Борисов: Коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ няма има, Радев дълго ще управлява

ДБ седят отстрани, срамуват се от ПП
226
Борисов: Коалиция БСП-ДПС-ГЕРБ няма има, Радев дълго ще управлява
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Щом всички вкупом политическите партии искат да паднем в пропастта, ще паднем. Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полага. Да искат с 60 депутата от 240 да ти дадат абсолютна власт е арогантно, безотговорно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с уважение към другите политически парти и ще им представим нашата програма“, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Но по този начин представена коалицията БСП-ДПС-ГЕРБ, няма да ви дам тези думи да ги сложите. Ние предлагаме само личности за 1 месец, за три, за да не могат ПП да осъществят мокрите си сънища, за да могат на местните избори да ни бият“, коментира той.

Според него личностите в парламента трябва да вземат решение дали да се отива на избори или не.

„Политическата класа не заслужава доверието на българите, политическата класа ... днес стават 30 дни, взимаме заплати, плащани от данъкоплатците и нула работа сме свършили, следващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е следващите избори. Президентът Румен Радев да е жив и здрав, дълго ще управлява и е последното спасение на българите. От ДБ стоят отстрани, срамуват се от ПП, но мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от местната власт.

Той направи забележка на медиите, които използват думите коалицията БСП- ДПС- ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В очите на мутрата се чете ужас, предполагам много иска правителство и много го е страх от избори. Защо ли?
29
4
 
5
 
! Отговори
123 преди 1 година
ЕДИН ПРЕДАТЕЛ СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ С ДРУГ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ
28
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"като те изпраскат в Магнитски 3." - Хааа ха ха хахаха .. Аххх мале .. Ох ..хахаа ... Въйй смешнякак правиш, чак се насълзих. Магнитски вече не значи нищо.
27
13
 
6
 
! Отговори
ПП ДБ СА КОПЕЙКИ преди 1 година
ЩОМ ЦЯЛАТА ИМ ДЕЙНОСТ СЕ БАЗИРА НА СПИСЪКА "МАГНИТСКИ", КОЙТО Е НАПИСАН ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, КОЙТО СЕ ПАЗИ ОТ БЕЛГРАД, СЪРБИЯ,КОЯТО РЕАЛНО Е РУСИЯ НА БАЛКАНИТЕ........ ПП ДБ СА КОПЕЙКИ.....!!!
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми земи спечели изборите, тогава!
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се татко Радев ще управлява още дълго време.. има ли по-добър от него?
24
5
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Убийте милицонера от Банки!
23
2
 
2
 
! Отговори
ей тоя боко,бе преди 1 година
До Мда Който кибичи цял ден пред компа и не бачка е така,има проблем с яденето!При мен ядене колкото щеш!Ама има бачкане!:)))
22
3
 
15
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Айде баце, правете коалиция Магнитски, че белия автобус вече форсира двигателя.И паричките в чужбина ще ти заминат, като те изпраскат в Магнитски 3. Тоя американски посланник няма да можеш да го гушкаш като Херо. Айде давай че искам да се позабавляваме, и същевременно народа да си отдъхне от теб и твойто ОПГ.
21
7
 
2
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Напротив, Радев е американски шпионин и си върши много добре работата да ни заблуждава, че е руски :) Каквото казва Радев за Русия или Европа, става тоно обратното. Дори правителствата му са обратни...не в оня смисъл, а в смисъл, с обратна политика на неговите словоизлеяния през месец. Типичен американсии шпионин под прикритие. Най-добрите шпиони са тия, които ги мислиш за приятели. То това е майсторлъка в тая професия...
20
3
 
10
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Всъщност за това време се доказа, че ограниченият достъп до власт на м утро гени, пластик кирчовци, тур чаля, чалгари, комунисти и всички , събрани в НС е здравословно. Достатъчно сте крали тая държава.
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плана с клоунадата не гешефт не сработи, козяк са го напънали, идват следващите магнитски, стана лошо за лоения.
18
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами пенсионирай се, Борисовв. Дай път на младите или герп потъвате заедно.
17
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, че Радев ще управлява заплаха ли е бе мутро?!? Някои може да го предпочитат, не се ли замисли?!? Аман от тикви и калинки в тая държава бре.
16
14
 
8
 
! Отговори
ПП ДБ СА КОПЕЙКИ..!! преди 1 година
ЩОМ ДАВАТ ВЛАСТТА НА ПРЕЦЕДЕНТА... КОЙТО КАЗА, ЧЕ КРИМ Е РУСКИ.... КОЙТО НЕ ДАДЕ НА НАТО САМОЛЕТИТЕ МИГ 29.........ПП ДБ СА КОПЕЙКИ....!!!
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре Радев пред мутропитеците, на Буда какъв му е проблема, какво го притеснява, него са го избирали 1/4 от 40 процента, да не говори от името на повече от 3 помашки села.
14
3
 
13
 
! Отговори
Е,Баце преди 1 година
Вкарал хеттрик,а сега един тъч не може да бие.Да си стои при витошките "тигри".
13
21
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Радев не трябва да управлява повече.
12
14
 
14
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
ПП с изказванията си относно Гешев показаха за пореден път, че си нямат представа ни от управление на държава, ни от етикет. Не може да излизаш и да твърдиш, че има инсценировка. Дори да има инсценировка, не се прави така. И тоя хора искат да ни управляват. Как да стане без елементарна култура за управление? Да оставим настрана хаотичната им политика, движеща се по вятъра от американското посолство. Те просто не стават за заемането на управленски длъжности.
11
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разпадането на една мутра по телевизията, неадекватен рев, крясъци, заплахи, типично по мутренски, когато осъзнаваш че изпускаш тлъстия пай. Да започне тричането.