Денков отвърна на Радев: Очевидно не му е приоритет да бъде обединител

Жената, за която се твърди, че е отвлечена от Хамас, не съществува в базата данни на МВР
18 окт 2023 15:50, Нели Христова
333
Денков отвърна на Радев: Очевидно не му е приоритет да бъде обединител
Снимка: БГНЕС

В базата данни на МВР няма човек с името на предполагаемия български пленник на "Хамас". Това заяви пред журналисти премиерът Николай Денков.

Припомняме, че в понеделник се появи информация, публикувана в The Wall Street Journal, за български заложник в Ивицата Газа.

"В медиите излезе име на жена, за която се твърдеше, че може би е заложник. Това, което проверихме - в базата данни на МВР с български граждани, човек с такова име не съществува", каза той.

Още по темата


Относно критиката отправена от Румен Радев към правителството, свързана с таксата, която България налага на транзита на газ към Унгария и Сърбия, Денков коментира следното:

„Вчера погледнах отново какво е написано в Конституцията за основните задължения на президента – да обединява нацията, но очевидно той е решил, че има други приоритети. Винаги съм казвал, че институциите трябва да работят заедно”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


333
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
3 милиарда евро платихте за да могат Газпром да си продават газа на Сърбия и Унгария. За богата държава като България това е нищо. От Русия и 6 милиарда да бяха казали България щеше да ги плати. Богат народ богата държава.
227
6
 
14
 
! Отговори
Защо бе боже преди 6 месеца
Защо бе боже мили ни наказваш с това бедствие за България .Денков е завършен ид...т но от това страда целият народ .Човек който не може да отгледа едно дете как ще има сърце и разум да се грижи за българският народ.Дано не си мисли че Путин му е виновен затова че хич го няма от петите нагоре.
226
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Ха-хаДенков е най-качественият премиер на България в цялата и история! Най-качественият е ББ
225
6
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 месеца
Обаче Денков е най-големият обединител! Успя да обедини всички национални предатели в едно управление!
224
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Остави сега Байнольо Радев! Ами кажи,кой ти " вметна" , че Българската държава,беше " длъжна" да налага " данък" на преносната мрежа на газ към Сърбия и Унгария? Колко ще " спечелим" от " оскъпяването" на доставката на тези държави! И те казаха,Че Ще ни го Върнат бре Мишок! И ще го направят! И от чие " име" го правиш това Мъничко Нищожно Мишленце? И не се заигравай повече с Радев! Ние го Избрахме! А тебе кой?????-:((( Пътувате си скоро!
223
8
 
5
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 6 месеца
Радев е пръйдлив пръцку пръйцку, който серейт гавненца обратно на земното притегляне и хоп повъйрня лайхня , квото каже меришейт ха ха ха йюха пръйцку пръйцку джоарт
222
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До анонимен Че каква е разликата между мюрето на ГЕПП Гербаджиков и каунъ Радев? Язе разлика не виждам. Професорчето поне 3 пъти повтаряше - "Съгласен съм с вас, г-н президент!". Бойко също доказано се навежда на шеф Крадев.
221
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кога се засегнат някакви руски интереси в България , Радев скача като ужилен.
220
4
 
4
 
! Отговори
ДЕНКОВ НЕ ПЛАЧИ преди 6 месеца
С гласовете на ПП, Радев спечели втори мандат...
219
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Денков, бавно загряваш! Кога разбрахте, че фуражката работи срещу българските интереси. Със сигурност не когато вашата партийка го подкрепихте за вторият мандат, а не прозападно и евроатлантически настроен проф. Герджиков.
218
5
 
13
 
! Отговори
Читател преди 6 месеца
Сламен индивид,на който дните като "премиер",са преброени.Аланкоолу,ти си един обикновен чиновник,който с нищо не се е вписал в живота на обществото ни.Когато генерал Радев е командвал ВВС на България,когато е пазил небето над Родината ни,ти жалък копой,къде беше?
217
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Достойно Агъзодемично поведение на теперас от повтарящия клас, омазаните му *** облъчват сеученици и кварталните мухи зелени. Ръководители на Гъзовата промишлениост, дорде го клатят на тласаци, охкайки воплите си Машшълъ, Аферимчо, се договарят един ден миришейки на пропан набутан да го акдемонизират и за гешефт да го направят БГ - Шеф.
216
3
 
8
 
! Отговори
..? преди 6 месеца
Академик, срещу човек който цял живот е носил зелени чорапи? Уникално! Къде е тръгнал да се мери? Лицеви опори и да се върти на лоста,умее ли ?
215
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този се изживява като РАЗЕДИНИТЕЛ. Що му е обединител и той не знае. Рядко тъпo гoведo.
214
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Наколенков иска обединител в краденето и унищожаването на България ли?!Добре,че е президента иначе вече да са изнесли аболютно всичко.С ала бала искат да ни сложат дрогирана марионетка.Внимавайте!Представяте ли си примерно Кирчо да е и да не може 2 изречения да върже на кръст...
213
4
 
9
 
! Отговори
Правилното е преди 6 месеца
Денков се опита да отговори на Президента...
212
4
 
13
 
! Отговори
236 правилно каза преди 6 месеца
"Академик па не може да чете. В Конституцията пише, че Президентът представлява нацията, а не я обединява защото не е политическа фигура."
211
2
 
11
 
! Отговори
Aйge, мoлa ти ce... преди 6 месеца
Дo npegи ga ce нaмecтитe във влacттa gpyro xopтyвaxтe...
210
3
 
2
 
! Отговори
КОМУНОИД ДРУГАР преди 6 месеца
Избирателят ни прати в пета глуха...ние пак съ напиняне да управляваме....
209
0
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИТЕ ИЗБРАХА преди 6 месеца
Бойко и Кирчо да ни управляват....Радев не управлява.....той...олицетворява единството на народа