
Пролетарии от всички страниСЪЕШАВАЙТЕ се!!!Очаквайте на следващия ГЕЙ парад гОООлем наплив....
18
2
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
ПП: Хора с добри идеи и чисто минало - от "Девически манастир" :)))))))))))))))))
17
1
 
8
 
! Отговори
Ннн преди 1 година
Май се отказаха от формулата `здравите сили`.... Но пак са си... Болшевики...
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
" ПП: Хора с добри идеи и чисто минало са добре дошли" - хахахахаах "ЧИТНО МИНАЛО" ково е невъзможно на тази територия
15
1
 
14
 
! Отговори
перко преди 1 година
Ще се разплача от умилениекъм теи светци! Нашие каузи се разлиавато вашите, затова бяхте обявени за ШАРЛАТАНИ!
14
1
 
14
 
! Отговори
избори преди 1 година
Въвежда се такса от 10 лв за гласувал за ПП за почистване на минало.
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора с чисто минало търсете в приказките в България няма такива
12
2
 
20
 
! Отговори
Димо преди 1 година
Рашков с чистото минало !?!?Шарлатани!
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ти дава право да си критерий за "чисто минало", БЕ!