Тошко Йорданов: Няма шанс за Еврозоната, няма дата за Шенген

Вие сте тотална издънка, обвини той управляващите
11 яну 2024 11:05, Красимир Ангелов
78
Тошко Йорданов: Няма шанс за Еврозоната, няма дата за Шенген
Снимка: БГНЕС

"2023 г. завърши с дупка в приходната част с 2,4 млрд. лв. Финансите на Василев са тотална издънка". Това заяви Тошко Йорданов, председателят на ПГ на ИТН, от парламентарната трибуна на старта на новата сесия на НС.

Той коментира, че България не е част от Шенген, дори и няма дата за присъединяване.

"Съгласихме се да приемем неограничен брой афганистански и сирийски бежанци. Хората на страната ще ги посрещнат подобаващо, а на вас ще дадат една добра физическа любов", каза Йорданов, цитиран от БГНЕС.

Според него нивата на инфлацията са три пъти повече от допустимата. “Няма реален шанс за влизане в Еврозоната. Икономиката на този кабинет е проинфлационна”, смята Тошко Йорданов.

Депутатът от ИТН припомни, че промените в Конституцията са подкрепени само от “сглобкаджийте”, но не и от всички експерти и от Венецианската комисия.

За финал, Тошко Йорданов заяви категорично, че "най-голямото дъно са ПП-ДБ".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
У нас в БеГето "Тука е така", обезяна-законотворец от Ямболско закони твори и критикува!
12
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоше, ако вие бяхте на власт , какво щяхте да направите.Имахте го.И като как щяхте да го направите.Защото България отговаря и за външната си политика Нищо не се случва и сега без правилната външна политика А като ви знам вас колебливото отношение към войната и НАТО, никой нямаше да ви приеме.Щяхте да бъдете държани в изолация и без нужния диалог.Вътрешни борби и ...чалга музика .
11
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тошко е точен и ги разобличава точно, друг е въпроса, че си проиграха картите левашки и сега нямат сила да влияят! Но все пак някой да казва истината право куме си е ценно щото простокирието е ден до пладне и се спихва бързо!
10
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От три дни всичките "дето не са на президента соло-ашаци" - в т.ч. това подобие на човек повтарят едни и същи заклинания произнесени първо от кърваво-червения наследник Зарков! А именно - не сме в Еврозоната, не постигнахме Шенген, Конституцията е изнасилена! Съвпадение?! Едва ли. Апропо тези дето пеят тея жални трели бяха най отявлените противници на Еврозоната и Шенген! Като Копейкин, Тоя кLоун и Нинова. Политическа шизофренност или нещо друго?
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя да не остане по-назад в лъжите от Костя и Нинова
8
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И все пак кикитата и христоивановците имат срам- спряха да употребяват израза европейски ценности! Не съм го чувал отдавна! Заменят го вече с по- милитаризирания вариант на евроатлантически ценности, но за европейски вече е срамно да се говори след гаврата с шенген от страна на немския пудел- Австрия! Ако не измислим форми на натиск- брутален и по всички линии и ембарго на стоките им от народа няма да успеем!
7
6
 
25
 
! Отговори
Тошко да порастне.. преди 4 месеца
няма шанс. Ще си остане висок 1,50.
6
6
 
19
 
! Отговори
ОБЕКТИВНИЯ преди 4 месеца
Тошко е много строен, скромен и деликатно-интелигентен младеж. Кхм, кхм, задавих се с кафето
5
14
 
7
 
! Отговори
gogo преди 4 месеца
неприятник, но в случая в прав ;)
4
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тошко да фанеш една машина, па да го острижеш, па да го изкъпеш белким заприлича на човек! И една вратовръзка с риза като ако облече може вече и да заприлича на депутат, а не на клошар, който доизносва каквото е намерил!
3
6
 
22
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 4 месеца
Този чалгар откога разбира от финанси от правни въпроси Кой избира тези чалгари създават само спънки на парламента Вън чалгари
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоше Тоше бяхта първа политическа сила , а докъде я докарахте.
1
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Инфлацията е 6.3 %. Няма никаква еврозона, продажници