Пеевски: Безполезна среща, коалицията "Путин" е факт

След ГЕРБ и ДПС напуснаха Съвета по сигурността в МС
Обновена: 16 ное 2023 10:52 | 16 ное 2023 10:43, Нели Христова
410

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Безполезна среща, загуба на време за нас, не чухме доводи да бъде спряна дерогацията, не разбрахме защо престъпният руски режим ще се пълни със стоици милиони от България. Готвели се нещо рафинерията да прави някакви екипи, никаква яснота, ще има гласуване в парламента. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

По-рано ГЕРБ напуснаха заседанието на Съвета по сигурността в МС след скандал. ДПС пък ги последваха след  около половин час.

Видяхме, че ПП си отстояват сроковете за март. Новата коалиция ще се роди от Възраждане, БСП и ПП, коалицията "Путин" е факт, каза Пеевски.

Много съм огорчен от това, митниците не са си свършили работата, санкциите са били нарушавани, за което ще подадем сигнали в прокуратурата и ДАНС, митницата не е контролирала доставките изобщо. 60% са напускали пределите на страната, това е по-чудовищна далавера и от разследването на Политико. Престъпният руски режим се обогати пред погледа на българското правителство, подчерта Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А коалицията магнитски как е?
227
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пеевски - човекът санкциониарн по закона Магнитски е следващия премиер! Евала турци!
226
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да вземем парите от Путин и да ги дадем на г-н Пеевски, най-благородния и строен БГ олигарх! Ха ха ха, много поздрави от Москва!
225
0
 
19
 
! Отговори
Герака преди 5 месеца
Бре бре бре закона Магнитски какви чудеса прави дебелото момче какъв поборник стана срещу Путин но и онзи който е летял на 8000 метра без кислород му личи това летене !!!
224
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
При Тодар Живков право да крадяха и правят схеми имаха само партийните! Обикновените хора куче ги ядеше. Сега всеки краде, както може.
223
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
това "свинче" го докараха на власт тия от ПП и ДБ - не забравяйте това! Преди Денковото сглобено правителство свинчето пеефски не беше на власт!!!!
222
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя е плод на поне сто години кръвосмешение между близки роднини
221
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
кво стаа с зеленски ? Няма ли новини? Как върви контранастъплението ? Ония тримата натовски войници с гумената лодка, акустирали на левия бряг живи ли са още ?
220
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Христо Бисеров - друг безценен кадър на ДПС. А този пък е санкциониран по "Магнитски" и все още не е ясно как получава депутатската си заплата, тъй като няма право на банкова сметка. Обаче вместо да ни интересуват такива прозаични неща, като кога това свинче ще си получи заслуженото, му четем мненията от трибуната на парламента.
219
18
 
6
 
! Отговори
Чегъртачите, преди 5 месеца
К,во стаа?! Много ми хареса сочната страсна целувка, която лепнахте на Тлъстия отзад! Айде в историята, където ви е мястото. Който иска Путин, да върви в Путинландия!
218
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Четири държави от ЕС вече официално са в рецесия, тоест имат две последователни тримесечия с отрицателен ръст на брутния вътрешен продукт (БВП) спрямо предходното тримесечие, показват данни на Евростат. Това са Дания (две поредни тримесечия на спад на БВП с 0,3%), Естония (две поредни тримесечия на спад с 0,2%), Ниделрандия (със спад от 0,4% през второто и с 0,2% през третото тримесечие) и Австрия (със спад от 0,8% и 0,6%).
217
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Парите на Путин трябва да се вземат с данъци. Данъците се правят от парламента. Пеевски и Боко говорят нелогично и объркано. Логиката и разумът в тази пиеска е някъде другаде - в някаква далавера за фалиране и купуване на Лукойл за 1 лев.
216
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе, какво стана с Христо Бисеров? Осъдиха го накрая, нали?
215
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя голям катарзис, почна да вика срещу началниците си в маскве... Дали се сеща, че в САЩ е осъден и ако посолството нареди ще го екстрадират за 1 минута и няма къде да избяга?
214
4
 
17
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 5 месеца
При Тодор Живков най-голямото престъпление което можеше да се извърши в София беше да ти откраднат чистачките на колата.
213
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
При Тодор Живков си крадяхме чистачките на колите и си източвахме бензина!
212
2
 
22
 
! Отговори
хе хе хе преди 5 месеца
Дебелян го набутха между шамарите. За яснота на родните евроатлантици - Нефтохим е направен да работи с руски петрол. Промяната на суровината изисква подготвителни проучвания и действия, които пък изискват технологично време. Така че и да има друг петрол, евтин, скъп, няма значение, пак не могат за започнат производство с него от утре. То за това и беше дерогацията. Ама нашите празноглавци ще се скъсат да се натягат пред Посолството и накрая ще направят Нефтохима напълно неработещ. Тупане.
211
4
 
21
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 5 месеца
При Тодор Живков в училищата нямаше охрана. Нямаше професия охранител. Изобщо никъде нямаше охрана на обществени места.
210
2
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 месеца
предупреждение:..-Затворете му устата на тоя докато не е станало късно !..."Боко умре,да живее Шиши!"...СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ ХОРА,ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е ТРУДНО?!
209
1
 
16
 
! Отговори
дубай преди 5 месеца
Явно малко му е бил боя от Руснаците в Дубай!