Явор Божанков: Радев е злобен човек, който чете фалшиви новини

Ако на някой ще му издържат нервите, това е акад. Денков, на мнение е той
2 дек 2023 10:45, Нели Христова
94
Явор Божанков: Радев е злобен човек, който чете фалшиви новини
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев преди изглеждаше като злобен човек, а сега изглежда като злобен човек, който чете фалшиви новини. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков по БНТ.

Така той коментира заканата на държавния глава да наложи вето на Бюджет 2024 г. въз основа на твърдението, че в него е предвидена продажбата на земи от държавния поземлен фонд.

Според Божанков явно Радев е подведен или се е заблудил.

"Налага вето на текстове, които не са включени в държавния бюджет", добави той. Депутатът похвали особено предвидената инвестиционна програма от Асен Василев. Според него това въвежда европейски стандарти у нас.

Коментирайки работата на премиера акад. Николай Денков Божанков заяви, че се гордее с него.

"Той очевидно става за премиер. Ако на някой ще му издържат нервите, това е акад. Денков. Той е балансиран, способен и спокоен. Не сме имали такъв премиер от 30 години. Гордея се с него, особено на международни форуми", заяви депутатът от ПП-ДБ и добави, че това кой какво е казал за акад. Денков няма да промени доброто мнение за него на нашия народ.

На въпрос какво очаква от предстоящата ротация, Божанков заяви, че очаква с нетърпение приемането на България в Шенген до края на годината, благодарение на добрите отзиви за нашата страна през последните месеци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
19
 
! Отговори
тоя пък! преди 5 месеца
Точно това *** не може да дава оценки! Радев е избран от българския народ с голямо болшинство. А за този *** никой не е гласувал. Така че да си трае и да не замърсява околната среда с глупостите си!
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе не ставате и затова САЩ ви пое директно да ви управлява.Точка.
25
15
 
7
 
! Отговори
ЯМБОЛИЯ преди 5 месеца
Прав е г-н Божанков. Първо е бил от БСП,защото е млад и се е заблудил,но щом ги е разбрал че не стават за нищо се е отдръпнал. Сега е по-зрял и е на правилната позиция. Така и аз до Пражката Пролет вярвах на тогавашното БКП. Но като научих истината отказах да вляза в ДКМС(Димитровски Комунистически Младежки Съюз)---уточнявам името за младите хора. И имах над 20 години ,да наблюдавам живота у нас до 1989 и та се уверя ,че от българския соцкомунизъм по-лошо няма. Живота е най-добрият учител.
24
14
 
4
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 5 месеца
Орбан и Радев са особена порода русофили - при загуба на Русия те влизат в затвора!
23
1
 
15
 
! Отговори
…. преди 5 месеца
Тази кога чака дете от Киро ?
22
4
 
12
 
! Отговори
Да преди 5 месеца
Което не работи в наша полза и за нашия джоб, лошо и фалшива новина. Утре ще смените курса като Кремъл вземе надмощие, което вече е факт и ще слушаме ден и нощ колко готин човек е Путин. Такива сте вие и дано ви приседне.
21
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Балалайката Румен Некадърников
20
8
 
3
 
! Отговори
Ппопилян преход Бг преди 5 месеца
33 г в България е тъжно и с тъжни стиснати бюджети.Искаме да сме като американците, а не слушаме Мотлю Крю, а дъните чалгата.Няма как да стане така.Слабички сте, вижте и елхичката в София.Хем искаме на запад, а ви влече руско, китайско, иранско, Палестинско.Няма как да стане така.Искате да с веселите, а не вярвате в дядо Коледа и коледния дух, а само дрънкате за някаква бг "духовност" дето е интересчийство, злоба, завист.
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
това любовницата на Киро Простото ли е?
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А какво става с контранастъплението?
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А Данчу е скапан злодей и завистник.
16
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Първанов и Плвенелиев излязоха милионери от Дондуков 2, а Радев ще излезе беден като един скъсан чорап, как няма да е злобен
15
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Прав е, Чорапа го тресе злобата, като всеки комунист путинист като не му се получават схемите.
14
3
 
26
 
! Отговори
негласуващ преди 5 месеца
Божанката ме беше ли от най върлите "комунисти" бе които го изкопаха незнайно откъде.Сега от пъпа ли е станал?Явно в пъпа са парите,кариерата и т.н.!
13
2
 
37
 
! Отговори
Лондон преди 5 месеца
Божанката-тая политическа прос@@@@тка ще утече в канала и никой няма да го помни след следващите избори
12
1
 
25
 
! Отговори
Дзивко преди 5 месеца
Така, а защо в тригодишната прогноза има пари от продажбата на земя, за 2025 година, и защо има становище на министъра на земеделието, че е против, а ако се разделят планираните приходи на размера на земята, излиза по 400 лв на декар, а да не говорим че половината ще е платено в компесаторки, пак някой наш човек има много компесаторки
11
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Асен Василев Премиер!
10
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тъжната ситуация в БСП.Там всички са такива....А на БГ й трябва Рейгън икономика, малко Мотли Крю както се казва.Асен Василев го знае и напред с Мотли Крю.
9
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Радев я си е направил партия я ва е опрайл. Тик-так тик-так. Мъже ще ръководят държавата отново един ден.
8
24
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 месеца
Радев е злобен защото е дъртак и го е яд че не можа да осребри президенския си пост както всички постове досега, първо герб го спъна сега и промяната..