Радев пита: Кой даде на концесия пристанището Росенец?

Служебното правителство не е удължавало концесията, заяви той
19 юли 2023 11:37, Нели Христова
225
Радев пита: Кой даде на концесия пристанището Росенец?
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев определи идеята на управляващите да прекратят консецията на Росенец като прибързана и некоректна. Според него това предложение може да е в резултат на корпоративни апетити или кризисен пиар.

"Да се върнат назад във времето и да си отговорят на въпроса кой отдаде на концесия пристанището - правителството на Бойко Борисов, за 35 години.

Още по темата
Служебното правителство не е удължавало концесията, просто остават 24 години от нея. Служебното правителство не я прекрати, защото се водеше борба с космическите цени на горивата, които ни докараха четворната коалиция", каза той.

Държавният глава присъства на тържествена научна сесия по случай 120 години от Илинденско-Преображенското въстание в Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Форумът започна с панихида за участниците в Илинденско-Преображенското въстание, която беше отслужена от Мелнишкия епископ Герасим и от духовници от Българската православна църква.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
10
 
12
 
! Отговори
Новият главен преди 9 месеца
Кой даде бизнес на сина на Радев?
94
9
 
6
 
! Отговори
ВЪЗРАЖДАНЕ са СУПЕР преди 9 месеца
Арести, разследвания и заглушаване на руската пропаганда, която ПП Възраждане бълва вече са факт. Почнаха ги по домова книга "Я ела в районното да те питам нещо". Единия смелчага вече е арестуван, защото заплаши господин Тодор Тагарев с фашистка разправа.
93
15
 
14
 
! Отговори
?!? преди 9 месеца
Политиката на тоя е: Щом не е добре за Русия, значи не е добре за България. Всичките му действия са подчинени на този лайтмотив. Просто Резидент
92
0
 
8
 
! Отговори
някой преди 9 месеца
До Позор не ами позор,научете български език и правопис,без значение какво е евентуално Ви препитание!Българската държава има 1342 годишна история от създаването и!Самата история дава оценка кой,кой е във времето!"Овците" без автобиографии,с комплекс за незначимост,драскат някой друг ред -тук,там,за 5 лв. и някое кебапче!
91
19
 
9
 
! Отговори
Недялко преди 9 месеца
До края на август няма да е нито президент, нито българин повече. Да му мислят тези, които са "работили" с него
90
11
 
4
 
! Отговори
Rundy Chorappa преди 9 месеца
"Като не щеш мира, на ти Родопите и Делиормана" - генерал Румен Радев Миролюбивий
89
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Военнолюбците от ППДБ сънуват как свалят Радев от власт. Народът ще ги помете и ще е за добро. 30 години кражби и разпад. Всички кризи са предшествани от съюз между ДПС и десните, така че очаквайте фалити на банки, кризи, простотии и гейпаради.
88
14
 
11
 
! Отговори
A-10 Warthog Brrrrt преди 9 месеца
Крим е украински.
87
6
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 9 месеца
ББ крадецът вика дръжте крадеца.Пак излъга.Този път за концесията на Росенец.Нищо ново.Толкова си може момчето.
86
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дадохте 500к евро за едно пилонче, да бехте построили за толкова пари некаква черква и ли малка църква с висок връх, нещо да кажеш че има мисъл, те пилонче, ама да било високо, че селяните да се радват :)))
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Служебното правителство ще реве както ще реват "прокурорите" , изпълнявали поръчките на Гешев. Ще се научат, че не може да се правят цял живот на нечули и неразбрали за сметка на хората, които им плащат заплатата. Онова недоразумение Лазаров беше 29 години мин на труда и социалната политика, а не може две години да лежи в затвора където му е мястото.
84
21
 
9
 
! Отговори
Оставка Румба... преди 9 месеца
Радев излъга хората, че е НАТО-вски генерал. Не е морално да станеш президент с лъжа. Подайте си оставката г-н Радев! Не е честно! Вие сте лъжец.
83
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къде в конституцията пише, че президентът няма право да коментира политическата обстановка??? Той е президент на всички българи, а 60% от тях са толкова отвратени, че дори не гласуваха за менте партиите!
82
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Колко плаща Посолството да говоря глупости за Президента ни ?
81
13
 
9
 
! Отговори
:D преди 9 месеца
Рундьо нещо се е изнервил. Митрофанова ще му дърпа ушаците.
80
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пинокио, Кирчо, Кокорчо, Лена парапета, Боко тиквата, Дилян Шиши Пеевски, ген.гном и вскява гнилоч напуснете и ни освободете!!!
79
11
 
3
 
! Отговори
А. Полонски преди 9 месеца
Абе стига с тоя челопеч бе, по времето на бай ви тошя кво вадехте от там? Дръжки?
78
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За Радев са гласували повече хора отколкото за Франкенщайн коалицията ГЕРБ -сдс, ПП - ДБ, взети заедно.
77
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Краварите да ни върнат парите за катафалките Ф-35 ,златните мини ,Мариците и да напуснат базите веднага.Заради тези противни кравари сме на този хал.До кога ще търпим тези агресори в страната си?
76
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гледай си там пилончето със стрийптиз момичетата, може да го кръстиш и бар Плейбой или просто стрийптиз клуб :))) Това беше много нелепо, въобще не ми се струва патриотично :)))