Община Благоевград обвини Кирил Петков, че е "нахлул" в аквапарка без разрешение

На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“
27 авг 2023 20:30, Нели Христова
168
Община Благоевград обвини Кирил Петков, че е "нахлул" в аквапарка без разрешение
Снимка: БГНЕС

Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е разрешение в сградата на Аквапарка в града, която е не само публична общинска собственост, но и е затворена със заповед, тъй като е опасна за ползване, съобщават от община Благоевград на страницата си във фейсбук.

Това е не само грубо неспазване на закона, но и с действията си Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение без законово разрешение. На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“, които са опитали да предотвратят незаконосъобразното нахлуване, но са спрени от охраняващите бившия премиер служби на НСО, подчертават от общината.

От там припомнят, че общински „Инспекторат“ неколкократно е залавял крадци на мястото на опасния обект, за които сме сезирали МВР и Прокуратурата. В тази връзка, от Община Благоевград припомняме, че законите важат за всички!

Снимането на предизборни клипове в затворени общински обекти и всякакви предизборни прояви там се допускат само с разрешение от местната власт с цел именно безопасност за здравето на присъстващите. Ако такова разрешение бе поискано по установения ред, то щеше да се получи със съответните инструкции за спазване на безопасност, казват от общината.

Всеки е добре дошъл в община Благоевград, включително и Кирил Петков, стига да спазва законите и правилата, заявяват още от община Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
16
 
9
 
! Отговори
То пък една преди 8 месеца
Община! Ега ти нахалниците общинари, да не ви е бащиния. Самозабравихте се феодали!!!
89
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На наш Киро работата е където ида мамо, все ме бият. На кметските избори много бой ще яде ПеПе. Те реално нямат ключови имена нито за министри, нито за кметове. Цялата им философия е да сложим наши хора навсякъде. Дори в записа на Руди Гела сам си го казва.
88
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кирчо и Кокорчо са изръсили 1 милион щ.долара за пиар медийни и политически стратегии (за предишните избори) на израелската ПР агенция C.I.Y Global. Мислите ли, че точно Кирчо има акъл да измисли стратегията за язовира и сега за аквапарка? Ако можеше да го направи щеше ли да се изръси с и тази година с още 2 милиона щ. долара? Все пак е инфлация и услугите скачат като жабите в аквапарка.
87
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Киро е супергерой, опасен аквапарк немой го запре. Обаче защо е опасен този аквапарк, защо е аква, опасен и парк, колко пари източили тея онбаший
86
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Киро от язовири мина на басейни. Едно и също си знае все с водоеми се занимава и все там изкарва че било най-голямата корупция.
85
9
 
10
 
! Отговори
С теб сме, Киро! преди 8 месеца
Разкрий им престъпните схеми на корумпираните кметове!
84
8
 
10
 
! Отговори
Право на мнение преди 8 месеца
Ще влезе ами, що да не влезе, като няма табели указващи забрана. Ще влезе, ще снима, ще покаже какви престъпления с парите на народа стават там!
83
0
 
8
 
! Отговори
Пффф преди 8 месеца
Няма табели, че е забранено!
82
7
 
10
 
! Отговори
киро преди 8 месеца
е доста голямо долнище! По-голямо и по-нагло от боко!
81
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Кирил Петков с теб 101 Както направиха с Бойко Борисов ли? Като направиха сглобка с него да управляват? Ха-ха!
80
11
 
7
 
! Отговори
Давай, Киро! преди 8 месеца
Разкривай пресъпленията Кириле, с теб сме! Продължаваме промяната! Да изринем престъпното корумпирано статукво!
79
15
 
6
 
! Отговори
Кирил Петков с теб преди 8 месеца
Само Продължаваме Промяната и Кирил Петков ще изринат престъпните корумпирани кметове на местните избори.
78
6
 
13
 
! Отговори
Киро Канадеца преди 8 месеца
Нагъл с охрана от преторианци. Взел се е за Бог. ***, еднодневка.
77
3
 
7
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 8 месеца
По-престъпно е безнаказаната престъпна безстопанственост на общината, а не че Кирил бил влязал там. От това че Кирил бил влязал не произтичат никакви загуби за хората в общината, обаче от престъпната безтопанственост на управляващите общината губят гражданите на общината!
76
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От ПП нямат ли си общински кандидати в Благоевград та се налага Петков да влиза с охраната от НСО за да не могат да го изгонят? Факта че влиза с охраната показва че нарушава закона. Трябваше да поиска разрешение да влезе и ако не го получи да действа по законен начин. Дори можеше да вземе един дрон и да снима отгоре, но явно целта му е да си направи реклама на място.
75
7
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 8 месеца
Кирил Петков разкри безстопанствеността на община Благоевград, която трябва да си загради и пази имота и съоръженията, които все още са останали. А те подскочиха като ужилени, че са ги разкрили. Престъпно нехайство, безстопанственост и безотговорност.
74
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Киро пак се е назобил, служете му усмирителна риза.
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
киро алабалиста - нема такъв жалук измамник
72
11
 
5
 
! Отговори
Г557дт преди 8 месеца
Брово Киро! Давай, разкрий им мръсните схеми!
71
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Някои дават кебапчета преди избори, Киро прави скандали преди избори. Няма особена разлика защото и двете са за да излъжат избирателите.