Рашидов със скандални думи: "Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са изнасилвани

От Българския фонд за жените искат оставката му
Обновена: 7 авг 2023 16:25 | 7 авг 2023 16:25, Нели Христова
471
Рашидов със скандални думи: "Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са изнасилвани
Снимка: БГНЕС

Докато депутатите обсъждаха предлаганите промени в Закона за домашното насилие, които в крайна сметка приеха, един от депутатите на ГЕРБ беше чут да изрича не толкова приятни за обществото думи.

"Какво си чешем езиците тука", пита Вежди Рашидов в аудио, разпространено от "Господари на ефира".

"Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са (неясно) години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна“, се чува да казва Рашидов.

Думите са казани без депутатът от ГЕРБ-СДС да съзнава, че близо до него има включен микрофон.

Репликата на Рашидов веднага предизвика скандал в социалните мрежи, като от Българския фонд за жените призоваха депутата да подаде оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
378
1
 
2
 
! Отговори
жени с много мъже преди 9 месеца
Куртизанки има от хиляди години , но не е прието да се говори за артистичните им дарби.
377
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До анонимна .......ЧЕ ТО В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СА ТАЛИБАНИ!..... Че то в голямата си част българските жени са повлекани с претенции и самочувствие на Хайди Клум, а манталитет на кака Гина - кварталната ку..ва. Коментарът ви за парите го потвърждава.
376
7
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
ЧЕ ТО В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ СА ТАЛИБАНИ! С ПР.ОСТАШКИТЕ СИ КОМЕНТАРИ И ПОГОЛОВНО ЗАКЛЕЙМЯВАНЕ ТА ЖЕНИТЕ, КАТО ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ЕДНИТЕ ГЕРОИ, ДРУГИТЕ К.ВИ! ЖЕНИ, БЯГАЙТЕ ОТ ТУКА, ТО И В ДРУГИТЕ СТРАНИ НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ, НО НАДАЛИ ЩЕ СА С ТАКИВА ПРАЗНИ ДЖОБОВЕ КАТО ТЕЗИ ТУКА И ПОНЕ ЩЕ ИМА ЗА КАКВО ДА ГИ ТЪРПИТЕ!
375
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този пиандурник ли?
374
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво Батко Вежди
373
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
6400 лв - толкова получават българските депутати. а този беше и министър....колко пари задигна, а си остана една сикаджийска п о д лога. Вече трябва да вкарат и закон за неуместните изказвания и да лежиш, защото си ***, невъзпитан и ***
372
2
 
7
 
! Отговори
Край преди 9 месеца
Дебура не и е най-чист косъма в тая *** игричка. Излишно се пали обществото. Всъщност и това си има цел ... изоставаме от евро-атлантическите партньори с джендеризма та...се взимат мерки.
371
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И аз се чудя що за комплексарчета пишат тука? Дебора направила клипче просто да благодари на хората, които я подкрепят и веднага извадиха кофите с пoмиятa. Отявлен *** като Веждито изръсва поредната си пpocтотия и пак се намериха индивиди дето да му пляскат. Ми като е прав ви пожелавам ваша майка, сестра, дъщеря да случи на такава татуирана батка и да я дермони по цял ден и от време на време да я стриже като овца, може и да ви дойде акъла тогава!
370
2
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
До един се осмели - като защитаваш подобна иДиотия, що не идещ да протестираш в негова полза, или пък да откриеш сметка на негово име за морално обезщетение? Но то ще върне към дъщерите ви, защото колкото и да ги затваряте и да ги контролирате, един господ знае какво ще стане с тях, щом толерирате прОстащината!
369
2
 
11
 
! Отговори
Аз преди 9 месеца
Забранено е изказването на мнение, различно от това на масите! Изразяването на различни виждания се наказва - днес с отстраняване от постове, утре .... не се знае. На неолиберолите и подкрепящите ги нпо-та неможе да се противоречи. Ако си бял хетеросексуален мъж си виновен по презумпция. Демокрация ли? Друг път!
368
2
 
5
 
! Отговори
един преди 9 месеца
Вместо да пишете общи приказки как тая Дебора виновна, как всички жени еди- какви си, много ви моля изразявайте се точно и кажете кого да накажат в крайна сметка в такива случаи , може би Дебора? Да се затвори за десетина години, а този на воля да стриже и реже вашите дъщери, то пък може тогава да ви дойде акълът в главите? Иначе само грачене срещу же ните нищо не значи, със същия успех те грачат и срещу вас и тръгват да си търсят чужденци, дето поне са по-богати, това го чувам от познатите си.
367
2
 
8
 
! Отговори
един се осмели преди 9 месеца
да каже ,че царят е гол .... и го нападнаха...
366
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
До анонимен - магистралите пълни с труженички, защото има кой да им плати - мъже в болшинството от случаите, може и жени да има понякога. Ако няма кой да им плати, ще мият някъде подове. Това се нарича пазар. Дразните жените с постоянните си нелепи обвинения. Всяко нещо си има две страни. И да отричате и да не отричате, е така. А Рашидов се изказа като последния кръчмарски герой.
365
3
 
3
 
! Отговори
САТАНА преди 9 месеца
Просташко е,но е човешко,машшалла...
364
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
абсолютно точно !Прав е Рашидов в случая
363
2
 
19
 
! Отговори
Аз преди 9 месеца
Може за някои да са прозвучали скандално но пък тоя път разбойник Рашидов е назовал нещата точно с истинските им имена!
362
1
 
4
 
! Отговори
Само така преди 9 месеца
Бой по п...та с черпака !
361
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Ясно е какво имал напредвид Рашидов,но думите му се изопачават,след като магистралите са пълни със труженички на най-древната професия,какво да каже човека,той е казъл истината
360
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Остава висящ въпросът: Защо властите се пазят да легализират публичните домове, с обосновани услуги и цени? Да плащат данъци и осигуровки (поне здравни)! Развратът се шири у нас безконтролно, въртят се големи сиви пари, това съпроводено с безнаказано насилие, страх и унижение!
359
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
тоя алкохолизиран дъртак няма място там и незнам за кво точно го пазят и крият там.