Как държавата ще спре заиграването с цените на мобилните оператори?

Министър Богданов: Защо гражданите да плащат повече?
3 фев 2024 12:26, Петър Бойчев
148
Как държавата ще спре заиграването с цените на мобилните оператори?
Снимка БГНЕС

Ако няма аргументи защо българските граждани трябва да плащат повече, ще използваме всички механизми на държавата, за да предотвратим нерегламентирано увеличение на таксите, заяви министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов пред bTV по повод индексацията на цените на мобилните оператори.

Ще има среща между Министерството на икономиката и мобилните оператори, обяви министърът и уточни, че първата среща ще се състои още другата седмица. Богдан Богданов обясни, че от икономическото министерство искат да разберат аргументите за повишаването на цените за мобилните услуги, както и да видят финансовите резултати, печалбите и оперативните разходи на мобилните оператори.

„Много ясно трябва да се обясни защо българските граждани трябва да плащат повече“, коментира министърът.

Попитан дали ще остане министър след ротацията, Богданов каза, че важният въпрос сега е да свършат работата, за която са назначени.

„Ротацията е технически елемент, който обаче не трябва да е основата на нашата дискусия за бъдещето на България“, смята той.

Богданов уточни, че още не са започнали разговори с него дали ще остане в следващия кабинет. В момента, както споделиха премиерът и вицепремиерът, има разговори на ниво Министерски съвет между двамата и с партийните групи, оценява се работата на всеки един от нас, посочи министърът. Той изрази надежда при разговорите с него да бъдат поставени и обсъдени приоритетите и целите на Министерството на икономиката, които, ако бъдат подкрепени, да бъдат изпълнени от текущия или бъдещия състав на ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
5
 
! Отговори
Ами те са държавата преди 3 месеца
Гарван гарвану око не вади! Поговорката е валидна до ден днешен!
32
0
 
2
 
! Отговори
Кви са тия полицаи б преди 3 месеца
Защо Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол ходят цисто гол по улиците през нощта?
31
0
 
8
 
! Отговори
SWAN преди 3 месеца
Да, ще спре тези наистина, за да позволи на други (Електро разпределителни дружества) да ни пре6ат скоро... невъобразимо и3вратено още повече :))))
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Държавата не иска да ги спира. Ще им иска доклади да напишат какви са им доводите за покачването на цените. Мошеника ще измисли 101 прични да се оправдае. И после държава ще ни представи тези доклади като доказателство, че уж имат право да покачват цените всяка година.
29
1
 
9
 
! Отговори
НЕ Е БИЗНЕС преди 3 месеца
НЕ е Заиграване , Реалност е . През Март 2024 ще получите новите Фактури с 20% увеличение (заедно с ДДС) . Това е Мародерство извършено от Правителството .
28
0
 
3
 
! Отговори
Американ преди 3 месеца
26 Розовите еднорози са страшни могат да си вкарат рога като огромно дилдо фа но са ти гоморашки.Или в тоя на мобилните оператори които ни ограбват като за последно.
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Държавата ще спре мобилните оператори , когато спре Делян Пеевски и Десислава Атанасова към неподражаемия им устрем към високите етажи на еластта , без аналог в Европа и Света.
26
0
 
2
 
! Отговори
Влади преди 3 месеца
А дано, ама надали...
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кметът ще ги сплаши. С розов еднорог
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Държавата ще спре мобилните оператори , когато спре Делян Пеевски и Десислава Атанасова към неподражаемия им устрем , без аналог в Европа и Света.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До "до 19" - orange
22
0
 
9
 
! Отговори
Майната Ви преди 3 месеца
Циата на най-великия министър в целия свят и околните села: "ко няма аргументи защо българските граждани трябва да плащат повече, ще използваме всички механизми на държавата, за да предотвратим нерегламентирано увеличение на таксите, заяви министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов пред bTV по повод индексацията на цените на мобилните оператори." Ама кактака бе, дрюгарю министър да няма причина българите да плащат повече? Има! Будали са!
21
0
 
2
 
! Отговори
до 19 преди 3 месеца
дай инфо с линк към оператора да си взема румънска карта.
20
1
 
14
 
! Отговори
Порноканали преди 3 месеца
В пакета на Виваком телевизия се предлагат 15 порно програми , с порно възпитание за зрителите , е след това образование е резонно да се увеличи таксата .
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
долни мошеници
18
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Цена за неограничени минути, скорост и мегабайти в БГ - над 60лв. Цена за същото в Румъния - 15лв. (цената при лимит 25GB e 9лв.!)
17
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След ,,сглобката" , преследванията на бившата престъпна групировка ГРАБ, спряха рязко Тъй не очаквано за протестиращите.Че чак кепето ми хвръкна от инерцията...
16
4
 
16
 
! Отговори
Родителите ни преди 3 месеца
цял живот са били с мобилни и телевизия. Отказвайте ги тези мобилни ако сте на безсрочни, стационарен телефон на ниска тарифа и това е., за държавни служители са безплатни, те избиват от частни лица. Пет телефона премахнах при първото увеличение, и след редица научни изследвания за вредата от тях. След цензура на канали махнах и телевизията. Една стайна и това е. Огромна загуба на време са телевизиите и мобилните. Едно 300 лева месечно ще спестите. Писна ми от хора, богатеещи на мой гръб.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Коя държава?
14
2
 
9
 
! Отговори
100% Бай Ганьо преди 3 месеца
Гарантирано от Герб Пп