Пеевски: Безполезна среща, коалицията "Путин" е факт

След ГЕРБ и ДПС напуснаха Съвета по сигурността в МС
Обновена: 16 ное 2023 10:52 | 16 ное 2023 10:43, Нели Христова
410

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Безполезна среща, загуба на време за нас, не чухме доводи да бъде спряна дерогацията, не разбрахме защо престъпният руски режим ще се пълни със стоици милиони от България. Готвели се нещо рафинерията да прави някакви екипи, никаква яснота, ще има гласуване в парламента. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

По-рано ГЕРБ напуснаха заседанието на Съвета по сигурността в МС след скандал. ДПС пък ги последваха след  около половин час.

Видяхме, че ПП си отстояват сроковете за март. Новата коалиция ще се роди от Възраждане, БСП и ПП, коалицията "Путин" е факт, каза Пеевски.

Много съм огорчен от това, митниците не са си свършили работата, санкциите са били нарушавани, за което ще подадем сигнали в прокуратурата и ДАНС, митницата не е контролирала доставките изобщо. 60% са напускали пределите на страната, това е по-чудовищна далавера и от разследването на Политико. Престъпният руски режим се обогати пред погледа на българското правителство, подчерта Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
4
 
6
 
! Отговори
престанете с глупост преди 5 месеца
дерогацията е законна в ЕС до март месец, вие искате нарочно сега да отпадне за да бутнете правителството и после Путин да си развява коня в БГ както до сега, вие сте коалицията Путин това е
267
1
 
12
 
! Отговори
deutsche welle 2022 преди 5 месеца
ДПС е органически свързано с Мултигруп и с групировките, нароили се от тази олигархична корпорация след убийството на Илия Павлов. Мултигруп с кого беше свързана? С Газпром. Трябва ли да обяснявам, че търговията с газ се командва от Кремъл? Оттук произтичат и връзките на ДПС с влиятелни кръгове в Русия.
266
1
 
10
 
! Отговори
toti преди 5 месеца
И НА ТОЯ МУ СВЪРШИХА КОЗОВЕТЕ И БОГ ЗНАЕ КВА Я ВЪРТЯТ С БОРИСОВ,НО СКОРО ДУГАН ЩЕ СЕ ОСЕТИ ,ЧЕ ПАРТИЯТА МУ Е ЗАВЛАДЯНА И ШИШО ЩЕ ИДЕ НА СКАРАТА И ТОГАВА ИДВА РАДЕВ НА БЕЛИЯ КОН !!!БОЙКО ГО ЗНАЕ И ЕДВА ЛИ ЩЕ ДАДЕ ДА СЕ СЛУЧИ !!
265
3
 
9
 
! Отговори
Wikipedia преди 5 месеца
Протестът на 14 юни 2013 е организиран спонтанно чрез социалната мрежа Фейсбук с начален час 18:30. Причината, предизвикала този масов протест, е изборът на народния представител от ДПС Делян Пеевски за ръководител на ДАНС. За избора му със ЗА гласуват депутатите на БСП и ДПС. В София пред Министерския съвет се събират над 10 000 души, които по-късно потеглят към Народно събрание и Орлов мост. Протестиращите са предимно млади, образовани и работещи хора.
264
1
 
11
 
! Отговори
Розов преди 5 месеца
До ЗозоХайде да видим, да не стане само шиши и бойко пак да обърнат палачинката и да направят исторически компромис с принципите си, разбирай с офшорките си. Всеки му е ясно че това е полит зааигравка, и всеки му е ясно че ако спрем дерогацията от раз - рафинерията е руска, и могат да ни правят какви ли не номера, като например да внасят ребрандиран уж не руски петрол, който си е баш руски само че на 30% горница и ти първи ще ревнеш зозко.
263
0
 
16
 
! Отговори
не зоолог преди 5 месеца
не съм учен зоолог и затова не мога да определя точно кое животно е това.Но според мен пеевски много прилича на прасе.
262
2
 
8
 
! Отговори
Божееее преди 5 месеца
хА-ХА-ХА САЩ,Кралството са толкова "безсилни",че не могат да спрат този крадец,рекетьор и престъпник...или опитват да играят с мафията на путин опитваща се да ги използва...вОЙНА Е...САЩ и Кралството...убийте к.п.летата...манипулират ви и ви предават!!!ограбват Народа си и финансират пУтин тандема пЕевски$бАрисов и го знаете ...и е позор за Вас,че им го позволявате...Народа им го вижда!!
261
2
 
2
 
! Отговори
ББ преди 5 месеца
ЕС...е руска,няма повече руски агенти в еНп от ДС на гроб-дпс...и Щази на веБЕР...САМО ФАКТИ!Защо не реагират САЩ и Кралството???Лицемерието ви е като на предшествениците ви довели ВСВ...това не е Политика...това са руски зависимости!!!
260
0
 
14
 
! Отговори
А бе преди 5 месеца
Пеевски май така си откупува магнитския.
259
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 5 месеца
До AaврампИеивски е руски агент ограбващ Българите и ЕС със схеми и грабежи...ЕС е пропит от руски агенти на дпс-гроб в ЕС...САЩ и Кралството го видяха...Кралството не случайно напусна ЕС!!Жертвите са Германия и Франция!!!ПеЕВСКИ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ИМА ИЗГРАДЕНА СХЕМА ЗА КУПУВАНЕ И МАНИПУЛИРАНЕ НА вота на Българите като купува гласове със дребни пари ограбени от Българите...САЩ го знаят!!! и мълчат???"съюзнически"???Българите не са ***!Война е...или Справедливост...или ...ТСВ по -добре
258
0
 
8
 
! Отговори
ББ преди 5 месеца
Във всякоя Правова Държава ти и авера ти бАрисов щяхте да се в затвора с отнети имущества и запорирани офшорни...Кралството играе ...примитивна,САЩ се държат като слабаци,руски обслужващ персонал минава САЩ и Кралството с ..200,позорят САЩ...през пропаганда...грабежи...зависимости,аз съм ограбен и го виждам!!как така САЩ и Кралството не го виждате???ЗАЩО САЩ и Кралството са толерантни към обслужващи пУтин като пЕевски-бАрисов,ограбващи Народа си за да финансират убийствата на пУтин?
257
2
 
13
 
! Отговори
Бг преди 5 месеца
Коалицията Хванати за Топките от Хамериканското Посолство (ХТХП) се състои от новите партньори Герб-Дпс. Боко и Шиши си приличат - дебели, гадни и грозни !
256
0
 
17
 
! Отговори
еи преди 5 месеца
И вас да ви заплашат, че ще ви нулират офшорните сметки ще скачате както ви кажат
255
1
 
17
 
! Отговори
мафиот преди 5 месеца
Бишенцето пеевски много се напъва да слугува на посолството,май май ще ходи курбан!
254
17
 
3
 
! Отговори
Aaврам преди 5 месеца
Плюехте по Пеевски че бил ,,дебел".Е,..вече не е дебел.Между другото руските интереси не са в интерес на България,защото Русия иска единствено БЪлгария да излезе от ЕС,за да може да разполага със ,,територията за собствени цели.На Русия и трябва черноморска държава на Балканите със граница на Черно Море,за да може да си прекара тръбите до средата на Европа без да си плаща.И всячески се мъчи да отцепи България.Пеевски може да е ДПС,но никога няма да тръгне срещу нац. интереси на България.Доказано
253
0
 
2
 
! Отговори
Вълчан преди 5 месеца
***!!!
252
0
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
Боко не е толкова бyдaла, че да се остави на 01.03.2024г. да му набутат скъпите горива и ток? :))))))))))))))))))))))))) Още утре ще бута седянката.
251
1
 
13
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 месеца
ГЕРБ бутат КироНеОстрото да дръпне шалтера и да ни направи шок с горивата. Киро не е остър, обаче не чак толкова, че да дръпне шалтера. Киро иска ГЕРБ да дойдат през март и да ни дръпнат шалтера, но и те не са толкова хулави.А ние стоим и гледаме как управляващите се надлъгват кой да ни спре тока в името на борбата с Путин. На този фон Путин изглежда плашещо симпатичен.
250
1
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 5 месеца
Хахааааа, гледахте ли Кирю при Цветанка? Утре ППДБ-тата /ДС-тата/ Лукойлците са АУТ :))))))))))))))))))))))))))))))) Да си правят коалиция с Възраждане и БСП.
249
0
 
16
 
! Отговори
Ром"с преди 5 месеца
Брей ,това момче яко се натяга на "посолството" само и само да го освободят от "затвора Магнитски"...брей ,брей ,всякой обича паричките ..