Мария Габриел напусна Скопие заради Лавров

Антъни Блинкен също няма да присъства на срещата
30 ное 2023 12:45, Нели Христова
496
Мария Габриел напусна Скопие заради Лавров
Снимка: БГНЕС

Българският вицепремиер и министър на външните работи Мария Габриел си тръгна от Скопие снощи, за да не присъства на днешното заседание на ОССЕ, на което е и руският външен министър Сергей Лавров, предаде БГНЕС.

Освен Габриел в македонската столица не е и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен.

Специалният пратеник припомня, че България не допусна прелитането на самолета на руския външен министър, защото на борда му е пътувала и говорителката на МВнР Мария Захарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


496
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
3
 
39
 
! Отговори
Разбрахме всичко. преди 5 месеца
Само,че се поправи малко. Лавров има право да премине.След като Захариева е на самолета защо Гърция я пуска а ние не? В списъка на ЕС ли е или само в нашият?Ако е в списъка на ЕС,защо Гърция я пуска? Много въпроси си задава глупавият народ и отговори няма? Относно нашата Мария народа казва: Решила Мара да се побара.....
277
32
 
6
 
! Отговори
Magna Bulgaria преди 5 месеца
Другари, пак се превъзбудихте... Къде видяхте, че Габриел е напуснала заради Лавров? Тя много добре знае, че този ще е там. Няколко пъти ви обясниха, че не е заради него, а защото там е прилетяла Мария Захарова, която редовно обещава на България поредното ,,освобождение". Говорителката на Путин има някаква зловредна маниакална фиксация към България, сигурно е нещо като имперски рецидив спрямо откопчилите се от хватката на Кремъл бивши колонии. Вие подкрепяте ли я?...
276
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тя и да е там никой не я бръсне за слива. Голямата евроатлантичка. *** шутку като урсулата.
275
1
 
36
 
! Отговори
Изумително българско преди 5 месеца
За първи път в историята от Херодот до наше време държавни власти забраняват преминаването през въздушното пространство не на самолет, а на човек, намиращ се на този самолет.
274
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До312. Не разбрали , че Лавров не му е позволено да мине през България . Защото е взел без да обяви и М. Захарова. Както винаги руснака едно казва и договаря ,а после се измета. Самолетите които са вдигнати до руския самолет са я видели вътре. А в списъка за пътуване я няма.
273
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Голям праз че щрауската си е заминала . Защо въобще е ходила при положение че сме дали разрешение на Лавров да мине през България ?
272
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Демек Габриел похарчи народни пари за да отиде ,да каже здрасти и веднага да се върне ,изненадана че там цъфнал Лавров! На всичко отгоре е ясно че някой от правителството я е изпратил там със задача да участва във форума,който е и най престижното мероприятие за съседите македонци! Денков и сие ,също не уважи старанията на македонците! Айде стига медийно ментърджийство!
271
2
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 месеца
Шматка...
270
3
 
18
 
! Отговори
Марийке,чадо преди 5 месеца
Ненагледно тоя филм го гледахме с друго заглавие.Сюжета е същият само заглавието е друго а именно: Украинският слон и българския слон, хобот за хобот през вековете.Само 45г.хоботите бяха докоснати.Сега пак така ще стане ама капацитета ти е толкова и не само на теб. Рашите като приключат(не ако мила,когато) с украинския слон няма красавице да забравят и за българския. Знаеш ли колко е лошо да имаш пари и да не може да казваш какво да става? Боли, много боли ама на там сте тръгнали....
269
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Едва ли някой е забелязал отсъствието и.
268
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Безизвестна и жалка.
267
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Все пак, заседанието се е състояло и без наша милост.
266
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мразим Мордора безплатно, няма нужда някой да слуша американското посолство,Путин и шайката му с дивашките си изпълнения се стараят цивилизованият свят да мрази Русия, безплатно.
265
31
 
7
 
! Отговори
Di преди 5 месеца
Щом руските троляги ревът, значи всичко ок!
264
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Наистина, много ми е трудно да се примирява че ни управляват хора ***, некомпетентни и недалновидни
263
25
 
6
 
! Отговори
Di преди 5 месеца
Щом руските троляги ревът, значи всичко ок!
262
5
 
25
 
! Отговори
Ех, мечти.... преди 5 месеца
В Шенген ще влезеш когато Турция влезе У ЕС.(нито ден по-рано)Демек никога и ако не си го разбрал си е твой проблем.Както ти каза Денков ще си много разочарован и бай Делян ще ти повтаря,че България се е провалила защото той не е министър-председател.Отсега ти пожелавам Честита Нова Година след нея ще си още по-беден и разаочарован.Все пак не се отчайвай светлото ти бъдеще идва като приемеш Юрото и тогава ще станеш мнооо богат, ще работиш за мнооо Юро и Ша си Юропеец....
261
4
 
33
 
! Отговори
Тон преди 5 месеца
По същата логика ,да напусне и балканите защото Лавров е пристигнал!
260
5
 
34
 
! Отговори
Възмутен преди 5 месеца
Нашите политици са много вдетинени, това е демонстративно поведение на дете от 1ви клас! То бива неуважение, ама това е неприемливо. Дай си ми куклите, на си ти парцалките. Демонстрация на пошлост и простотия!
259
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хич не й е лесно- ако остане веднага някой цайтунг ще напише- българите са русофили. Като не ги пуснем - днес Брюксел казал, че всеки сам си решавал кого да пусне... Веднъж да влезнем в тоя Шенген и еврото и да спрат нашите габриели да се унижават така зверски, пък холандско- австрийските моошеници да си говорят каквото искат! Но ако не влезнем в шенген не виждам с какви оче ще продължат да се престарават толкова трогателно!