Бориславова: Нямаме доверие на ГЕРБ за правителство

Предложихме програма
7 май 2023 20:55, Росен Стойчев
252
Бориславова: Нямаме доверие на ГЕРБ за правителство
Снимка: БГНЕС

Заради последните 12 години от развитието на България нямаме доверие да тръгнем с правителство с представители и на ГЕРБ. Затова за нас единственият работещ вариант да се преодолее недоверието е кабинет на малцинството, който да е подкрепен от повече партии. Колегите от ГЕРБ не са дали знаци срещу лицата в нашия кабинет, а срещу това, че няма политически лица от тяхната партия. Правителство на всяка цена не е работеща формула, ако просто поставиш пионки, на които друг да казва какво да правят.

Още по темата
Това каза бившият депутат от ПП-ДБ Лена Бориславова за Нова.

"Вместо да чакаме, слагаме картите на масата с предложение как да се осигури мнозинство. Предложихме ротационното представителство. Предложихме управленска програма и кабинет, за да могат ГЕРБ да вземат своето решение. Нито за секунда не сме подвеждали българските граждани или ГЕРБ каква е нашата позиция. Ако партията на Борисов смята, че има по-добра реализация на първия мандат, да покажат каква е тя", заяви Бориславова. И допълни, че ДБ са предложили шест човека в кабинета "Денков", тъй като това е тяхната електорална тежест.

По думите ѝ позицията на ПП е останала непроменена. "Трябва да търсим решения, не да се оплакваме и да обвиняваме всички останали, че са виновни. Визирам няколко от колегите от ГЕРБ, включително Борисов, който се развика на медиите. Ние сме готови да разговаряме за управленска програма. Хем не я харесват, хем я одобряват на 99%. Искаме да чуем техните коментари и да разберем каква е тяхната управленска програма. Да предложиш всички общински проекти първо да преминават през комисия в НС е точно противоположното на корупцията", коментира тя. И призова за професионално отношение и оставяне на емоциите на заден план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
2
 
! Отговори
Гинеколог преди 1 година
Тази фльорца освен на парапета вече се е качила и на черешата ! Безпощадно увредено създание !
177
0
 
2
 
! Отговори
Хигиенист преди 1 година
Мустакатата пуйка нямала доверие !!! Доживяхме хелбарките да дават акъл на хигиенистите !
176
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Починали хора е имало в списъците за участие в изборите на пет от шестте формации, попаднали в 49-ото Народно събрание. След тази новина вие не вярваме на, който и да е в народното събрание, че е местен и способен да управлява. Щом една елементарна регистрация фалшифицират за какво говорим
175
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
174 Хааах, крадците на прехода са комунистите, бащите на шарлатаните от ПП,ДБ. Точно те участваха в приватизацията и разграбиха държавата. За една нощ станаха "социалисти", а по наглите се намърдаха в СДС, като приватизаторката Корнелия Нинова. Васил Божков започна хазартни бизнес още в края на 80-те на миналия век, под покровителството на ДС и го продължи "успешно" след 1989, особено с правителствата на БСП. Черепа спонсорира юмручения преврат на Радев, който сътвори ПП.
174
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ли, кой да разкара тези профани с дипломи, компроментирали се тотално, в българската политика? Лена Бориславова и Киро просто винаги ще бъдат свързвани с прословутия парапет...Кирил Петков е на нивото на средношколец. Дори бих казал, че нещо не е наред с този човек. С наказаният от природата Асен Василев, също. Нищо лично.
173
2
 
11
 
! Отговори
Гамен Грипенов Ветов преди 1 година
Здраствуйте Паляци!!Кефите ли са на мойте харвардчета,а и на куртизанката им в случая?!Ашколсун на тез м,индилчета,да са живи и здрави на майките и на бащите си,големи м,ушангии излязоха!Синца ни измамиха,та чак даже и по мени зеха да си поплюват!!Нищо,курица не птица е изхранила и издържала секакви и,диоте и ш,арлатане,та и през тези ша мине,ама нейсе що ми трябаше да са прая на сандинист!!То от друг ъгъл пугледнато ги разбирам.Бая парици им наляха от Дубай и Београда да ни сасипят!!
172
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Как може да "върнат мутро милиционер от БКП и ДС" на бял кон?!?!? Той никога не се е качвал на такъв, ха моли да се връща от някъде..
171
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче, ако програмата ви за управление е в екселска таблица, то как ли ще вземате решенията? С ChatGPT ли? Щото е иновативно...
170
3
 
8
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
Тази с,екс опора нали беше подала оставка,а пък то съвсем друго излезе?!Гледам я каква долна кума лиса е,как върти опашка и си мисли,че всички край нея са прозди и доверчиви като канадския е,бльо!!И тя като останалите аматьори от Пр.Преврата се пръкна от нищото и за нула време си повярва,че ще върти едва ли не цяла България на половият си орган?!Егати му НЕО КУРТИЗАНКАТА?!Целият им файтон са нагли гь,он сурати,скъпоплатени от бегълците да разрушат държавността докъдето им стигне силицата!!
169
3
 
14
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Бориславова за кратко се вписа идеално в българската политическа култура. Говори като изпечен политик - убедително, пълни глупости. Да преведа за неразбралите на ясен български език - С ГЕРБ не може да управляваме за нищо на света, защото ще ни разкриват всяка далавера и няма да ни оставят да дишаме. Искаме с меморандоми да разпределяме енергетиката, да нарушаваме спокойно конституцията с вмешателство в прокуратурата и още много други.
168
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ПП а ИТН върнаха Бойко на бял кон.И за това трябва да признаем наивността и неопитността на българина.Слави отдавна даваше сигнали , черна обратната страна.Нито веднъж не подсказа , че е против човекът ,,раздаващ порциите " от Сараите в Росенец.Нито веднъж не подигра Пеевски.А знаеме кой държеше всички благинки в милото ни Отечество.И се знаеше ,че Борисоф е само изпълнител на желанията му.А Гешеф фигура , част от схемата кражби ИТН никога не са обелвали дума по това.
167
4
 
13
 
! Отговори
Глупости преди 1 година
ТАЯ КИФЛА , ОСВЕН ЗА КЕЦАНЕ НА ПАРАПЕТ ---ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВА..!
166
6
 
10
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Е , КАТО НЕМАТЕ ДОВЕРИЕ НА ГЕРБ.....ЩО МУ ЧАКАТЕ ПОДКРЕПАТА ТОГАВА ..ХА,ХА,ХАААА......АЧИК,КУ РВЕНСКИ ПРИКАЗКИ!
165
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно ПП върнаха Бойко на бял кон, така че тая шматка да мълчи. И без това много им се ще да се гушнат в "евроатлантическа" коалиция, ама още не им стиска. Още малко "експертите" им да обработят аудиторията, и ГЕРБ ще спечели доверието им, и всички ще цъфнем и вържем.
164
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това кухо парче, докога ще се изказва. Прочетете и последното интервю, тя не прави разлика между физик и химик. Ами тя е дори по зле от Киро Истината.
163
1
 
8
 
! Отговори
Наглост преди 1 година
Да говорят ПП+Тата за "крадене", при положение че за седем месеца така треснаха държавата, че години няма да излезем, ...си е повече от наглост! Нека не забравяме ,че при ГЕРБ бяхме приети в Банковия съюз и Чакалнята на Еврозоната, а Менкаджиите ни отдалечиха с години от там! А бяхме и преди Хърватия! Та лъжите ги оставаме за ментетата, и техните полюционери!
162
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не може да има примирение с крадците на прехода.12 години от почти 34 години ,,преход" и башибозушко крадене се пада на ГРАБ.Кой ще поеме отговорността за кражбите Няма нито един вкаран за товазад решетките по времетонсГЕРБ ГЕП твърдяха , че мафията била победена и нямало вече кражби.Изведнъж магията ,,оживя " в истеричните манипулации на заплашения от сваляне ГЕШЕФ.
161
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това капан на Бойко Борисоф привлякъл с обещания и подкупи и други партии.Вижда се какво се случва с такива партии патерици.Наред сГРАБ са подмамени да прикриват далаверите.Уж за някакво национално примирение.А всъщност време за още кражби.
160
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е големия кукловолд, всичкото канадец са кукли в ръчичките й. А това каква новина, виж ако каже че има доверие това ще баш новина.
159
1
 
7
 
! Отговори
Тази преди 1 година
...надали е била последните 12 години/в които ГЕРБ са управлявали 10/ в България, ама ни плаче какво било последните 12 ??? Кой ти вярва ,***? И с такова високомерие и омраза говори, сякаш само тя има парапет? Това да лъже и да си вярва, надали са го учили в Харвард?