Рашидов със скандални думи: "Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са изнасилвани

От Българския фонд за жените искат оставката му
Обновена: 7 авг 2023 16:25 | 7 авг 2023 16:25, Нели Христова
471
Рашидов със скандални думи: "Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са изнасилвани
Снимка: БГНЕС

Докато депутатите обсъждаха предлаганите промени в Закона за домашното насилие, които в крайна сметка приеха, един от депутатите на ГЕРБ беше чут да изрича не толкова приятни за обществото думи.

"Какво си чешем езиците тука", пита Вежди Рашидов в аудио, разпространено от "Господари на ефира".

"Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са (неясно) години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна“, се чува да казва Рашидов.

Думите са казани без депутатът от ГЕРБ-СДС да съзнава, че близо до него има включен микрофон.

Репликата на Рашидов веднага предизвика скандал в социалните мрежи, като от Българския фонд за жените призоваха депутата да подаде оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
358
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Виждито просто смесва темите. Това е друга тема! Насилието си е насилие и е недопустимо в нашия век, а това, че митутките оплескаха пейзажа си е джеендерска пропаганда и ексцесии на либерализма, които също нямат място в едно нормално общество.
357
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Много ясно, какво е имал предвид Рашидов, но темата е опростачена и е загубена нишката. Ще се появи епидемия от "разкрития" за насилия върху разни "златотърсачки", проявено от по-заможни индивиди. Близо е този етап на развитие!
356
0
 
11
 
! Отговори
куку преди 9 месеца
Ами щом ви вършат такава хубава работа въпросните платени мадами, радвайте им се, какво ги оплювате дето седнете и станете? Да, има и гаднярки, то между мъжете ама хич няма.
355
1
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Напротив, попаднала съм на правилния мъж. Имам хубав дом, пари, даже и внуци, и са тук и плащат пенсиите на доста. Несправедлив е двойният стандарт и обвиненията как жените виж ти само и само те изневерявали пр. А с кого, ви бе зададен елементарния въпрос.....
354
0
 
6
 
! Отговори
Q преди 9 месеца
До 378 анонимнаТАИмате донякъде право с ориенталският мантилитет,но не разбрах с какво са виновни тези мъже които си плащат и получават удоволствие,задоволяване на физическата си потребност,това е както и храната ,плащаш си -получаваш.Дори е доказано там където е легализарана проституцията намалява престъпността и изнаслванията.Нещо при Вас има много емоции ,нещо не сте попаднали на правилният мъж видимо,съжалявам,не сме всичките таквиз.Има много мъже у нас с ориенталско разбиране,това е факт.
353
3
 
21
 
! Отговори
Голем чиП преди 9 месеца
Евала на Веждичката, ашколсун, машала. Мъжага !
352
2
 
20
 
! Отговори
Прекален светец и... преди 9 месеца
Нека онзи, който няма грехове, първи хвърли камък по Вежди Рашидов!
351
4
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Щото съм казала, че едни изнасилени лъжат, пък други не лъжат и съм злобна и пр.? Вие изобщо усещате ли се? Злобният сте точно вие! то бива извратен мъжки шовинизъм, но това вече е прекалено до болестни размери!
350
1
 
5
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Точно така, ще защитавам жените, винаги! С какво е по-добър този дето ги търси и плаща на такива, единствено дето се е родил мъж, това ли внушавате? И грозн и злобни приказки говорите точно вие! И наум не ви идва ориенталската ви зависимост и обсебеност какви к-ви са жените а вие какви невинни душички мъжете!? И хиляда минуси да ми сложите пет пари не давам за подобни! Плюсове биха ме обидили! Стойте си в Средновековието!
349
1
 
16
 
! Отговори
Въпроска ? преди 9 месеца
Според мен Вежди Рашидов предупреди с неподходящ изказ за проблемите , които ще последват след неправилно ФОРМУЛИРАНИ промени и закони свързани с различни форми на насилие . Той се обоснова : да не се получи лавина от закъснели обвинения като в Холивуд с цел облагодетелстване . Вероятно има хора в залата на НС и извън нея , които са с подобно мнение .
348
0
 
5
 
! Отговори
Евала преди 9 месеца
Рашидок каза и се отказа...
347
18
 
10
 
! Отговори
Онбашията преди 9 месеца
Тоз на секундата трябва да напусне парламента и повече никой да не го споменава.
346
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Един човек, пребива друг. Защо трябва да има разлика дали са непознати, дали са в "интимна връзка" или са женени. Нали пред закона се очаква всички да са равни ?" --- Абсолютно съм съгласен! Но в случая просто се цели унищожение на правата на мъжете. И к....ите точно в момента най-много излизат наяве и най-много цвилят.
345
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тая дето сън не спи за да мрази мъжете и да напише коментар против всички мъже и да защитава точно най-леките и долнопpoбни жени, пак е налазила коментарите. Пръскайте навреме против вредители, преди да са снесли. Омръзна ми навсякъде да и виждам отровата! По-немислещ и по-злобен човек отдавна не съм виждал нито по социалните мрежи, нито никъде.
344
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
До анонимна - за по-голяма гнус от двойния стандарт за мъж и жена е това че огромна част от населението смята, че си го е търсила и ръси такива чудовищни гл.пости, че ме е срам. Лично за мен основното е липса на уточнение в мненията - като смятат, че к...та е виновната, значи ли че насилника е невинен и защо, или осъждат само морално жената, защото иначе стават недоразумения по въпроса. Вежди не е прав, защото има всякакви и мъже, и жени. Който отрича това, е патологичен мъже- или жено-мразец.
343
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Един човек, пребива друг. Защо трябва да има разлика дали са непознати, дали са в "интимна връзка" или са женени. Нали пред закона се очаква всички да са равни ?
342
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
в българия някой да не каже истината - слугите на краваршигтон веднага са готови да го удавят
341
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Истината казва , другото е лицемерие !
340
5
 
1
 
! Отговори
Оставка преди 9 месеца
Това е Мизожинизъм и фемисид ,но българинът не познава понятията и си прави свободни разсъждения по темата.В нормална държава този е Аут от публична длъжност.
339
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Помним отдавна ТУрчинът е "оследният българин"??До кога ще казвате на турците - българи ???