Борисов: Абсурд е да се говори за импийчмънт, абсурдно е и Радев да говори като партиен лидер

Партийните лидери да кажели канили ли са го в сглобката
Обновена: 31 яну 2024 10:10 | 31 яну 2024 10:09, Камелия Цветанова
168
Борисов: Абсурд е да се говори за импийчмънт, абсурдно е и Радев да говори като партиен лидер
Снимка: БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е абсурдно да се говори за импийчмънт на президента Румен Радев, след като той е пряко избран.

„Както е и абсурдно този човек, който се има за обединител, да говори като партиен лидер. И да не харесва нищо направено“, коментира Борисов скандали от последните дни между президента и политически сили.

Относно думите на вицепрезидента Илияна Йотова, че на Радев му е предлагано да стане част от сглобката, а той е отказал и затова се води война с него, Борисов отсече, че той лично такава оферта не е предлагал, но трябва да питат другите лидери, защото едва ли Йотова си го е измислила.

Той обаче отсече, че не вижда смисъл да коментира войната между лидери на политически партии.

Борисов припомни, че е бил първият, който е използвал алегорията за „пътя на Копринката“, под която се визира работата на секретаря на президента Николай Копринков, за което пък заговори в последните дни председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„А какво да кажем за служебните правителства - тези щети от последните 3 години са за стотици милиони. В момента в България просто няма лидер без да му е залепен дали заслужен или не етикет. Това продължава със страшно усърдие“, каза той.

Лидерът на ГЕРБ призова всички да бъдат внимателни с лепенето на етикети, защото в една правова държава има неща, които се доказват, има институции, които работят.

„Има слухове и внушения, които не винаги се оказват такива, каквито са. Знам доста по конструирането на служебните кабинети, защото хората говорят. В сглобката имаме колеги, които са участвали във всички тези разговори, те знаят как са правени служебните правителства. И Кирил Петков, и Асен Василев, и Сашо Кеша, колко можем да изброяваме през това време“, настоя той.

По думите му в Министерството на спорта, където има доказана корупция, зам.-министър е човек, който е бил министър.

„Ние нямаме дори зам.-мининстър там, но това са разговори, които ще водим с колегите, защото имаме доста притеснения по много назначения“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
8
 
! Отговори
Герен преди 3 месеца
Тоя се страхува от Радев. Радев го държи явно за топурдаците. И много ме кефи онова момче преди години го попита,: КОГА СЕ ПОГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО КОЙ КОЙ ВИЖДАШ В НЕГО?¡?? НАВЕРНО ПЕЕВСКИ. КОЛКО ТОЧЕН БЕШЕ.СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО. БАШ ДРУЖКИ СА СИ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЕРАЧИТЕ ПЕПЕДЕБЕРЕЙЦИТЕ...
38
3
 
7
 
! Отговори
Bg преди 3 месеца
Не мога да разбера как е 10:52 а Шиши не се е из-***-л по някоя тема днес досега ?!?!!??
37
19
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 3 месеца
Борисов най успешният политик на прехода
36
16
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 3 месеца
БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абсурдно е и комунистическа банкянска тиква да управлява 15 години в 21 век , но явно в Абсурдистан може ...
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никой мислещ човек не се интересува от мнението на Бойко Борисов повече. А то всъщност и няма мнение, просто Борисов е евтин интригант.
33
3
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Бойко Борисов е изтъкнат бивш сръбски премиер на България. Той и ортакът му п..о..м..а..к...Каракачанов възродиха Сърбия и великосръбският шовинизъм. Човекът на Кремъл ,Враня и Анкара. Стотици хиляди македонски криптосърби и криптотурци получиха български паспорти.Сега се очаква просто един референдум от тип "Слави" и ще се окаже,че ние българите сме окупирали софийските сръбски покрайнини. Нали така , Винету?
32
3
 
13
 
! Отговори
Няма спасение ли! преди 3 месеца
Единственият, който ще ни спаси от дс-агент Буда е Военният трибунал. И не е далеч денят...
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бацката хлъзгав, както винаги. И така и онака. Аз не съм оттук и съм за малко.
30
5
 
10
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
До Борисов е класи. Класи и кадърни от герб, разсмяхте ме. А честни и културни може ли да кажете? Голям виц. новите имаха прекалено малко време, за да се докажат или пък да се провалят. Но да величаеш банкянския, че софия е 8 чудо, с пари, които получаваха с гербав кмет е лесно.
29
3
 
9
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Плюсксйте с пеевски и кирчоОще може да се маже яко филията с мас
28
7
 
4
 
! Отговори
пРезидент Корупция преди 3 месеца
Корумпирания *** загасва!Копринката .....
27
2
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 3 месеца
Севде,ти ли си?Не е зле да отидеш на психиатър,докато не е станало късно.
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бойко Б. е олицетворение на целият фалшив преход.Всъщност преход от комунизъм към капитализъм на една и съща властова шайка, писала се за елит след 1944.
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако имахме малко повече акъл,този никога нямаше да види власт.Не е зле да извикаме Илон Мъск да вкара по един чип в мозъка на герберите,друго спасение няма.Ще си лапат мухи,докато тоя е жив.
24
1
 
11
 
! Отговори
Вьзмутен преди 3 месеца
Как пьк не се наядоха толкова години - че и киретата включи да ръфат от бедният бьлгарин
23
20
 
7
 
! Отговори
Борисов е класи преди 3 месеца
Борисов е гласът на разума в това обезумяло плюене и лепене на етикети. Както видяхте, управлението на ГЕРБ и Фандъкова в София са на светлинни години, сравнени с това, което дойде. Било служебни, било промяна. Бойко беше обграден от кадърни хора, а тези нямат и един специалист в нито една област. Само мераци. Ако народа ни имаше и капка останал разум, вече щяхме да се захвърлили промяната, служебните и да сме в Шенген и еврозоната пълноправни. Да не говорим за забатачените инфр. проекти!
22
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Най големият абсурд е, че убиецът Бойко Методиев Борисов е на свобода
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
абсурдни са много неща, ама с абсурдни избиратели абсурдите са неизбежни еле па ти...
20
1
 
15
 
! Отговори
Разсмяхте ме с цитат преди 3 месеца
И да не харесва нищо направено . . . и по нататък . . . . Правова държава . . . От устата на Борисов! Оправихте ми деня! Нека всеки ден да започва с вицове! Колкото повече толкова по весело! Мерси!