ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата"
16 фев 2024 16:30, Нели Христова
325
ПП внася законопроект за цялостни санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

ПП "Продължаваме Промяната" осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия.

В позиция на партията се казва, че смъртта на Навални е опит за показно систематично и целенасочено убийство на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и борец за справедливост.

Като проевропейска партия, от ПП са категорично против репресивните и престъпни действия на Кремъл срещу правата на човека.

"Ще продължим да се борим за мира и нормалното развитие на страната ни като защитаваме интересите на България и българските граждани и не позволяваме руското влияние у нас да стопира този процес. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя", съобщават от партията.

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и непобедим, защото сега Навални стана символ на сила, на надежда, на свобода, който не може да бъде окован в затвора, не може да бъде скрит от хората, който не може да бъде убит отново. Навални спечели! Путин ще загуби!", коментира Кирил Петков.

В заключение от ПП добавят: "Вярваме, че кончината на Алексей Навални далеч не е краят на борбата за свободен и демократичен свят. Макар и посмъртно той ни показва смисъла на битката, която светът води с режима на Путин. Смисълът да подкрепяме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в крайна сметка за България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
4
 
31
 
! Отговори
Калашников преди 2 месеца
Ох, как хубаво сте се наредили....
226
5
 
36
 
! Отговори
? преди 2 месеца
А кви са ПП и защо още са на власт, а Борисов???
225
9
 
26
 
! Отговори
Гошо преди 2 месеца
Оправили нашата демокрация та се заели с руската. Не само глупави продажници, лъжци ами и наивница. Ако Навални си беше взел урок от Хордуховски да е жив и здрав, но НЕ.
224
23
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Глупости на търкалета. Санкциите трябва да бъдат срещу руския империализъм. А дали е необолшевишки или либерално-демократичен, за нас няма никакво значение. Какво ме грее ако в Просията се възцари демократичен режим, но 85% от руснацитата единодушно искат да ни изядат. И собствено самият Навални искаше да ядат Украйна. Това, срещу което Навални ривеше е, че руската армия била слаба и не могла да се справи бързо с украинците.
223
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Американските *** в акция!
222
24
 
5
 
! Отговори
G.I. Joe преди 2 месеца
Путинолизите убиха Навални за да направят четка на Путлерчето. Тя Путлерка изби маса народ в тия концлагери както Хитлер навремето.
221
8
 
37
 
! Отговори
Запомнете ги преди 2 месеца
Това са българските колеги на Навални. Те работят за един и същ зловещ господар.
220
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Смешници , ***
219
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шо стаа ве, копейки? Миете ли нааканото от путинака пак? Хахха
218
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Добре че умря Навални ,сега с него ще перем имидж! Жалки по ке мони.Повръща ми се от тези безгръбначни същества .
217
6
 
17
 
! Отговори
Разсъждения преди 2 месеца
Вариант 3: Убит от Запада - сериозен интерес. 1.Вече не им беше полезен жив в затвора. 2.Отбелязват точки в информационната война - сега ще слушаме със седмици по тв лекции за "демокрацията". 3.Отклоняване на вниманието - от интервюто на Карлсън с Путин и от загубата на Авдеевка. 4.Байдън иска да застави републиканците да дадат $60 млрд. на Украйна, което отказват. 5.Подготвят ни за смъртта на Асанж в затвора в Лондон или за предаването му в САЩ за 175-годишна присъда.
216
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вариант 2: Руската власт - няма особен интерес. 1.Ще търпят репутационни щети в информационната война. 2.Толкова НЕ искаха да го вкарват в затвора, че създадоха правен абсурд - "дисидентът" Навалний, беше с ДВЕ (!!!) условни присъди на свобода! А Джефри Епстийн от американски затвор летеше всяка седмица (!!!) до острова си, където се срещаше с влиятелни политици и бизнесмени за сексуални престъпления срещу малолетни. 3.Навалний излежаваше 19-годишна присъда и не пречеше на никого там.
215
4
 
11
 
! Отговори
Разсъждения преди 2 месеца
Убит ли беше Навалний и ако да, кой имаше ИНТЕРЕС? Виждат се 3 варианта, а жена му странно в това време не може да скрие усмивката си на конференцията в Мюнхен.Вариант 1: Естествени причини - напълно възможно. Навалний е човек като всички останали - може да боледува и да почине от това.
214
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Потрес=== И изказването на Румен Радев е неадекватно! Да наречеш предател на род и родина "борец за човешки права и демокрация" си е чиста демагогия!!!
213
0
 
2
 
! Отговори
един преди 2 месеца
Не ги забравяйте!
212
4
 
20
 
! Отговори
Нали преди 2 месеца
Видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака!!! И ПП и ДБ и авторката на материала са толкова низши дребни душици на хранилка от дявола.
211
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пинчерите Полудяха хахахаха.По заповед на посослствоТО нададоха вой без да имат доказателства.Ами този Нахални нищо чудно от ваксините срещу ковид да си е заминал...напоследък доста такива случаи имаше с извести и доста по-млади със същата диагноза,които се оказаха ваксинирани.Побеснелите Пинчери за онзи американски журналист Гонсало Лира защо мълчат?
210
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво ! Най-после , няма как да спрем омразното руско влияние у нас! За това са били Раковски . Левски, Ботев и много, много други прогресивни българи !
209
9
 
35
 
! Отговори
емо преди 2 месеца
вместо да си сътрудничим икономически с Русия, защото имаме изгода от това - българският национален интерес го диктува, лъжците от пп предлагат законопроект за цялостно въвеждане на икономически санкции срещу русия, т.е. за прекратяване на икономическото сътрудничество, обосновавайки го с българския национален интерес. на мислещите читатели оставям извода в какво се изразява българския национален интерес.
208
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 216: Направо ми взе думите от уста... от екрана, де! "Продължаваме поДмяната", заедно с предишните предателски компрадори, са осъдени от на най-съвременната история (което си е феномен)! Време е да бъдат осъдени и от юрисдикцията, която яростно се опитват да изкривят и погазят!