Цветанов с прогноза: ГЕРБ ще изгуби ключови градове на изборите

"МВР е овладяно от други, нечисти интереси и не очаквайте да има резултатност"
Обновена: 15 авг 2023 21:49 | 15 авг 2023 21:33, Красимир Ангелов
38

ГЕРБ ще загубят някои от ключовите градове в страната на предстоящите местни избори, включително и столицата. Това прогнозира бившият министър на вътрешните работи и председател на партията "Републиканци за България" Цветан Цветанов в предаването "Денят ON AIR".

"ГЕРБ ще изгубят София", категоричен е Цветанов, като посочи, че вероятните кандидати на партията за поста са настоящият председател на Столичния общински съвет Георги Георгиев и председателят на парламента Росен Желязков.

"Аз съм убеден, че София няма да бъде спечелена от ГЕРБ, поради модела и тази непрозрачност от последните няколко години", обясни Цветанов. Според него Варна и Пловдив са "ключовите градове", в които трябва да се търси промяна.

Битката в Пловдив ще е интересна, прогнозира още Цветанов. Според него там партията няма изявени лидери, тъй като Бойко Борисов е снел доверието от бившия и настоящия кметове на града.

"ГЕРБ няма да има кмет във Видин, Русе, Благоевград, Перник. В Пазарджик ще има интересна интрига, в Разград – също", посочи Цветан Цветанов.

Като бивш министър на вътрешните работи той коментира и смяната на началници на ОДМВР в страната. Според него е учудващо защо началникът на полицията в Стара Загора не е сред сменените.

"МВР е овладяно от други, нечисти интереси и не очаквайте да има резултатност", допълни той. Пред Bulgaria ON AIR той каза, че по отношение на престъпността страната ни се връща на нивата от 1990-те години и 2008 година, когато е имало бум на отвличания.

Според него в последните години МВР се е превърнало в част от политическата стратегия, "която прилагат политическите формации" и ведомството се е превърнало в "орган, който подпомага икономически и политически интересни на местно и регионално ниво".

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво Цецо. Мачкай Тиквите. Нека пищят.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Цвъки, като ощипана булка, пак се изцвъка....
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ППДБ справиха ли се с мафията, с кражбите, с модела ГЕРБ, с корупцията, със съдебната реформа? Заводи за ел коли, дунав мост 3 и тунели построиха ли? А заплатите станаха ли европейски, живота тръгна ли нагоре? Все хубави въпроси на които отговорите са ясни! За агентите на Посолството е по-важно да заменят историята, да забравим кои сме, и да мр ем за чужда кауза! А който не му харесва е русофил, расист, хомофоб, 'насилник' и му се отнема собствеността! Честито на гласувалите за ППДБ! ХАХАХАХАХА
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не само, ГЕРБ заедно с ПП ще изчезнат завинаги!
8
1
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Цветанов ,цинизъм е точно ти да казваш ,че :" МВР е овладяно от други, нечисти интереси..." Ти и твоят "бивш вожд" сте едни от виновните за катализирането на тези порочни явления . Именно поради тази причина служителите на МВР действат много често ,като ОПГ и по нищо не се отличават от охранителните филми и крими контигента .Свестните са все по- малко и ако не се престрашат те и променят прогнилата система на МВР ,направо да сменят абравиатурата с ОПГ със 100% държавно участие .
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Aм', щoм kaтo e cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo...
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако ви се слушат фейкаджийски манафски прогнози, то слушайте го това *** Цветанов.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Гледай ти, днес го с;оменах и той взе че се пояяви. А даже не казах името му 3 пъти.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От трън та на глог.
3
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Защо ни занимавате с тоя ?
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Цецо, отиди във Възраждане и им изгради структурите по места. Ти знаеш как. Така навремети създаде и ГЕРБ.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това кое беше